Monday 31 October 2011

Kupaonica Design Ideje za uređenje kupaonice

Projektiranje Vaše kupaonice:, jedan od najvažnijih stvari koje treba učiniti kada vaše kupaonice projektiranje je uzeti u obzir načela Univerzalnog dizajna. Koji u osnovi znači da čak i ako imate neke jedinstveno jedinstvene ideje za svoju kupaonicu, to treba da bude lako dostupna i sigurna za sve korisnike. Po nekim te-misli-out planiranje prostora i izborom odgovarajućih materijala i pribora, možete olakšati navigaciju i spriječiti nesreće poput pada i opekline. Možete dizajn uobičajeni način izrade smanjenom crtež vaše kupaonice i potrebne kupatilo uređaji, ili možete koristiti kompjuterizirani dizajn servis koji vam omogućava da sastavi virtualni plan i povucite i premjestite pribora oko nje.
Uređenje vaše kupaonice:; Dodavanjem male stvari i preraspodjela postojećih uređaja može dati novi izgled i dojam na svoju kupaonicu. Ako već imate odličan Vodovodni inventar, malo je točka u njima remont i umjesto toga mogao probati svježe kaputu boje ili novi zid-papir i nove mozaik pločice na zidovima ili novi pod. Ili bi to moglo biti obrnuto.
Koristite prirodne boje ili meki pastel tonovima, s možda malo dodiruje of svjetlijih primarne boje. Primjena svjetlije boje za kupaonice. Skrenuti pozornost na strop s ukrasnim boji liječenje ili dodajte ukrasne grede.
Za podove, ići za trajnih materijala poput kamena ili keramike. Ovi dolaze u rasponu od prirodnih boja i tekstura i keramičkim pločicama, naravno, u rasponu od obrazaca, kao i. Također možete pokušati vinil i drva floorings, ali to može zahtijevati znatno više za održavanje u kupaonicu.
Dići veliko ogledalo na jednom zidu - ćete naći zadivljujući niz ogledala u oba upscale trgovinama i buha tržište - ili instalirati ogledalo ormarića, ogledala stvaraju iluziju prostora, ali ne pretjerujte, ili možda završiti s prostor iluzija.
Instaliranje pribor:; poboljšati izgled vaše kupaonice s atraktivnim WC sjedala, kupatilo-kada, slavina, tuš-glave i ponori. Uzmi svoje vrijeme za izabrati iz različitih tipova dostupni na tržištu. Umjesto uobičajenih kadu-kadom, možete ići za whirlpool kadom. Nabavite fleksibilna sprej-crijeva, i instalirati vode-kontrola temperature uređaj tako ne postoji ni mogućnost daljinskog sebe opeklina. Ako imate tuš, razmislite o stavljanju u sjedalo za opuštenije kupanje iskustva.
Instalacija osvjetljenja:, čine većinu prirodnog svjetla i dopuna da se s umjetnom rasvjetom. Sadašnji trend za slojevite rasvjetu, koja pomaže u stvaranju što god raspoloženje ili atmosferu ste težio za te također naglašava bilo radova ili kolekcionarstvo. Glavna stvar je da imaju dobre, jasno rasvjeta koja će vam omogućiti da sami čiste i mladoženja učinkovito. I ako svih vaših svjetlo čvora su nedavnih i vrhunska berba, vjerojatno će vam također uštedjeti malo na vaš račun za struju.
Instaliranje raskoši:; Instalirajte staklena polica ili dva da biste prikazali collectibles poput školjke ili kamenje ili porculana figurice i staviti gore uokvirenih slika. Dodaj šiblja stol da držite svoju kolekciju valjanih pliš ručnici, sapuni, kupka soli i prilično kupaonske, koji, sa svoje strane, mogu biti pohranjeni u antičkim zdjele, staklo kanistre ili šarene mugs. Držite mirisne svijeće u neposrednoj blizini kade i na ispraznost stolu.
Nabavite ručnike, kupatilo tuš-zavjese i zavjese u različitim bojama i funky obrazaca koji međusobno se nadopunjuju i ide dobro s ukupnim dekorom kao dobro.
Dodaj stolica. To će doći pri ruci kada želite primijeniti make-up, suhu kosu, ili samo sjediti i dalje i razmišljati.
Stavite na par saksiji biljke ili lisnato neke svježe cvijeće. Razmislite kreativno. Cvijeće ne moraju biti prikazani u običnim vaze, možete koristiti zanimljive obliku staklenki ili limenki. Ako imate lijep prozor s prozora-box, možete biljka some svijetle cvijeće tamo.
Objesiti mali luster u sredini stropa.
Scatter non-slip kupka tepisi oko kupaonicu i mjesto svijetli tepih u blizini ispraznost stol.
Za nešto lijepo i neobičan, pokušajte uzimajući ručnik toplije to držati tvoj ručnici kupelj toplo na hladnim zimskim danima, blistava sustav grijanja u podu da bi noge toplom i izgrađen-in stereo sustav za uliti glazbe u gloomiest kupke.

No comments:

Post a Comment