Sunday 23 October 2011

Učinite to sami pozivnice za vjenčanje

To učiniti sami pozivnice za vjenčanje stvoriti veliki dojam na svoje goste. Oni će znati desno iz početka o iznimnom trudu ste stavljajući u nju i samo koliko važno i osobne ovaj poseban dan je za vas.
Vjenčanja poziv na prvi dojam Vašu obitelj i prijatelji će imati na vrstu vjenčanja ste planiranje imati. Projektiranje i stvaranje vlastite posebnim pozivnice ne samo da će staviti svoj pečat na vaše vjenčanje, također može vam pomoći uštedjeti vrlo malo novca. U tim danima visokim troškovima svega, pogotovo stvari koje se bave vjenčanjima, svaki jeftinom uštedjeti će vam pomoći.
Iako to učiniti sami pozivnice su odlična ideja, to može biti prilično živčani wracking proces, pogotovo ako sve ideje koje se možete sjetiti činiti run-of-the-mlin, ili neki neočekivani problemi iskrsnuti. Evo nekoliko ideja kako bi ste započeli.
Napravite Ideje; Dobar način je da pohađaju nastavu izvodili mnogi trgovinama scrapbooking dostaviti u kojem ste poučeni kako napraviti svoj vlastiti pozivnice za vjenčanje. Prisustvovanje takve razrede mogu vam dati mnogo ideja o stvaranju vlastitog dizajna, a također i saznate ako dizajn imate na umu će raditi. Primjerice, želite li koristiti ukrasima, poput luka, prozorčić, voštani pečat, itd., kako staviti komada Vaš poziv, provjerite da li imate pravo vrsta pomagala. Ima li neki kratki posjekotine ili trikove koji bi mogao uštedjeti vrijeme i novac? Internet je također pun mjesta na kojima možete dobiti puno dizajn ideje.
Prilagoditi ga; Napravite pozivnice putem što je više od osobne njuh kao što možete. Učinite vaš pozivnice kreativan način uvođenje vaše vjenčanje i odnos prema svojim prijateljima i porodici. Možete koristiti poseban fonta, boje i papira za proizvodnju vibe želite. Will vaše vjenčanje biti zabavno i svjetlo? , Ili će to biti elegantna i formalno? Način na koji dizajn vaše pozivnice će komunicirati točno način na koji namjeravate vaše vjenčanje biti, i tako pomoći svojim gostima razumjeti što očekivati. Koristeći svoju sliku za personaliziranje to je također dobra ideja. Možete duplicirati fotografije prilično jeftin iz nekih strojeva scrapbooking opskrbe trgovina. Saznajte iz svojeg lokalnog prodavača da li bi ponijeti CD s svoju sliku u njemu ili fotografiji za skeniranje. Neki strojevi imaju sposobnost pretvaranja u boji fotografija crno-bijelih ili sepia da odgovaraju stilu vašu pozivnicu.
Razmislite o logističke zahtjeve; razmotriti papira: Postoje neke scrapbooking opskrbu trgovinama gdje možete dobiti veće veličine listova na smanjene stope. Na primjer, iako postoji svibanj biti 81 / 2 za 11 ili 12 do 12 veličine papira na polici, ali u trgovini može kupiti mnogo veće veličine papira i prodati te na nižoj stopi. Ako je to slučaj, vidi se da je trgovina također smanjuje papir prema veličini koju želite za vaše pozivnice. Nekoliko trgovina zadužen mala cijena za rezanje papira za vas. Ali, u slučaju da namjeravate ispisati na papir, to je bolje za prvi ispis, a zatim dobiti ga izrezati. Morat ćete odlučiti o broju poziva ste planirate poslati. Zatim dati mislio da svaki komad papira će vam trebati za sastavljanje svaki poziv. Što će biti dimenzija svakog komada, i koje su dimenzije papira kupujete? Nakon što ste dobili i dimenzije, od vas će morati shvatiti koliko listova papira morat ćete kupiti imati odgovarajući broj komada za sastavljanje Vaše pozivnice.
Check Out Post Office Pravila: U slučaju da vaš pozivnice sadrže broj kartice dionica komada, to može biti teže u težini od redovne marka će pokriti. Stoga, kako bi se spriječilo vaše pozivnice dolazite na svoje destinacije, kao porto, to je dobra ideja da se jedan poziv uzorak post ureda i provjeriti težinu kako bi se osiguralo da ste kupiti pravo maraka. Plus, uvjerite se da vaš odgovor kartica je prema propisima o pošti. Mnogi odgovor kartice su premale. Vidim da je tvoja je prava veličina, tako da se može poslati redovnom poštom. Također trebaju biti svjesni činjenice da više poštarina je potreban za trg u obliku kartica od onih pravokutnog. I, ako koristite razglednica umjesto koverti, možete kupiti razglednice marke za odgovor kartice, koje su manje skupo.
Formatiranje kartica: Zadržite dovoljno vremena za oblikovanje vaše pozivnice. Razmislite o tome što razmjere ovog rada će se nakon što je rez. Označavanjem out margine na tekst procesor u comp, možete osigurati da tekst nalazi se u centru u skladu s tim omjerima. Bolje je ne postaviti margine na dokumentu kako bi se držati razmak na zaslonu računala isto kao i ispis. Još jedna dobra ideja je da napravimo tekstualne okvire prema točnu veličinu papira nakon što je tiskan na i izrezati, kako bi bili sigurni da je tekst se nalazi točno. Ako želite ispisati pozivnice van sebe, to je najbolje da ga isprobati s jedan list papira prije kupnje sve i da ga izrezati. Neki od rada može biti vrlo teško za ispis na bez tinte razmazivanje, i papira often ponaša različito u različitim pisačima i sa različitim bojama.
Organizirati party, to može biti dosadan i dugotrajan posao za okupljanje pozivnice. Dakle, stavite je na svoju omiljenu glazbu, pozvati prijatelje i obitelj više, izmisliti neke zabave hrane, i to pretvoriti u party!

No comments:

Post a Comment