Saturday 29 October 2011

Svila Zamotajte Nails

Često kad smo se na naš dan je raspored, naše ruke, prsti i nokti proći kroz puno vremenskih promjena izloženosti. Čak i ako niste vrlo modni orijentirani i modno osvještene, morate voditi brigu o noktima da bi ih gledati naočit i lijep. U različitim metoda i tehnika na raspolaganju za nokte koji savršeno izgleda, jedan od vrlo učinkovite načine da to učinite je svila wrap nokte.
Svila folijom nokti su djela različitih materijala svile, koje su rez u oblicima noktima i može se pričvrstiti na nokta. Materijali koji se koriste da se ti omotati nokti su uglavnom svila i drugi uključuje posteljina i stakloplastike. These folijom svile noktiju ne samo da štite nokte od štetnih elemenata ali također dodati snage i duljine na njih. Bacite pogled na neke lako savjete o tome kako koristiti nokte svile folijom i održavati ih na odgovarajući način. Više o tome kako napraviti dizajne na noktima.
Svila Zamotajte Nails kod kuće
These noktiju oblozi su mnogo više od željene akril nokat završava jer oni ne uzrokuju nikakve probleme, a također su jednostavni za održavanje. Svila wrap nokte košta oko $ 20 do $ 25 i su lako dostupni u mnogim trgovinama odjela. Oni se koriste na prirodnim noktima da ojača njihove savjete i spriječiti ih od lomljenja. Obzirom na nastavku su neke učinkovite načine za primjenu svila obavija svojim noktima te ih štiti od oštećenja. Više o akrilnih noktiju v / s gel nokte.
Kako to Silk Zamotajte Nails
Kako je već spomenuto svile folijom nokti su izrađeni od svile vlakna i namijenjeni su za poboljšanje nokte 'izgled i kako bi ih zaštitio. One su mnogo lakše ukloniti i ne može uzrokovati oštećenja na svoj izvorni noktiju. Više o umjetnih noktiju.
Korak jedan, Ako imate nokte na noktima, koristite odstranjivač da ga skinu i ako ne imati bilo koji, nanesite malo ulja izgraditi. Umočite vatu u remover i nježno pročišćavati nokat da ga čistim.
Korak 2; Isječak vaše nokte u obliku čak i ukloniti extra duljine ako ih ima. Koristite filer ih podnijeti dolje malo i zadržati nokat dulje od jagodice prsta, tako da može podržati noktiju svile folijom. Uz filer, datoteka gornje površine noktiju tako da nema sjaj i koristiti filer s malim borbenost zadržati noktiju od oštećenja. Više o tome kako se oblik noktiju.
Korak 3; Sada smanjiti vaše svila nokte na željenu dužinu s aparat i vidjeti ako se uklapa u bazi prirodnih noktiju ispravno. Nanesite tanak sloj ljepila na vrh nokta i lagano se proširila preko noktiju da bi se uvjerili da nije proširila na koži.
Korak 4; Nanesite svile folijom nešto više od kutikule i korištenje plastičnih kompresora list pritisnite zakovati u ljepilo. Držite ga pritisnutim u istom položaju za oko 10 do 15 sekundi i učiniti isto za svih deset noktima.
Korak 5; Nakon što ste primijenili svila wrap nokte, neka ih dobro osušite, a zatim s kliper, cut off extra duljine originalnog čavala, ako nisu jednake. Nanesite lak za nokte na svili oblozi, ako želite da atraktivan izgled i da ih podnijeti nakon što je suše.
To je vrlo važno voditi brigu tih svile zamotati nokte nakon što ste ih primijeniti. Morate biti redovito održavanje u njima držeći ih čist i higijenski. Trebate moisturize vaše kožicu redovito s malim wet pamučne loptice i zadržati mijenja svoje nokte često. To je ok za njih ostaviti s bilo poliranje za neko vrijeme previše. Više o nokat dizajne za kratke nokte.
Sljedeći put morate ići na party, možete jednostavno stil noktima stavljanjem na tim noktima svile folijom i njima mahati pred svim svojim prijateljicama.

No comments:

Post a Comment