Saturday 15 October 2011

Timski rad Igre

Igre i grupne aktivnosti su najbolji icebreakers jednog mogao sjetiti. Bilo da sramežljivi učenici u srednjoj školi ili neugodan zaposlenika na radnom mjestu, svatko nađe način da se odviti kroz ove igre. Timski rad igre, ne samo pomoći da upoznate vaše kolege, ali i osloboditi određene kvalitete u vama, što ni vi sami ne mogu biti svjesni. U djece, timski rad igara može uliti osjećaj 'jednosti' i unaprijediti svoje liderske osobine. S obzirom na nastavku su neke timski rad igre za odrasle kao i djecu. Više o team building.
Timski rad Igre za odrasle
Izgraditi dvorac; Ova igra se može igrati u skupini od 10 do 15 odraslih osoba, podijeljenih u skupine od 3 - 4. Neka reprezentativci sjesti u krug s modelom dvorca i materijala poput gline. Kada se zvižduk puše jednoj osobi tima počinje izgradnja dvorca po modelu. Kada se zvižduk puše opet, glina je prošao na sljedeću osobu i on počinje izgradnja dvorca odakle je prva osoba lijevo. Igra se nastavlja sve do dvorca je napravio. Prvi tim da bi se dvorac proglašen pobjednikom. Ovo je odličan timski rad igra kao i svaki član je doprinos broji. Više o timskom radu aktivnosti.
Baton Pass, Ova igra je sposoban za velike grupe od više od 40 do 50 ljudi. Podijelite momčadi u najmanje 8 do 10 osoba. Ova igra može istovremeno igrati sve ekipe. Napravite članova tima iz svaka momčad stojimo u redu. A ravnanjem je pod uvjetom da je prva osoba stoji u svakom retku. Kad je zviždaljka puše osoba treba proći ravnanjem na sljedeću osobu u skladu, između njegovih nogu. Slično, druga osoba prolazi na treću i tako dalje. Kad ravnanjem dostigne posljednja osoba u nizu, on je trebao pokrenuti s palicom i zauzimaju prvo mjesto u liniji. Igra se nastavlja sve dok čovjek ne izvorno na prvu poziciju ponovo njegovo mjesto. Prva momčad koja završi zadatak proglašen pobjednikom. Više o timskom radu na radnom mjestu.
Napunite bocu; Ova igra može se igrao odmah nakon gore igra, bez ometanja raspored timova. Svaki tim dobiva kantu punu vode, nalazi se ispred prve osobe u redu. Tu je prazan soda bocu na kraju linije, iza posljednjeg člana. Kad je zviždaljka puše, to će prva osoba ima pregršt vodu i prolazi na sljedeću osobe i točenje opet. Druga osoba prolazi vode na trećoj osobi i tako dalje, ne iscuri previše vode. Posljednjoj osobi ispunjava soda bocu s bilo malo vode, on prima. Igra se nastavlja sve do zvižduka puše ponovno. Vode prikupljaju svaki tim se mjeri i tim koji prikuplja najviše vode, pobjeđuje u igri.
Timski rad Igre za djecu
Slijepi radnika, a igra se igra u timovima od po tri osobe s jednim lider po timu. Svaki vođa tima dobiva model projekta su trebali napraviti (npr. dvorac, mosta, itd.). Tim također dobiva građevinski materijal za svoj projekt. Je model dostupan samo vođa, dok su samo članovi dopušteno da zapravo rade sa materijalom. Voditelj studija modela i usmjerava suigračima ponoviti model samo davanje usmenih uputa svojim suigračima. Momčad koja završi zadatak prvo deklariran kao pobjednici. To je sjajna igra za djecu naučiti važnost daje točne upute te ih izvršavaju jednako točno.
Izbjegavajte Prepreka, dobiti nekoliko predmeta u prostoriji, koje će morati djecu da hoda oko "," korak više 'ili' patka pod ', kako bi proći. Svaki tim sastoji se od 3 djece, a jedno dijete poveze. The poveze dijete počinje na jednom kraju prostorije i potreban vam je doći do druge kraj kako to pobijediti igra. U međuvremenu, on se mora oslanjati na uporabu u potpunosti ('šetati', 'korak više' ili 'patka pod') suigračima izbjegavati prepreke u svom putu. Ova igra ne samo da jača momčadski duh, već i njeguje povjerenje u djecu. Više o timskom radu aktivnosti za djecu.
Potezanju konopa, a to je omiljena igra koja se može igrati po djecu i odrasle podjednako. Budući da je jedan od najjednostavnijih igara, može se igrao na društvenim okupljanjima, zajednice izlaske ili dječje zabave sajmovima. Trebam li objašnjavati pravila i upute kako igrati ovu vrlo popularne igre?
Pročitajte više o; Vodstvo Aktivnosti: Igre za izgradnju Timski rad; ureda stranačkih aktivnosti, team building aktivnosti za učenike, team building aktivnosti za rad, team building aktivnosti za učenike srednjih škola; možete pronaći svoj timski igre koje se mogu igrati u uredu parties ili društvena okupljanja. Sportovima kao što su košarka, bejzbol su također veliki timski rad igre.

No comments:

Post a Comment