Tuesday 25 October 2011

Pitcher Plant činjenice

Studiranje oko bacač biljka (znanstveni naziv, nepenthes sp. I Sarracenia sp.) Je fascinantna tema za botaničare i postrojenja entuzijaste diljem svijeta. Jer, s ovom raznolikost, doći ćete znati o mesožderke adaptaciju biljaka. U prirodi postoji oko 670 vrsta biljaka, koje pripadaju 9 obiteljima koje izložena carnivory. Svaka od njih su obdareni karakteristične značajke zamku, ubiti i izvući hranjive tvari iz njihovim potencijalnim lovi. Neka ¡ť s pogled na bacač biljka činjenice da razumiju više o opstanku mehanizam biljke mesožderke.
Činjenice o Pitcher Plant
Pitcher biljke obično su poznati po imenu, bubojed biljke. Oni su nazvani kao insekta zadržavanje značajka (zamka zamka) simulira vode bacač. Možete ih prepoznati iz šarene cupped lista namijenjena mami kukce (leptira, Zdravko, kriket), obično popraćena s kružnim kapuljačom ili kljun poput poklopca. Traži zelene činjenice bacač biljke ili ljubičaste bacač biljka činjenice i primijetit ćete da takve vrste imaju različite boje zamka zamku i cvijeća, koje razlikuju svaki od njih od drugih.
Pitcher Plant klasifikacije; Govoreći o bacač biljka taksonomske klasifikacije, postoje dvije velike obitelji, naime, Sarraceniaceae (ime roda Sarracenia), i Nepenthaceae (ime roda nepenthes). Prva u osnovi je prilagođen tropskim područjima, a drugi se nalazi u umjerenim i hladnim klimatskim uvjetima. I znanstveno ime od najčešćih bacač biljka je Sarracenia purpurea. Znati više o vrstama biljaka.
Pitcher Plant Stanište, Jedan od zanimljivijih bacač biljka činjenica njihova staništa adaptacija. Ako ispitati svoje prirodne distribuciju, naći ćete najveći dio njih raste u močvarama ili tlima da nedostatak azota (bitne biljke hranjivim tvarima) i drugim mineralnim tvarima. Neke od njih također su prilagođeni u izrazito kiselom tlu, gdje druge redovite biljke ne mogu napredovati. Pojednostavljeno, bacač biljke čine dušik i hranjivih nedostatak u tlo hvatanje kukaca i hranjenja na njih.
Pitcher Plant hranjenja; Slično kao i ostale biljke mesožderke, jedan bacač biljka je prilagođen sa posebnim značajkama. Primjerice, šareni zamka zamka privlači plijen, unutar kojih je ispunjen enzimska tekućina za utapanje i probavljanje insekata. Također, sa strane zamka zamku are skliske i obloženi deflexed bristles, što ga čini teško za insekte popeti i pobjeći iz zamke. Dakle, jednom kukac sleti na klopku, to je gotovo nemoguće izaći živ.
Pitcher sjemenarstvu i rasadničarstvu, bacač biljke i druge biljke mesožderke propagirati putem seksualne reprodukcije, pri čemu muških i ženskih gameta oploditi to oblik sjemenke. Temeljem vrsta, vrijeme cvatnje razlikuje. Osim toga, neke sorte su propagiraju aseksualni način kao što su reznice i podjela biljnih dijelova. Komercijalna proizvodnja bacač biljaka vrši kulture tkiva metodom.
Pitcher Plant Care, bacač biljka muholovka zajedno s biljkama i Venere obično muvolovka uzgajaju biljke mesožderke. Ako imate strast pitcher za uzgoj bilja, otkup bacač biljka sjemena ili tkiva uzgajanih biljaka mladice od vašeg lokalnog vrtić. ih Plant u osunčanim područjima, po mogućnosti s kiselom tlu. Za uspješno raste, održavati uvjetima uzgoja u takvom daleko da oni nalikuju onima njihovih prirodnih staništa. Možete naučiti više o temeljnim informacijama bacač biljka.
Ovo je kratak pregled koji se odnose na informacije o vrč Postrojenja i bacač biljka činjenice. Glavni problem u vezi zajedničke svim biljke mesožderke je povećana opasnost u njihovoj zaštiti. U ovom scenariju, neke od bacač biljnih vrsta i drugih mesoždera biljnih vrsta su uključeni u podatke ugrožene, što je uglavnom zbog pretjeranog prikupljanje biljnih epruveta i uništavanja staništa. Stoga je naša odgovornost izbjeći ubiranja ovih predivnih biljaka iz divljine, ih zaštite i održavanja biološke raznolikosti prirode.

No comments:

Post a Comment