Friday 28 October 2011

Uklanjanje crna boja za kosu

Pigment u crnom bojom palicama teško kose pramenove i prodire duboko u kosu shaft. Dakle, to je jedan od najtežih boja ukloniti iz kose.
Crna boja za kosu uklanjanje koraka, prvi korak izbjeljivanje. Ovo je vrlo dug proces u kojem postoji inherentni rizik od ozbiljnih slabljenje kose. 40 volumen je propisano da se ukloniti takav izuzetno tamne boje. Kao i svaki sloj boje bijeljene daleko, kose mijenja to je boja u različite nijanse crvene, narančaste i na kraju bijelo. Kako bi se smanjilo takve boje, crna boja mora biti uklonjen jednako. Uglavnom, izbjeljivanje mora biti učinjeno više od jednom za dobivanje ukupnog bijele kose. Rizik je da zbog višestruke izbjeljivanje, kose su teško oštećena i stanjio. Najčešće se događa da crni nije dovoljno podiže i kosa ima narančastu ton.
Nakon izbjeljivanja, drugi korak je primjenom tonik. Tonik će biti korisno da se smanji narančaste boje od kose. To također je uređaj za kosu i sprječava daljnje štete.
On svibanj imati na umu da izbjeljivanje peels udaljen vanjski sloj kose i čini krhko. Kosa postaje rastezljiva i tanka. Ako se ovaj proces provodi u neprofesionalan način, čak i češljanje kose će dovesti do gubitka kose.
Uklanjanje crnog metode boja za kosu; Boja maknuti se također može koristiti za uklanjanje boje s kose. Narančaste boje dobiva. Zatim, kosa može biti ponovno obojena drugom bojom. Nakon ta dva procesa, kosa će se pojaviti jako pržena. These skidanje boje smanjiti molekule boje za kosu koje su prodrle u kosu. Nakon ove molekule postaju dovoljno mali, oni su se oprali daleko. Onda, kosa će se vratiti izvornu boju.
Dodavanje ističe za kosu također pomaže. Na prvom probati, boje neće biti uklonjen u potpunosti. Samo boja će biti blago osvijetljena. Nakon što je razmak od nekoliko tjedana, drugi krug ističe se primjenjuju. Treba imati na umu da se prijave vrhunac rješenja podjednako u cijeloj cjedilu. Proces mora biti usko gledali. Bijeljenje, može doći brzo na nekim dijelovima od drugih. Ponekad se čini da je teško da imaju još zahtjeva za self-aplikacije. U ovom slučaju, zahtjev nekoga primjenjivati ​​označite. Ovom metodom, na trošenje i habanje od kose je znatno smanjena.
Boja popraviti i boja ubiti se proizvodi Izmislili za uklanjanje boja kose. Boja popraviti uklanja neželjene stalnog boja kose. Kontrolirani uporaba je učinio za korekciju boje u određenim područjima. Ove korekcije je možda pun ili male korekcije boje. Boja ubiti nježno ispire sve stalne boja kose. Preporučuje se za ispravljanje boje, nejednakih rezultata, uklanjanje tamne nijanse ili boje izgraditi. Moguće je da se odmah ponovno boju kose nakon korištenja boje ZAP.
Boja striptizeta i peroksid može izazvati crnu promijeniti u tamne crveno. On se zatim može do smeđe obojene. Boja striptizeta ne bjelilo kosu, ali donosi kose tik do prirodne boje. Vrijeme razvoja kreće se od 20 minuta do 2 sata, ovisno o obojena boja i uvjetima. Uputama proizvođača se treba pridržavati tijekom uporabe.
Prašak izbjeljivač i šampon / regenerator su pomiješana s jednakom količinom vode. Nakon miješanja, kremasti dosljednost treba dobiti. Ova mješavina se primjenjuje ravnomjerno. It usporava proces izbjeljivanja koji sojevi kose. Vrijeme za koje je smjesa će se lijevo na kosi je ključno pitanje.

No comments:

Post a Comment