Monday 31 October 2011

Drugi brak vjenčanica

Drugi brakovi, ili remarriages za taj materije upleten u mnogo kontroverze. Postoji bezbroj etiketa i unspoken pravila da se par se očekuje da će se pridržavati. Desno od haljini od mladenka, do mjesta održavanja vjenčanja svatko mora dati njihove vrijedne inpute. Siromašni Par često se utvrdi da rastrgan između neželjene savjete od svojih prijatelja i obitelji i svoje težnje o njihovom vjenčanju. Mladenka posebno, nađe u uskoj mjesto kada je riječ o odabiru joj vjenčanica. Dakle, da vas osloboditi vašeg moralna dilema, nudimo vam nekoliko savjeta (da savjete opet!) o drugi brak vjenčanica.
Odabir Drugi Haljine Brak Wedding
Ako je vaš prvi brak bio je poniženi afera ili ga jednostavno pobjegla, onda možda želite napraviti svoj drugi brak ekstravagantan afera. U tom slučaju, možete zadržati svoje proslave wedding kao i bilo kakvih drugih redovnih vjenčanje. Međutim, drugi brak ne dolaze s puno odgovornosti i neizrečeno kodeks ponašanja, tako da više, ako su djeca sudjeluju. Stoga, morate ozbiljno razmišljati o vrsti proslava želiš nastaviti s. Izbor Vašeg vjenčanja haljina prije svega će ovisiti o vašem ukupnom wedding dekoracije.
U boji; Aha! Ovdje dolazi moralna dilema što sam pričaju. Davan bijela boja je oduvijek bila povezana s svadben haljina. Međutim, nepotrebno je povezan s nevinost prvi put nevjeste. Istina je da se nevinost nema nikakve veze s bijelim svadben ruho. U stvari, prije 1840, kada kraljice Viktorije očarala sve prisutne sa svojim bijelim svadbeni outfit i ne znajući, napravio bijele kao službeni boja za svadbeni haljine, nevjeste su nosile haljine u bilo kojoj boji. Stoga, vi svibanj ili svibanj ne mogu odabrati da nose bijele odijelo na svoje vjenčanje. Također možete uzmite pokupiti iz drugih prigušenim bojama poput bjelokosti i pastela.
Dužina, a od vjenčanja, bez obzira na njihovu veličinu imaju klima formalnost, to je najbolje da ide za formalnu full length haljina. Koktel haljine su najprikladniji za drugi brakova i izgledaju odlično čak i na starije nevjeste. Međutim, možete odabrati kratke haljine, ako želite nositi opet na neku drugu prigodu, ali čuvajte svoje dobi i lik. Besplatno teče koktel haljine u pastel, sa ili bez trake idealne su svadbeni vjenčanica po drugi put nevjeste.
Reže i obrasce, low cut haljine s uspravljen necklines nisu najbolji izbor kada razmišljam o tome drugi haljine braku vjenčanju, bez obzira da li imate podatak da će vam dati Cindy Crawford neki ozbiljan složene. Umjesto toga, ona igra sigurno s jednostavnog kroja i obrazaca, koji izgledaju zrele ali i elegantan. Izbjegavajte teške radila haljine s puno ukrasima ili zauzet dizajna, kao što to može uzeti iz ozbiljnost svoj izgled. Više o vjenčanica stilova.
Konačno, ići za haljinu koja izgleda laskavu na vas i skriva svoje nedostatke. Možda pretraživanje interneta koristi za vjenčanice, ako ste oprezni ulaganja težak iznos u vašem vjenčanica. Ako planirate jedan neobičan afera slaviti svoju drugi brak onda, vi svibanj kao i uzmite pokupiti iz lijepe dizajnera vjenčanica. Na kraju zadovoljiti onu koju su najviše ugodno u, jer ovaj put koju bi željeli uživati ​​u vlastiti vjenčanje.
Također Pročitajte više na:; Vjenčanje gowns, Wedding cipele; plus Haljine Wedding veličine; ne čine veliki posao iz drugog braka haljina vjenčanja. Zaboravite ono što drugi imaju za reći o tome i izaberite ga kao da će odabrati bilo koju drugu haljinu.

No comments:

Post a Comment