Sunday 16 October 2011

Kožna sjedala za njegu

Koža sjedalo pokriva u automobili uvijek su povezane s stil i eleganciju. To može poboljšati izgleda automobila interijera. Međutim, kožna sjedalo pokriva može biti skupo i zahtijevaju posebnu brigu za održavanje svojim izgledom. Osim izgleda, kožna sjedala pokriva smatraju biti izdržljivi i mrlja otporan. Takvo sjedalo pokriva zahtijevaju redovito skrb, koji uključuje čišćenje i kondicioniranje. Bez redovita briga, kožna sjedala mogu otupjeti, suha i napukao, kao gube luster i fleksibilnost. Ako se brine za svoju kožna sjedala pokriva redovno, on će ostati mekan, svjež i čist i da će trajati duže. Neka nas pogledajte na različite aspekte kožna sjedala skrbi.
Kako Briga za Koža u autosjedalici
Za razliku od drugih materijala koristiti kao sjedalo pokriva, koža je vrlo osjetljiva. Koža je prožet bitno protectants u vrijeme sama proizvodnih. No, s vremenom, ti protectants gube potenciju, što je osjetljiv na oštećenja uzrokovana prljavštinom, prašinom, uljem i suncu. U cilju da održi svoj teksturu i sjajna, trebate očistiti i stanje kože na redovnoj osnovi. Sljedeće savjete i smjernice o kožna sjedala skrb može vam pomoći u zadržavanju njihova izgleda.
Čišćenje Koža Sjedala
Koža je zapravo samo mrtve. Iako, je prožet protectants u trenutku proizvodnje, s vremenom, prljavštine i prašine mogu dobiti ukorijenjen u njemu. Osim toga, klimatske uvjete može učiniti da se osuši. Svi ovi čimbenici rezultati u pukotinama, posjekotina i prljave sjedala. Dakle, redovite čišćenje je mora izbjeći takve uvjetima. Međutim, kožna sjedala ne treba očistiti vodom i sapunom. U takvim slučajevima, kože će uvenuti i otvrdne. Čak i masna i voštanog proizvode treba izbjegavati za kožu čišćenje, jer oni mogu privući prašinu i prljavštinu. Sve morate učiniti je obrišite dolje sjedala s čistom i mekom krpom, na regularnoj osnovi. Dobra kvaliteta kože za čišćenje se mogu koristiti jednom u svaka tri mjeseca. Sljedeći važan korak u automobilu njegu kože sjedalo uređaj.
Pročitajte više na:; Najbolji Koža čišćenje, koža Čišćenje Savjeti; Kako očistiti kožna sjedala, kožna sjedala za čišćenje
Koža mora biti hidratizirana u redovitim razmacima, kako bi se izbjegla sušenja i pucanja. Kao što smo moisturize naše kože, koža previše potrebe neke vlage opskrbe, da zadrži svoj sjaj. Koža može hydrated s kožnim omekšivač. Pobrinite se da kupiti kvalitetna koža uređaj, koji se mora primijeniti na sjedala. Sve što trebate učiniti je širiti rješenje na sjedalima velikodušno i obrišite sjedala s mekom krpom. Morate primijeniti uređaj na sjedalima liberalno, tako da se vlaži agenti u uređaj se apsorbira kože. Preporučuje nakon što završite s wiping, sjedala mora biti lijevo s mokrom film nad njima. Nakon što je uređaj suši, koža sjedala suhom, čistom krpom. Pročitajte više o tome kako popravak kožnu auto sjedalo.
Ukratko, čišćenje i kondicioniranje su dva važna dijela redovita briga kožna sjedala. Osim toga, morate također zaštititi kožna sjedala od izravnog sunčevog svjetla, koji može napraviti ih suha i sklona pukotine. Možete koristiti suncobrani za tu svrhu. Sjedala koža ne trebao ostati mokro za duže vrijeme, pa, u slučaju izlijevanja, čiste najranije, strane upijajući mekom krpom. Nemojte koristiti regularna presvlake čišćenje na kožni sjedalo pokriva. Spomenute kožna sjedala skrb savjeta može vam pomoći u održavanju izgleda automobila interijera za duže vrijeme.

No comments:

Post a Comment