Saturday 29 October 2011

Single Ručka pipa za popravak

A curi pipa se može lako popraviti, a do vremena je curi, to je iritantan. Osim da ako špine nije u dobroj formi, to znači da voda koja će se izgubiti. Dakle, to je najbolje za popravak takve slavina što je prije moguće. Jedna ručka pipa popravak nije veliki gnjavaža i jedan je od najčešćih vrsta vodovod problema. To je vrlo vjerojatno da pranje ima izlizan i tako slavina curi. Ako se pitate kako to ide o jednom ručkom slavina popravak, tekst koje dolaze za vas!
Kako za popravak slavina Single ručka
Fixture 1; Počnite s blokiranjem tuš odvod da se izbjegne dijelova iz oticanje. Ako to nije moguće blizak sa ručnikom ili krpom, pokrivaju katu. Obično pipa će imati plastične ili metalne ploče lice koje će morati biti uklonjen. To može biti popped off uz pomoć nož ili odvijač.
Fixture 2; Nakon ukloniti prednja ploča mali vijak će biti izložen. Morate ukloniti ovu vijka i nakon što učiniti da se ispravno držati komada stranu. Lice ploča oko učvršćenje, zove grb također će morati biti uklonjena. Ovaj dio se može jednostavno padne off zid.
Fixture 3; Sada smo prešli na komad metala rad vidio priljepljivanje iz učvršćenje koja je sada izložena. Ovo je uložak. Toplom i hladnom vodom kontrolira se na svakoj strani spremnika. Oni su mali vijci, lako stroži koristeći ravnom glavom odvijač. Zatim isključite vode iz bilo tuš izvor ili ako to ne postoji, pronađite opskrba vodom odsječen od glavne vodovodne linije od svog doma. To je vrlo važan dio u jednom ručkom slavina popravak. Pročitajte više o tome kako to škripac tuš pipa.
Fixture 4; Sada dobiti svoje kliješta i pronaći matica ili pin osiguranje uložak na mjestu. Pomoću kliješta uklonite to okretanje matice ili iskakanje off pin i opet zadržati ovu stranu pravilno dok radite jednom ručkom popravak tuš slavina. Izvucite uložak iz zida, to bi trebalo biti lako, ali budite oprezni da spriječi oštećenje. Pročitajte više o tome kako popraviti tuš pipa curi.
Fixture 5; možete vidjeti u ovoj fazi ako uložak oštećen ili je napadnut od strane plijesni. Consider čišćenje spremnika tekućom vodom. Ako je šteta je nepovratna svibanj biti ćete morati zamijeniti cijeli uložak. Ako to nije slučaj, jednostavno ukloniti O-prsten od malih gume. Uklonite stari i popraviti novi na njegovo mjesto. To će vjerojatno riješiti vaše probleme curenja. Pročitajte više o uložak slavina popravak.
Fixture 6; svršiti tako da je fiksiranje u obrnutom redoslijedu. Škripac posljednje što ste demontirali za reassembling cijeli ansambl slavina. Opet čišćenje do slavina u ovom trenutku neće biti dobra ideja da bi ventil bez prljavštine, plijesni i prljavština. Nakon što ponovno sastavite slavina, test ventil okrećući na hladnu i toplu vodu da biste bili sigurni da nema curenja završiti curi slavina popravak.
Metoda nešto može promijeniti, ovisno o vrsti slavina, ali općenito je metoda za bilo koji obrađuju slavina popravak će biti isti. Primjerice, ako je disk slavina, ti bi trebao otvoriti ili odvrnuti poklopac pokriva uložak. Podignite vijaka iz slavina i da će biti skup pečata na dnu. Samo ih izvaditi i zamijeniti ih novima.
Tu-ste učinili s pipa za popravak i bavila jednim od vodovod problema! Je je jako tvrd? Nadam se da ne! Uglavnom jedan ručka špine popravak sve o O-prsten, gumeni prsten koji osigurava da brtvljenje između tuš vodovod i tuš uložak je u pravu.
Ovo je gdje sam znak off! Sretan Vodovodni!

No comments:

Post a Comment