Friday 14 October 2011

Kat pločica obrazaca i dizajni

Crijep proizvodi su prošli brojne promjene u posljednjih nekoliko godina i postoji mnogo mogućnosti za kupce odabrati iz. Crijep obrasci su dostupne u različitim oblicima kao što su cigla trg, dijamant, riblja kost, tabla za igranje dama i još mnogo toga.
Kat pločica obrazaca i dizajni, a drugom katu pločica vrste uključuju keramika, porculan, granit, laminat, mozaik, itd. Danas, gumeni blokovi se koriste za ugradnju podova. Neka nam se pogled na različite obrasce se koristi.
Crijep kalupe; sljedeći pločica patterns najčešće se koriste za postavljanje podova. , Opeka Uzorak: u ovom obrascu blokovi smješteni su u tradicionalnom stilu opeke. Pločice u drugom redu nisu smješteni neposredno ispod gornjeg bloka sa svojim rubovima potvrđujući na pravac. Njihova pozicija je takva da srednji poklapa s točke gdje dva susjedna bloka od gornjeg reda pridružiti. ; Hexagonal Uzorak: U ovaj obrazac, redovi blokova sa heksagonalni oblik su položili jedan iznad drugoga. , Riblja kost uzorak: The riblja kost uzorak je malo lukav razumjeti. The riblja kost uzorak izgleda kao 'V'obliku ponavljanja. Blokovi dijagonalno su položeni u sljedećim obrazac: pravokutnog bloka je postavljen vodoravno, a ispod ovog bloka, drugog bloka položena okomito. Tako, alternativni uzorak vertikalne i horizontalne blokova je postavljen, koji nalikuje uzorak koraka / stepenice. , Tabla za igranje dama: U ovom pločica uzorak, crno-bijele pločice se polažu naizmjenično. To je jedan od najčešće korištene kat pločica obrazaca. , Diamond Uzorak: Dijamant uzorak nije ništa drugo nego četvrtastog oblika pločice postavljene na način da se umjesto rubova, njihove vrhove adjacently su postavljeni od strane na stranu. ; Oktogona i dot Uzorak: u ovom obrascu, osmerokutna pločice su položili jedan pored drugog. Prostor stvoren između ivice 4 susjedne osmerokutne pločice, ispunjen je 'točka' ili mali trg u obliku pločica. ; Košarica tkati uzorak: u ovom obrascu, par pločice su položili u vertikalnoj i horizontalnoj način naizmjence u nizu. Ovog crijepa obrazac je sličan riblja kost međutim, je jednostavan za instalaciju. Postoji minimum trošenje pločica u ovom obrascu. ; Gumene podne pločice; Gumeni podnih pločica kao i keramičke nečijeg su dostupni u različitim vrstama dizajna i uzoraka. Podu pločice od gume dokazati da bude korisno u bolnicama, prolaz načine, šetališta, veterinarske klinike, itd. Također se može koristiti gumene finišera kao mogućnost da se pločice. These blokiranje opločnika stvoriti lijep uzorak.
Kat pločica dizajni, postoje mnoge dizajna odabrati u podne pločice. Osim zajedničke škriljevca trga i keramičkih pločica, razne dizajne bi se mogla koristiti. Prije odlaska za određeni uzorak dizajna, treba uzeti u obzir veličinu prostorije. Svijetlo obojene pločice moraju biti izabran za manje prostorije, čini ih pojaviti veća. Tamne boje pločica s druge strane čini se pojaviti manji prostor. Za kuća ima tradicionalni dekor, obrasci kao što su kocka kaldrme ili riblja kost su prikladni. Školice, horizontalno ili vertikalno grid opeke uzorcima su pogodna za moderne postavljanje. Pločice koje nalikuju drvo podnice također postaje popularan. Takve pločice dostupne su u različitim nijansama smeđe, od svijetlo / krem ​​boje tamne boje kave. One se mogu koristiti različite resurse poput Internet, časopisi, itd. dobiti više informacija o kat pločica ideje i dizajna. Pročitajte više na:; vinilni podovi; Home uređenje, Pilana Parket, a podne pločice uzoraka i dizajna pod uvjetom da u članku gore, pruža nam neophodne informacije potrebne za podnice. To bi pomoći u projektiranju podnice u lijep način.

No comments:

Post a Comment