Monday 17 October 2011

Kupaonica pločica Design Ideje

Popločavanje Vašu kupaonicu:; jednom, popločavanje kupatila je obično jedinstvena bolnica, kao što su afere bijelo-popločan higijene. To je potrebno više neće biti slučaj. Danas imate vrlo širok izbor boja i teksturirane pločice s kojima možete napraviti i donijeti o mnogim različitim vrstama učinaka. S obzirom na dostupne sorti u bojama i uzorcima, u stvari, morat ćete posvetiti nekim ekstra vrijeme i misli na vrstu ambijenta što želite u vašoj kupaonici, kako to ide o tome postići i kakve materijale koje možete koristiti u svrhu . Morate odlučiti da ćete se crijep cijelu svoju kupaonicu, ili samo djelomično područje i vrste dizajna obrasca želite stvoriti u raspoloživi prostor. Kupaonica pločice koje ste izabrali i dizajn će utjecati na cijeli izgled vaše kupaonice. Također morate pazljivo razmotriti troškove i održavanje faktora. Uostalom, ti vjerojatno želite prekrasna kupaonica koja je ugodna i opuštajuća da se u svaki dan, sa pločice koje izgledaju sjajno, su dugotrajni, i sigurno hodati.
Odabir Kupaonica pločice:; Keramički pločice se razlikuju u cijeni prema dizajnu, tipu pločica i proizvođača, pa to je dobra ideja da se dućan okolo i vidjeti što odgovara Vašem proračunu. Prije kupnje, pobrinite se da pločice su iz iste serije kao i različitim serijama otkaz u različito vrijeme i tako se često može razlikovati u svojim veličinama.
Možete birati između različitih tipova kupaonica pločice kao što su - glazirana keramika pločice, mozaik pločice, prirodnog kamena pločice, Porculanske pločice, Kamenolom pločice i terakota pločice. Pitajte o trgovcu potrebnih za održavanje svake sorte.
Odaberite crijep koji se uklapa u shemu sa svojim dizajnom. To je dobra ideja da se naručiti nekoliko uzorak pločica na taj način možete provjeriti da li je boja i uzoraka su ono što zapravo želite. Također morate odlučiti da li ćete koristiti tamno injektiranje ili bijeli talog.
Some kupaonica pločica ideje dizajn:; najvažnija stvar, osim od materijala, vrste i dizajn pločica, je boja pločica. Boja koju odaberete će odrediti prostor i stvoriti raspoloženje za svoju kupaonicu. Korištenje blijeda i pastelne nijanse, uz nekoliko svijetlih akcenata, može stvoriti miran i vesela atmosfera. Svjetlije nijanse boja također daje dojam otvorenog prostora, što je korisno ako imate malu kupaonicu. Možete dati svoju kupaonicu svjetlo prozračan osjećaj s puno svjetla, par dobro postavljeni zid-ogledala, i svijetle boje keramičkih pločica.
Možete odabrati osnovne čvrste boje ili probati nešto drugo miješanjem boja i uzoraka i oblika. Pokušajte stvaranje zanimljivih žarišne točke u vašoj kupaonici zidovi, counter-vrhovima i tuš području pomoću boja pločica akcentima i atraktivan murals. Možete instalirati naglasak pločice u sredini redovitog pločice ili napraviti uzorak tako da ih naizmjenice s redovitim pločice.
Možete odgovarati keramika u kupaonici je tuš području druge obrasce u sobi, ili možete koristiti potpuno drugačiji uzorak. Budući da je tuš područje je često dovoljno zatvoreni prostor i odvojen od ostatka kupaonice, možete koristiti keramičke pločice drugačiji uzorak, bez okretanja vaš dekor u oku-sukobljenih upaljeno. Možete poboljšati tuš području s živo-obojene pločice ili koristiti jedinstveni uzorak zanimljiv učinak.
Za kat pločica, koje možete koristiti pločice isti obrazac kao zidne pločice, ipak, uz dobro držanje. Ili možete isprobati koristeći pločice koje su potpuno različitih boja i čak dizajn pattern. To može pomoći u ravnotežu boje kupaonica čvora, pogotovo ako oni su različiti kao dobro. Ako živite u hladne podneblja, vlasništvo katu s toplo-obojene pločice će izgledati bolje i osjećati još bolje ako instalirate zračenja grijanje ispod.
Ima bezbroj načina na koje možete dizajn vaše kupaonice. Gledaj časopis fotografije, reklame i dizajn brošure za zanimljiv kupatilo set-up. Napravite popis boja, stilova, i uzorke koji Apeliram na Vas, i ne bojte se ostavljajući svoje mašte imaju slobodan obuzdati. Ovisno o tome koji način ste izabrali crijep svoju kupaonicu, budite sigurni da uliti svoju jedinstvenu osobnost u dizajnu.

No comments:

Post a Comment