Sunday 23 October 2011

Ožiljak tretman za uklanjanje

Ožiljak se događa na vašem tijelu, ako ste zadobili ozljede ili rane koje su u procesu ozdravljenja. Ožiljci također se javljaju zbog chicken pox i post operacije. Jedan od glavnih uzroka ožiljaka na licu zbog akne. Nakon što je acne je oslabio, ožiljke oblik u tim područjima koje su prilično teško riješiti. Postoje mnoge ožiljak tretman za uklanjanje i tvoj dermatolog će preporučiti najbolje pogodan jednog ovisno o uzroku ožiljak i kako teška uvjet. Neke male ožiljke na licu i tijelu može biti kamuflirani uz šminku, ali u dugoj vožnji to nije većina prikladan način, a možete smanjiti ili ih se riješiti slijedeći odgovarajući tretman ožiljak uklanjanje.
Različite ožiljak tretman za uklanjanje
Postoji mnogo različitih tipova ožiljak tretman za uklanjanje koje možete izabrati, a mi ćemo raspraviti neke od njih. Ako ste pate od acne ožiljaka, onda je prva linija akcije je prvi potpuno biste dobili osloboditi od acne. Dobra zdrave prehrane i odgovarajuće njege kože režim uvelike će vam pomoći da se eliminiraju acne. Nakon što je vaša koža je slobodan od acne, to je vrijeme da se usredotoči na acne tretman ožiljak uklanjanje. Postoje mnoge nad counter lijekove i ožiljak vrhnje tretmanima dostupan na tržištu koji pomaže u smanjenju pojave tih ožiljaka. Uz masti, možete koristiti različite acne scar lijekova kućno liječenje da se ubrza proces ozdravljenja. To može potrajati i do 4 - 6 tjedan za vas da vidite rezultate. If tretman uklanjanja ožiljak ne radi ili imate veliki podići ožiljak ili teškim scaring onda možete uzeti u obzir mikrodermoabrazija, kemijskih peels i laser resurfacing.
Jedan od najboljih ožiljak tretman za uklanjanje koji je djelotvoran i gotovo bezbolno is mikrodermoabrazija. To je ne samo učinkovit tretman za uklanjanje ožiljak, ali ona također pomaže u poboljšanju teksture sunca oštećene kože i smanjiti pojavu tamnih mrlja. U ovoj metodi, mlazni vrlo sitnih mikro kristala aluminijevog oksida ili cink oksid su sprayed na površini kože s visokim tlakom. Ovo uklanja najudaljenijih sloj kože, otkrivajući svježe, zdrave kože. To je nježan tehnika koja može završiti za pola sata do 45 minuta. Za najbolje rezultate jedne šest do osam sjednicama mikrodermoabrazija tretman u razmaku od dva tjedna je potrebno da se u potpunosti ukloniti ožiljke. Liječenje ožiljak uklanjanje troškova za microdermabrasion je između $ 600 do $ 1000.
Za one ljude koji imaju vrlo male scaring, kemijski piling je dobar ožiljak tretman za uklanjanje. U ovom postupku, blag i nježan kiseline kao alpha hydroxy kiselina, beta hidroksi kiseline ili glikolne kiseline s niskom snagom primjenjuje se na kožu na površini. Slijedi primjenom neutralizator. Koža može pocrvenjeti i ubosti za kratko vrijeme, ovisno o vašoj koži je osjetljivost. Primjena kemijski piling uklanja vanjski sloj kože otkrivajući zdrave kože bez scaring. Kao kože, tendira da bude osjetljivo nakon ovog postupka, neophodno je nositi good sunscreen sa visokim SPF bi se izbjeglo oštećenje kože. Možda želite znati više o kemijski piling za acne ožiljaka.
Drugi tretman za uklanjanje ožiljaka trajnog uklanjanja ožiljaka je laser resurfacing. U ovom postupku kože prvi je spremna primjenom numbing krema. Niska razina snop laserske svjetlosti onda je prošao kroz zahvaćena područja. Ovo uklanja vanjski sloj kože i tu je značajno poboljšanje u izgledu kože. Postoji svibanj biti blagi otok i upala za nekoliko dana nakon tretmana, ali to će nestati u tjedan dana ili tako. To je vrlo sigurna ožiljak tretman za uklanjanje i najučinkovitije.
Pročitajte više na:; Laser Postupak za ožiljke, ožiljak uklanjanje lijekovi, najbolji scar tretman, pa to su bili neki ožiljak tretman za uklanjanje mogućnosti koje su dostupne. Odaberite onaj koji je pogodan za vas i učiniti konzultirati dermatologa kako bi jedan informirane odluke. As ožiljak uklanjanje Trošak je vrlo visoka, to je najbolje razgovarati najbolji tretman opciju za svoje stanje sa znan dermatolog.

No comments:

Post a Comment