Sunday 16 October 2011

Ispucalu kožu

Ispucala kože može lako identificirati svojim grube tekstura, pratnji pojavom prslina. Osoba koji ima ispucalu kožu mogu dobiti vrlo svjestan svog fizički izgled. Postoji niz razloga zašto osoba može dobiti ispucalu kožu na njegovom licu i drugim dijelovima tijela. Ispod je popis od glavnih uzroka iza ispucalu kožu, slijede određenih lijekovi i tretmani biste dobili osloboditi istog. Pročitajte više na suhu kožu.
Ispucane Skin Uzroci; Izloženost određenim okolišni čimbenici, poput prekomjerne hladno, ili ekstremno vjetrovitim uvjetima ili izravnog sunčevog svjetla, može uzrokovati ispucalu kožu na lice i drugim tijela područjima. ; Kada kože dolazi u kontakt s jake kemikalije u kozmetici, poput sapuni, kreme, itd. može uzrokovati kože na chap. ; Ako koža nije brine off na redovnoj osnovi, tj. ne je očišćen ili moisturized, može pogoršati kože stanje, uzrokujući suhu kožu i pukotine u njemu. ; Intake manjeg fluida i vode, rezultira dehidracije, je još jedan od ispucalu kožu uzroka. ; Nošenje odjeću koja su oprali s jakim i opora deterdženata, može uzrokovati trenje s tijelom, proizvodeći suhu i ispucalu kožu u procesu. ; Nošenje grube odjeću ili odjeću vrlo zbijeno stane, može napraviti kožu ispucalu previše. ; Ako domaćinstvo radovima kao čišćenje, pranje i scrubbing su učinili, bez nošenja zaštitne gumene rukavice, to može čine kožu na rukama, suhe i ispucala. ; Pročitajte više na:; Dry Skin: Uzroci i liječenje; Kemijska Ispucane Kazaljke; Ispucane Nos; Ispucane Skin Liječenje i lijekovi
Dijeta; Dodatne dijeta s namirnice koje su bogate vitaminima A, B i C, pomoći će u promicanju koži popravak. Dakle, učinkovit ispucalu kožu lijek je uključiti namirnice poput rajčica, zeleno lisnatog povrća, mrkve, biljna ulja, cijela zrna, mahunarke i pšenične klice u prehrani.
Saline Bath i Masaža; Ako cijelo tijelo koža je ispucale, zatim uzeti slane kupka svakodnevnom da to popravimo. Za ovu, jednostavno dodati tablicu soli u vodu kadica i potopiti u njemu za oko dvadeset minuta. Nakon toga, ručnik suha, i masaža kožu s bilo maslinovim uljem ili bademovo ulje. Pročitajte više na prirodne njegu kože za suhu kožu.
Osim navedenih lijekovi, postoje određene učiniti i dont's da osoba treba slijediti riješiti ispucalu kožu. ; Terma ne treba dugo, i samo mlakom vodom treba koristiti za njih. To je zato jako vruće voda može orobiti kožu svojih prirodnih ulja, čineći ga suho i ispucala u procesu. Pročitajte više na suhu lice nakon tuš. ; Samo kozmetike koji imaju vrlo blage kemikalije u njima treba koristiti na koži. Dobra ideja je ići u za biljnih proizvoda njegu kože. , A odjeća treba biti ispravno oprano vodom, tako da nema deterdženta ostatak je ostavio iza sebe, koja se inače može uzrokovati kože postati suha. ; Moisturizing suhe kože na redovito, vrlo važno spriječiti suhu, ispucalu kožu. Ispucala kože oko usne, može biti zbrinuta primjenom usna matičnjak ili vazelina. Suhu kožu kremama ili moisturizers bi trebala biti primijenjena na licu svakodnevno, pogotovo prije spavanja noću. Maslinovo ulje treba primijeniti cijelom tijelu da moisturize cijelo tijelo kože. Pročitajte više na najbolji losion za suhu kožu. ; Primjena sunscreen sa SPF 30 i iznad, pokrivajući lice s šal i ruke s rukavicama, prije koračni u sunce će pomoći da spriječite ovaj uvjet previše. , Ispucalu kožu, kao što možete vidjeti iz gore, može se lako brine off kod kuće. Održavanje kože čistom, hidratizirana i dobro zaštićena, je ključ za dobivanje dobro uhranjene, zdrave i sjaj na njega.

No comments:

Post a Comment