Sunday 16 October 2011

Valve cover Trošak Zamjena brtvi

Vožnja automobila je lako u usporedbi da se održavanje i popravak Kao što ste možda otkrili nakon otvaranja poklopca. Znajući kako to škripac malih automobila probleme kao ventil zamjenu pokriti brtva ne samo da možete uštedjeti novac za Vas, također bi moglo doći u ruci kada nema pomoći za popravak automobila i vi ste potpuno sami. Iako postoje mehanika i servisnim centrima oko, ako razumjeti rad vašeg automobila, možete naučiti kako riješiti probleme prije nego što ispuhati na one veće. Znanje empowers vam uštedjeti novac i cijeniti rad vašeg automobila još. U ovom članku, ja daju kratki pregled ventila pokrivaju brtvom zamjena postupak, koji će vam dati ideju o tome koliko ste svibanj morati platiti da biste dobili posao učinio profesionalni. Trošak za zamjenu brtve ventila poklopac mogao biti znatno smanjena, naravno ako možete obaviti posao na svoju vlastitu.
Valve cover Brtva funkcija, gdje god postoji visoki tlak boce ili komore, postoje ventili i brtvila za popravak curenja. Je brtva ventil poklopac brtve vaš automobil, motor cilindara i sprječava curenje ulja iznutra. Smješten je između motora glava motora i ventila pokriti. Ulje je uvijek prisutna u cilindru motora kao lubrikant. Glavna funkcija brtvom ventil poklopac kako biste spriječili curenje ulja iz cilindra, kada automobil je trčanje.
These brtvila su obično izrađeni od silicija, pluta ili gume. Iako su proizvedeni traju dugo, ventil poklopac brtvila imaju inherentno ograničen životni vijek i tijekom vremena oni svibanj dobiti istrošeni. Maziva curenje ulja u cilindrima ne samo da može rezultirati u smanjenju razine maziva, to također može utjecati na učinkovitost motora. To je zašto je važno da idete za ventil poklopac brtve zamjena kada su istrošeni.
Kada ići ventila Cover Brtva zamjene; ​​Neka nam vidjeti što su znakovi da upućuju na predstojeći ventil poklopac brtve zamjena. Otvorite poklopac i provjerite motor. Ako primijetite wet nafte oko ventil poklopac glave cilindra, to je siguran znak izlizan poklopac ventila brtvom. Neposredni zamjena savjetuje se, inače curenje dovest će do smanjenja učinkovitosti motor i na kraju čak i veći motor štetu nastalu u skupi popravak.
Valve Cover Brtva Zamjena postupku; neka mi daju kratki pregled o ventil generičkih brtvom zamjena postupak koji može vam dati ideju o složenosti posla u slučaju da se planira to učiniti sami. Ono da će vam trebati su ključevi, socket set, prodoran ulje, silikon i naravno novi poklopac ventila brtva koja je pravo jedan za vaš automobil modela.
Otvorite poklopac automobila i prvo odvojite negativan terminal akumulatora. Sljedeći dio je za pristup ventil poklopac motora. Za to se mora ukloniti dosta stvari zabit, uključujući zračni kanali, svjećice i žica uz gas kabel. Detalji će se mijenjati ovisno o modelu vozila. Nakon što pristupiti ventil poklopac, uklonite vijaka ga drži dolje. Tada zagledati off pokriti brtva istodobno vodeći računa da je ne oštetiti. Potom uklonite stari ventil poklopac brtve i očistite površinu izloženih motora temeljito. Tada nastaviti primjenjivati ​​RTV brtvilo na bazi silikona u okviru novu brtvu i motor glave. Nakon polaganja ventil poklopac unutar utora brtve, staviti ventil poklopac nazad. Potom popraviti vijci drži brtva dolje i opet nastaviti reinstalirati i ponovno sve auto dijelove koji ste uklonili, da se dobije pristup do motora glavu. Zatim spojite bateriju auto i vaš posao je završen. Kao što možete vidjeti zamjeni brtva ventil poklopac nije velika stvar ali to je posao koji treba biti učinjeno s skrb. Pogledajte odgovarajuće Hayne automobil za upotrebu detaljne zamjenu postupak.
Valve cover Brtva zamjenski trošak, postoje dvije glavne komponente koje tvore ventil pokriti troškove zamjene brtve. Jedan je rad troškove koji su uključeni, a druga je brtva ventil poklopac troškova. Ovisno o vašem automobilu modela i kvalitet komponenta troškova brtvom ventila pokriti, to će se mijenjati. Kreće se od 17 $ do čak 49 dolara. Troškovi rada mogu varirati od $ 80 do $ 150, što uključuje troškove materijala koji su uključeni. Dakle, ako ste ga dati centar popravak automobila, troškovi će u rasponu od oko $ 100 do 200 dolara. Ako obavljati posao na svoju vlastitu, to će vam uštedjeti oko 150 dolara.
Pročitajte više na:; Kako zamijeniti ventil Cover Brtva; Kako zamijeniti brtva glave, brtva glave trošak zamjene, pumpa za gorivo trošak zamjene, tako da sada imate ideju o tome što možete očekivati ​​ventil poklopac brtve zamjenski trošak biti. Možete ili svibanj odlučiti za dobivanje posla učinio iz centra auto-servis i uštedjeti vrijeme ili to učiniti na svoj vlastiti i uštedite novac!

No comments:

Post a Comment