Monday 24 October 2011

Primjena false eyelashes

Svaki žene vole imati lijepe oči, naglašeno od strane duge i guste trepavice. Međutim, ne mnogi od nas su darovitih s dugim trepavicama. I postići puniji liniju trepavica, lažne trepavice dolaze do spašavanja od mnogih ljepote svjesne žene. Lako se primjenjuju, pristupačne cijene i bez značajnih rizika koji su uključeni, oni su blagodat za one koji imaju rijetko uzgaja trepavice. Ako ste među onima koji žele da se vijoriti savršen trepavice, naučiti trik da primjenom false eyelashes. Znati više o trepavice ispadati.
Kako se prijaviti false eyelashes?
Bilo da ih nazvati false eyelashes ili lažne trepavice, oni su jedno te isto. Možete se odlučiti za boju koja odgovara Vašim prirodne trepavice. Uz povećane potražnje za false eyelashes, više šminka opskrbu poduzeća ići naprijed i puštanje različite stilove na 'lažnjake' trepavica. Stoga, imate mogućnost izbora iz širokog spektra proizvoda koji odgovaraju vašoj osobnosti, kao i proračun. Ovdje su neke korisne upute o tome kako primijeniti lažne trepavice na svoje:
Veličina Lažni Lashes, false eyelashes su dizajnirani za sve, uključujući i one s većim i manjim očima očima. Dakle, oni svibanj ne stane oči točno. Dakle, prvi korak u primjeni lažne trepavice je provjeriti veličinu i trim krajeva, ako su šire od tvoje. A kako bi ih gledati pravi, možete tanki mogu iz pojedinačnih trepavica. Održavati duže trepavice za vanjske kutove oka.
Odlučite što želite, pridržavaju debeli skup lažne trepavice ne odgovara svima. Za neke, oni izgledaju tako očito i varanje. Vaš glavni cilj je da im se pojavljuju prirodno. Dakle, ako ste među onima koji su prorede trepavica, razmotriti primjenu lažne trepavice s malo razredi. S takvim trik, čak i vaši prijatelji ne mogu izvući da ste nosili lažne trepavice.
Pripremite se za Pridržavaju; Ovo je važan korak u primjeni false eyelashes. Izvadite trepavice ljepilo iz kit i istisnite malo količinu ljepila u ruci (po mogućnosti na ravnici stražnjoj strani vaše ruke). Lagano trčanje false eyelashes over ljepilo, tako da baza trepavica je obrubljen tankim slojem ljepila. Blow trepavice od kraja na dopustiti brzo sušenja. Nikada nemojte upuštati u direktne primjene ljepila u odnosu na kapke, to je opasno.
Primjena trepavice; posljednji korak u primjeni false eyelashes se zabada trepavice u blizini na izvornu liniju trepavica. Možete nastaviti ovaj korak Etera s pincetom ili prstima. Nježno podignite trepavice postrojilo s ljepilom i položaj usko na svoju liniju trepavica. Zatim, s prstima, pritisnite preko lažne trepavice i trčanje uz duljinu trepavica. Pod uvjetom da vaše oči su čiste i bez bilo kakve oka šminka, lažni eyelashes će se držati ispravno.
Završni dodir, ako je potrebno, podesite trepavice s tweezer da stane ispravno. Za najbolje rezultate, drže i pritisnite do trepavica ljepilo osuši u potpunosti. Nakon što ste učinili primjenom false eyelashes, staviti eyeliner ili maskare, a pritiskom na trepavice s vaših prstiju. To će prikriti ljepilo (ako je vidljiv) i dati čist izgled. Također možete koristiti uvijač trepavica na val ih prema gore. Znati više o tome kako staviti na lažne trepavice.
Ako slijedite gore navedene primjenom false eyelashes savjete, nitko ne može prepoznati da vaše trepavice nisu pravi. Kako oni izgledaju prirodno, vaše oči će se pojaviti veće i sladak, pogodno za posebna večer. Nemojte zaboraviti ukloniti false eyelashes, prije spavanja. Možete koristiti odstranjivač trepavica ili tople obloge ljepilo popustiti i ukloniti ih.

No comments:

Post a Comment