Sunday 30 October 2011

Plinski rezervoar popravak

Imajući rupu u svom automobilu ili motociklu spremnik plina može biti ozbiljan problem i potencijalno opasnu situaciju da imaju. To je apsolutno bitno da odete na plinski rezervoar popravak što prije da se izbjegne požar opasnostima i spriječiti gubitak goriva. Vi ne morati ići na plinski rezervoar zamjena ako je šteta u malim razmjerima. Auto gas tank popravak ili motor plinski rezervoar popravak se može obaviti pomoću epoksi brtvljenje kemikalija. Mnogi ljudi provode takve poslove tank plinom popravak na vlastitu koristeći popravak setove. Ono smanjuje niz popravak troškova gas tank i sasvim je lako popraviti. U ovom članku objasniti kako sam se možete priključiti rupice u auto i moto plinskih boca, kao i plastične plinskih spremnika se koristi u čamcima.
Kako Popravak plina spremnik goriva?
To je teško za procurivanja spremnika plina ići nezapažen. Ne samo da može dovesti do gubitka goriva, ali je također potencijalni požara u stvaranje. Čim primijetite, ili sumnjate na tenk curenje, bitno je da idete za popravak najkraćem mogućem roku. Ovdje je kako možete škripac male rupe u auto i moto plinskih spremnika, kao i plastične spremnike.
Auto gas tank za popravak, a stvari će vam trebati za popravak automobila plinski rezervoar su sljedeći:; Lacquer ili acetona tanji, ljepljive trake ili prikrivanje materijala; Epoksi sealer, kit, plastični kontejner, gumene trake, plastične za pakiranje, nož, prvi dio vozila tank plina popravka uklanjanjem spremnika plina, a iscrpljujuće sve benzin gorivo iz nje. Da biste dobili tenk temeljito očistiti od svih preostalih goriva, dodati pintu acetonu ili laka tanji. Zatim morate rotirati spremnika plina biste bili sigurni da su svi dijelovi unutar spremnika očišćene acetonom. Once ti temeljito isprana tenka možete bacajte tekućini unutra i pustiti spremnik suh na kratko. Locate rupe u plinski spremnik i označiti ih jasno.
Sljedeći dio je brtvljenje rupe koristeći epoxy punila iznutra. Prije nego događaj taj, trebali biste zatražiti samoljepljiva traka preko rupice tako da brtvljenje izli iznutra ne pročuti. Neophodno je da spremnik prodajna mjesta su također zatvorene otopinom. Pomiješajte dva dijela epoksi brtvljenje u plastični kontejner za nekoliko minuta, a zatim ga prelijte unutar spremnika.
Spremnika plina je popunjavanje rupe mora biti zapečaćena pomoću gumene band i plastičnom folijom nakon ulijevanja epoksi punila u. Tada spremnik treba opet biti podvrgnut rotacije tako da epoksi brtvljenje sama sloja ravnomjerno na unutarnjoj površini spremnika, koji će pečat rupa. Nakon što rotirajući za neko vrijeme, izvadite utikač na punila utičnicu i neka se preostali iznos od epoksida za brtvljenje odvoda iz zgrtanje dodatne depozite. Tada ostavite gas tank na suho i dati vremena za sealer da otvrdne. Nakon što je spremnik suha, test propuštanja nakon što vaš posao je završen. Možete instalirati spremnik plina ponovno na mjestu.
Motocikl plinski rezervoar Popravak; Važno je da rupe na spremniku plina motocikl biti popravljen što je prije moguće. Ono što će vam trebati za motocikle popravak spremnika plina su isti kao i spremnik za autoplin popravak. Pobrinite se da imate potpuni epoksi brtvljenje temelji kit za učvršćivanje curenja plina tenk u motocikle.
Postupak je sličan da za autoplin jezerce popravak. Uklonite spremnik s bicikl i izliti bilo goriva lijeve iznutra. Isperite spremnik potpuno i pustiti ga na suhom. Zatim pomoću ljepljive trake i kit, pokriti rupa izvana. Sipati u mješovitim epoxy materijal za brtvljenje nakon miješanja njegova dva dijela zajedno. Pečat punila rupa i okrenite spremnik. Neka materijalom pokriti utroba temeljito. Zatim izlijte preostali punila i ostavite spremnik za izlječenje. That završi posao brtvljenje otvora u motor plinskih spremnika.
Plastični spremnik plina za popravak, plastike tenkovi često se protkana sa malim rupama koje moraju biti fiksne odmah. Ono što će vam trebati za plastičnu spremnika plina popravak su sljedeće:, šmirgl papir, Epoksi sealer temelji plastike tank set za popravak; Prva stvar za učiniti je ukloniti spremnika plina i potpuno ispraznite gorivo unutar njega. Isperite i neka je suha neko vremena. Pronađite rupe u tenk i hrapav područje oko njih s brusnim papirom. To će pomoći epoksid sealer držati u mjestu i plug rupe učinkovito.
Pomiješajte dvije različite kemikalije epoksi brtvljenje za neko vrijeme i zatim ih primijeniti na rupe formirana u spremniku. U slucaju da rupe formirana u spremniku su prevelike, uključite fiberglass mreže isporučuje u kompletu u rupu prije nanošenja epoksida sealer. Pobrinite se da epoksi premaz je glatka i ostavite da se osuši i otvrdne za neke vremenu. Uz to, vaš posao je završen. Dovoljno je provjeriti za bilo curenja prije nego što instalirate spremnika plina natrag.
Pročitajte više na:; Benzin Tank Čišćenje, popravak automobila, auto problemi, tako da su to bile neke jednostavne metode spremnika plina popravak u automobile, motocikle kao i popravak plastičnih spremnika. Ovakve popravci najbolje rade za male rupe u spremnicima plina. U slučaju da je spremnik šteta je prevelika i ima studenata, onda je najbolje da biste dobili tenk zamijenjen ili popravljen iz karoserije.

No comments:

Post a Comment