Monday 24 October 2011

Domaći otopina za čišćenje

Tko ne voli čistu i higijenski kući? Većina vremena ovisimo o nizu kemijskih čistača dostupne na tržištu za dobivanje osloboditi od mrlje, prljavština, blato, itd. u našim kućama. Ali, da li ste ikad pitali što ako smo mogli iskoristiti razne sastojci dostupni su u našoj kuhinji i napraviti vlastitu čišćenje rješenja? Taj način, u naše domove ne samo da će ostati čisti, ali također pomalo kemijske besplatno. Ako tražite previše za takve domaći čišćenje rješenja, onda ovdje su neke recepte za isti koji će Vam zasigurno će se naći pri ruci.
Pročitajte više na:; čišćenje kuće, za čišćenje, čišćenje podova, otopina za čišćenje Domaći recepti
Limunov sok, vrlo učinkovit domaći čišćenje rješenje za Parket as kao tvrdo namještaja je napravio kombinacijom od pola šalice soka od limuna s jednim šalice maslinovog ulja. To će ne samo očistiti, već i poliranje tvrdo površine.
Ocat, jednostavan recept za domaće čišćenje rješenje je da mješavina jedne žlice sode bikarbone u dvije šalice vinskog octa i jednu šalicu vode. Domaći čišćenje s octom su višenamjenski i može se koristiti za čišćenje gotovo ništa, desno od kada, umivaonik, WC do raznim kućanskim aparatima da koristite kao perilicu suđa ili mikrovalna. Ocat domaće čišćenje čak može se koristiti za čišćenje podova, pod uvjetom da nisu napravljeni od mramora.
Soda za pečenje, jedan od najkorisnijih domaće čišćenje rješenja za usisavanje tepiha je jednostavno mix soda za pečenje s deterdžent za pranje rublja u jednakim količinama i posuti ovu smjesu na umrljana područja tepih. Odmah uzeti sprej bocu i mokar umrljana područja na tepihu s toplom vodom. Neka se smjesa sjediti tamo za oko pola sata. Nakon toga, ribati tepih nježno i slijedite ga do usisavanja. Pročitajte više na tepihu čišćenje rješenja.
Trisodium fosfat (TSP); Iako trisodium fosfata pripremljeni od fosforne kiseline i soda ash, a ne potpuno kemijski besplatno, to je puno bolje od drugih otrovnih kemikalija koje se koriste za čišćenje odvoda. TSP, kao što je obično navedeno, prilično je koristan u uzimajući osloboditi od tvrdoglavih mrlja boje i čišćenje tvrdih površina kao što su driveways kao dobro. Međutim, jer je prilično jak, da pripremi domaće otopinom za čišćenje s njim, ona mora biti razrijeđen s oko tri litre vode, prije upotrebe.
Boraks; Domaći čišćenje napravio from boraks poslužiti kao odličan deterdženti za pranje rublja. Jednostavno kombiniranje od pola šalice Kastilje sapun, tj. sapun koji sadrži maslinovo ulje, pola šalice soda za pranje, boraks i četvrtina šalice bijelog octa. Ovo domaće rješenje za pranje rublja deterdžent će pomoći u uklanjanju mrlja, izbjeljivanje, kao i omekšavanje tkanine u isto vrijeme.
Vodik peroksid, vodik peroksid, blijedo plava tekućina je izvrstan dezinficijens i izbjeljivanje agent. Rješenje koje je razrjeđivanje vodikovog peroksida s vodom može se koristiti za čistu podova, sudopera, pločice, kupaonice kace, pod uvjetom da su bijele boje. Since vodikovog peroksida ima svojstva izbjeljivanja, ako se koristi na površinama boji, to bi ih obezbojiti.
Pročitajte više na:; Home čišćenje rješenja; čišćenje kuće Savjeti: "Ovo su neke od domaće čišćenje receptima, koje možete iskoristiti za vrijeme obavljanja čišćenje Vašeg posla kod kuće. Redovito čišćenje Vašeg kućanstva s ovim definitivno će svoju kuću svijetle i klica slobodne.

No comments:

Post a Comment