Sunday 30 October 2011

Kombinacija Skin ovlaživač

, Prije nego što se pogledati na savjeta za odabir najboljih hidratantna krema za mješovitu kožu, krenimo od razumijevanja što tip kože je kombinacija. Kombinacija kože tipa mogu se izdvojiti kao tip kože uz masnu T-zonu (čelo, nos i brada) sa kosu slajd. Ako osoba ima cijeli čelo masnu od više nos i brada, tada ćete imati tip masnu do mješovitu kožu. Ako osoba ima masnu nos i bradu ali čelo je suho, onda kože može biti pozvan kao normalno za mješovitu kožu.
Osoba koža kombinacija će imati lagani sjaj na nos i čelo, nakon dvadeset minuta perući lice. Osobe s kombinacijom kože Također možete dobiti sjajnu čelo, nos ili bradu u jutro bez korištenja krema lice night. Također, može biti i blago pore vidljive na nos i čelo, i može se provjeriti putem običnog zrcala. Osobe s kombinacijom kože također pate od povremene mrlja u T-zoni i suha mrlje na obrazu i jawline područje kože.
Savjeti o Odabir Moisturizers mješovitu kožu
Hidratantna krema treba kombinacija kože, mirisati dobra,, biti svjetlo jedan,; moisturize bez masni efekt,, biti lako apsorbira u kožu,, ne začepljuje vaše pore na koži,, biti dobra osnova za make-up, i, ne cause break-izlasci (akne). ; Najbolja kombinacija kože moisturizer
Navedene su gore vrhovi koji će vam pomoći odabrati pravu kombinaciju krema. Jeste li još uvijek pitate što je najbolji moisturizer za kombinaciju kože? Ovdje su recenzije na komercijalno dostupnih kombinacija kože njegu moisturizers.
Komercijalni proizvodi: Postoji mnogo komercijalnih moisturizers dostupan za kombinaciju njegu kože lica neke djelovati kao zaštitu od sunca, a neke se mogu koristiti kao noćnu kremu. Tako, odlučiti u koju svrhu želite kupiti vašoj koži ovlaživač za. Ako ste u potrazi za lica krema koja će djelovati u zaštitu od sunca previše, onda Eucerin's lica krema sa SPF 30 je dobar izbor. Za dnevna krema, možete koristiti RevaleSkin Coffeeberry noćna krema. Ova krema ima antioksidansi, a može se koristiti za anti-starenje kao dobro. Ako ste u potrazi za ovlaživač izrađeni od organskih sastojaka zatim pokušajte Dr. Hauschka's Day Cream dunja, koji se također može koristiti kao noćnu kremu.
Prirodni proizvodi: Imam tip kombinacija kože i uporabe prirodnih njegu kože proizvode. Koža mi je sklona acne, ali imaju masnu T-zonu i suhe obraze. Poslije je malo istraživanja saznala sam da jojobe ulje je najbolje ulje koji bi trebao biti korišten za kožu vlaži. Jojoba ulje je 100% prirodan proizvod koji možete koristiti za kožu hidratantnu, također vlaži bez dodavanja bilo kakve masne efekt, jer se brzo apsorbira u kožu. To omogućava koži da diše kao da ne začepljuje pore. Jojoba ulje je sličan ljudskom sebum, pa ona zapravo može pomoći da promijeniti suhu kožu u normalno. Kao što se može izigrati tijelo da vjerujem da je ljudska sebuma, to tako uravnotežuje moisturize razini kože. Još jedna velika korist jojobe ulje je da se anti-bakterijske i može se koristiti za liječenje i sprječavanje acne. Dakle, možete dobiti osloboditi od pimples i blackheads od T-zone. Da bi ovo ulje mirisati dobro, ja dodati nekoliko kapi eteričnog ulja lavande da ga, koja također ima anti-bakterijska svojstva, čineći ovaj prirodni ovlaživač čak i učinkovitiji.
To su savjeti o odabiru krema kombinaciju kože, a najbolje komercijalne i prirodni proizvodi koji se mogu koristiti za hidratantnu u kombinaciji kože. Pročitajte naljepnicu bocu i prije nego što se odlučite na kupnju bilo koje proizvod provjeriti da odgovaraju vašem cilju, i da ne sadrži nikakve sastojke koji ste alergični na.

No comments:

Post a Comment