Wednesday 26 October 2011

Outdoor Kuhinja Ideje

Jeste li ikada domaćin dobiti zajedno u vrt? Možda ste propustili puno zabave u slučaju da ste morali zadržati ide u kuhinju provjeriti u hrani. To ne osjećam dobro biti zaglavi u kuhinji kada drugi možda biti druženje i uživanje lijep vremenskim. Aparati svim svojim i druge prehrambene proizvode unutar kuhinje, možda ćete morati juriti naprijed i natrag iz kuhinje na dvorište. Ne bi li bilo lijepo ako bi mogao pripremiti vaše obroke na otvorenom. Je li ideja o ljetnom kuhinjom križ vaš um? Kuhanje na grill otvorenom je postao popularan ovih dana. Pa, to mogao spasiti puno svoj vremena i energije i ti mogao kuhati lijepu hranu u opuštenije način. Dakle, ako volite kuhanje hrane na otvorenom, možete planirati ljetnom kuhinjom koristeći važeće ljetnom kuhinjom ideje. Pokušajte jednostavna vanjska ideje kuhinjom ako ne želite ovaj novi projekt smanjiti rupu u vaš džep. Planiranje vanjskom kuhinjom će stvarno napraviti razliku i možete stvoriti veliku ambijent po kombiniranjem lijepim hrane i zabave pod otvorenim neba. Budite ga obitelj get-zajedno ili čajanka, isprobajte vanjska kuhinja ideje koje raditi čudesa u izradi kuhanje u vašoj vanjska kuhinja ugodno iskustvo. Dakle, kako izgraditi vanjskom kuhinjom? Čitanje na pronaći vanjska strana.
Vanjski Kuhinja dizajni
Jednostavna Outdoor Kuhinja Ideje
Što se tiče dizajna u pitanju vanjska kuhinja, morate držati dva čimbenika u obzir. Trebate biti sigurni o vrsti kuhanje aparata i drugih kuhinjska oprema želite u vašoj kuhinji. Drugi ključni aspekt je količina novca koju će biti spremni za ljuska se na otvorenom kuhinjom dizajn i treba uzeti u obzir prethodno ljetnom kuhinjom projektiranje planova sama. U slučaju da su u potrazi za jeftinim vanjska kuhinja ideja, možda ćete morati sami ograničiti na roštilj i šalteru ili skladišni prostor za pribor. Funkcionalni u obliku slova kuhinje s prostora za pohranu ide usporedno s rostiljem će biti dobra ideja. Dok odlučivanja mjesto vanjska kuhinja, pobrinite odaberete mjesto koje je blizu kuhinju unutar kuće. Što se tiče grills su tiče, nekoliko opcije su dostupne. Za rezanje dolje troškovi vam mogao kupiti jeftin roštilj. Ako ide za malu vrt kuhinju, odaberite brojač koja ima ormarića ispod tako da možete spremiti prostor i još imaju korist spremišni prostor. Odaberite čelik kuhinja sudoperi i vremenske uvjete skladištenje kuhinja ormari i vanjski namještaja kao mi svi znamo vremenskim mogu dobiti nepredvidljive ponekad. Kao što planirati vaše vanjska kuhinja, sjetite zadržati aspektima pristupačnosti struje, plina, vodovod objekata u umu.
Razraditi Outdoor Kuhinja Ideje
U slučaju da ljubav koncept kuhanje i blagovanje alfresco, a vi često pozvati mnogi ljudi, razraditi vanjskom kuhinjom bi biti više pogodan za vas. Možda trebati vanjskom kuhinjom dizajn koji će pružiti više counter prostora, pokriven bar i buffet području. Zatim vaš otvoreni kuhinja planovi moraju uključuju stavke kao što sudoperi, ormarića, i rezanje daske. Možda morati razmisli nad vrstu grill želite. U slučaju proračun nije problem s tobom, mogli kupiti luksuz grills. Grills za kuhanje prostor 24 do 48 inča širine mudar i 15 do 26 inča dubina-mudar su također dostupni. Možete također mogao dodati stranu plamenik ili policu. Morate zapamtiti da grill moraju biti smještene u takav način da su djeca čuva daleko od njega. Također provjerite izgled je takva da dim je otpuhan tako da ne smetaju vaše goste kao oni jesti. Razrađeniji vanjska kuhinja postava also include kitchen otoke, prženje pljuje, štednjak krovom style plamenika additional counter space, mokra trake kuhinjski sudoperi, hladnjacima i dishwashers.
Nadam se vam se svidjela te ideje kuhinja na otvorenom. Koristite ove vanjska ideje kuhinjom i imati velik vrijeme priprema i uživajući obrok u vaš otvoreni kuhinji.

No comments:

Post a Comment