Wednesday 19 October 2011

Šminka Beauty Tips

Prema arheološkim dokazima, kozmetike su u uporabi od 4000 prije Krista u starog Egipta. Također je koristio stari Grci i Rimljani. Kroz srednjem vijeku, upotreba kozmetike na Zapadu obično bila ograničena na gornje klase. Cosmetics su također naširoko koriste u ono što je danas poznato kao Iran, kao i Bliski istok.
Stoga, kao što je vidljivo, a sve kroz stoljeća žene su neprirodan raznim sredstvima i načinima poboljšanja njihove pojave. They eksperimentirali s raznim losionima i napitaka unaprijediti i sačuvati njihovu ljepotu. Ovoj dobi u kojem živimo je doba živost, energiju, i mladenački izgled. U stvari, i muškarci i žene žele izgledati njihov najbolji kako bi se projekt atraktivna osobnost. Ovih dana, izgled igra važnu ulogu, kako na radnom mjestu kao i društvena okupljanja. Gledajući svoje najbolje može biti pojačani povjerenje, jer je to u dobi od pametne i lijepe.
Svaka žena ima atribute i kvalitete koje su jedinstvene i prekrasne. Sastav ljepotu savjete u nastavku će vam pomoći u naglašavanju plus bodova ih pojačavaju, tako da oni mogu biti primjećeni.
Prvo, nakon čišćenja kožu, nanesite hidratantnu. Vaša koža zahtijeva dodatne vlage. Zatim, odabirajući pravo takve temelje je sljedeći korak za dobivanje lijep makeover. Većina žena je koža žuta-based, uključujući i većinu bijelci, Latinski Amerikanaca, Azijata i Afrikanaca. Međutim, većina temelji dostupni na tržištu su narančasta ili ružičasta tonirana. Dakle, žena koje koriste tim temeljima obično završavaju s umjetnom izgled. Trebate odabrati temelj koji ima žutu bazu kako bi se stvorili prirodno besprijekoran izgled.
Najbolji način da se stavi na temelj je točka bradu, obraze, nos i čelo s malim količinama od njega. Zatim, koristite blago navlaženu krpu ili spužvu, izglađuju temelj po licu, to miješanje dobro u kožu. Obratite posebnu pozornost na linija čeljusti, brade i kose. Uvijek zagladimo temelj u pokretu prema gore.
Koristite korektor za pokriće unakaziti na koži. Tekući concealers su najbolji za korištenje ispod očiju prikriti podočnjake i suhu kožu. Solid concealers, s druge strane, koriste se za sakrivanje ožiljaka, prištića i akni. To su dostupni kao štapići i stoga se može koristiti izravno na mjestu gdje je potrebno. Ako imate osjetljivu kožu, koristiti concealers koji imaju mineralne boje.
Kada se primjenjuje vaše oči, ne zaboravite da uvijek početi s isticanje hladu. Četka to na temelju vanjskom rubu obrva i pomiješati prema unutarnjem rubu obrva. Zatim, primjenjuju se sjena oka, s početkom u središtu kapaka.
Ključ za stvaranje pjenušava očiju koristite sjenila koji su svijetle boje, kao što su bež, ružičasto ljubičast, smeđa ili vanilije. Također možete poigrati s prizvuk nijanse kože opting za boje poput masline, zlato, sive ili ljubičaste. Ako želite biti avanturističkog, zašto ne probati tan, bronce ili bilo koji od ljeskanje prozirne praha. Ili, možete čak može kombinirati dvije boje stvoriti slojeviti izgled. Svim sredstvima eksperiment, ali pazite da je ne pretjerivati.
Nakon sjenilom, primjenjuju maskara. U stvari, jedan od najboljih načina za dodavanje dramatičan učinak na oči je pomoću maskara. Use jasno maskara ili nijansu smeđe za postizanje bez šminke izgleda. Curl vaš eyelashes da biste dobili taj nevini wide-eyed izgled. Međutim, morate sklupčati trepavice prije nanošenja maskara, a također nije preporučljivo je uzeti u donjem trepavice kao oni imaju tendenciju da padne.
Prilikom odabira ruž, uzeti u obzir boju vaše kose. Orange nijanse, na primjer, ide jako dobro s tamnom kosom. Scarlet nijanse su velika sa plavom kosom, i roza nijanse izgledaju lijepi sa sivom kosom. Koristite usna liner definirati ustima, preoblikovati vaše usne, pa čak i ispraviti neujednačena oblika. Plus, usna liner će spriječiti ruž od krvarenja, a ako ispunite vaše usne s njom prije nanošenja ruža, to će učiniti ruž traje duže.
I kao što završni dodir kist na rumenilo. Najbolji način da izaberete boju je pronaći onaj koji je o istom hladu što je vašoj koži kada je zajapuren, recimo nakon vježbanja. Ti bi mogao šamar tvoj obraz lagano dobiti boju i koristiti ga kao vodič. Ili, možete koristiti rumenilo koji odgovara vašem ruža za usne. Rose izgleda super sa fer boje, nijanse breskve s maslinovim koži i marelica hladu s tamne kože. Ako imate suhu kožu koristite kreme na temelju rumenilo, a ako vaša koža je masna, gel i tekući rumenila su super. Za više svjetlosnog rezultat, mogli kombinirati ta dva.
Kult izgleda lijepa nije u isključivoj privilegiranih žena bilo više. Koristeći cosmetics to poboljšanje nečijeg izgleda ne luksuz već društvene činjenice danas. To je postao prioritet za većinu žena na taj potez društvenoj ljestvici uspjeha. Šminka je o svoj izgled, svoje lice, svoj stil, svoje težnje. Riječ je o ženama poboljšanje, mijenjanje, otkrivanje i svoje skrivene potencijale. Riječ je o ženi govoreći, Look at me - ja sam lijepa!

No comments:

Post a Comment