Friday 21 October 2011

Recikliranje plastičnih boca

Kod globalnog zagrijavanja uzrokuju velike klimatske promjene u različitim dijelovima svijeta, to postaje naša primarna dužnost poduzeti određene korake kako bi se smanjiti tako da se okoliš može biti zaštićen. Iako, svjetski lideri su se s okoliš-friendly politike koje se provode na nacionalnoj razini u različitim zemljama, ipak, mi, kao pojedinci, bi također trebali napraviti neke napore da bi naš okoliš sigurno. Mala stvar koja svatko od nas može učiniti je da reciklirati plastične boce koje svakodnevno koriste. Vjerujte mi, ako počnete svatko od nas recikliranje plastične boce, na dnevnoj osnovi, to će učiniti mnogo razlika u naš okoliš. Pročitajte više o plastične recikliranje i kako utječe na okoliš recikliranje.
Recikliranje plastičnih boca činjenicama; Procjenjuje se da Amerikanci use oko dva milijuna plastičnih boca svakih sat vremena. Većina tih boce su odbačeni i ne recikliraju. ; Potrebno je blizu tisuću godina za plastične boce kako bi dobili razgradi. ; Reciklirane plastike koji je izveden iz plastične boce se ne mogu koristiti za izradu plastičnih boca opet. Umjesto toga, ona je remade u druge stavke, kao što su odjeća, tepison, igračke, itd. Prema procjenama, oko milijun barela nafte su proveli u pružanju flaširana voda u jednoj godini. , Recikliranje jedan plastičnu bocu pomaže u očuvanju energije odgovara rasvjetu 60-vat žarulja oko šest sati. ; Četiri petina kućanstava u Americi pristup plastike recikliranje program. Pročitajte više na plastične recikliranje činjenicama. ; Kako reciklirati plastične boce
Agencije za zaštitu okoliša je cilj reciklirati četvrtina svih otpada koji nastaje u Americi. Some recikliranje plastičnih boca ideje koje se mogu koristiti kućanstva za recikliranje kroz ekspresnog ukrcavanja, recikliranje, preko trgovine otpatke pohraniti pad i preko drop-off centara. Čitajući broj na dnu plastične boce, to može biti poznato da li plastična boca se može reciklirati ili ne. Nakon plastične tip je određen, (to varira od tipa 1 vrsti 7) pozivajući odjelu javnih radova ili u blizini recikliranje centra, pomoći će u određivanju je li određeni tip plastične mogu reciklirati, i ako da gdje mogu reciklirati. Više o recikliranju ideje.
Prednosti Recikliranje plastičnih boca
Štedi energiju, istinski razumiju prednosti recikliranja za okoliš, jedan je pogled na reciklažu plastičnih boca statistiku. Recikliranje pola kilograma polietilen tereftalata odnosno PET plastične boce, pomoći u spremanju toplinske energije, u mjeri u kojoj o 12.000 britanskih termo jedinica, odnosno BTU. I to ne završava ovdje. Kad se to reciklirani plastični koristi se za proizvodnju novih plastičnih boca ili proizvoda, puno manje energije, gotovo 66% manje, potrebno je u odnosu na energiju uporabiti za izradu plastičnih proizvoda iz svježe, nove plastične. Još jedna prednost proizvodnje plastike od recikliranih plastičnih masa je da emisije stakleničkih plinova kroz ovu metodu dobiti smanjen previše.
Sprema Landfill prostor; Danas, Amerika je već suočena s visokim rizikom od ponestaje prostora odlagališta. Recikliranje plastičnih boca može pomoći u suprotstavljanju ovaj rizik jer se tona od recikliranih plastičnih pomoći u spremanju 7,4 kubičnih metara prostora odlagališta.
Čini novac; reciklažu plastičnih boca za novcem generacije postao je mogućnost u Americi sada, uz zahtjev za reciklirane boce iznad ponude znatno. Stoga, još jedna prednost za recikliranje plastične boce je da generira prihod i zaposlenost.
Proizvodnja, reciklirane plastike je vrlo koristan u smislu da ga koristite, niz svakodnevnih proizvoda kao što su tepih i runo jakne su proizvedeni.
Pročitajte više na:; Plastika kontinent: Plastični Recikliranje Pregled, zašto bi mi koš; Važnost recikliranja, kao što možete vidjeti, recikliranje plastične boce je jednostavan i ima mnoge prednosti i uzance previše. Pa, sama od danas, neka nas svi se pridruže misiji da spasite našu okoliša, zbrinjavanja od plastičnih boca na odgovarajući način.

No comments:

Post a Comment