Saturday 29 October 2011

Patio Prozor Tretmani

Patio prozor tretmani su odlična ideja ako želite dati svoj stari vrt prozore svjež i novi izgled. Window tretmani za francuski vrt vrata ili tip vrata su prilično jednostavan za napraviti, a vi ne morate potrošiti puno na uređenje vašeg vrt prozore. Također, oni ne samo će izgledati sjajno na prozorima ali će također hep sniziti energiju račune po održavanju klimatizaciju unutar sobu, i topline izvan sobe. Postoje razne vrste vrt prozor tretmani dostupni, u nastavku su neke od izbora od kojih možete odabrati.
Tretmani za vrt Windows
Trakaste zavjese: Vertikalna sjenila su jeftin vrt prozor mogućnosti liječenja. Oni su dostupni u različitim materijalima kao što su vinil, platno, promašaj drva, bambusa i aluminija stilova. Možete odabrati iz različitih materijala i nacrtima vertikalnog sjenila odgovaraju vaš dom dekor. Ove vrste zasjenjivanje može montiran na stropu.
Saće prozor sjenčanja: Celularni nijanse ili saće tip nijanse su zabavno kao praktične, i su dobra ideja ako ste mislili izolacionih vaš dom iz vrućine ili hladnoće vrijeme vani. Oni dolaze u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili čak trostrukim ćeliju dizajn, tako birati u skladu. Također možete pronaći zasjenjivanje koje zakjlucuju vertikalno ili horizontalno, oni također mogu otvoriti i zatvoriti iz vrha i tako pružiti bolje privatnost.
Klizna Panel Žaluzine: Ove vrste žaluzinama preklapaju tkanina paneli i kliziti na kotačima sustavu. Oni su vrlo dobar opciju zaštite od sunca's topline, kao oni dolaze s solarnim zaslon. Ove vrste zasjenjivanje također mogu naći u tkani drveta ili patterned tkanine.
Solar Shade Tretmani: Ako želite održavati privatnost, ali ne žele omalovažavati pogled od pacio zatim solarni shade pacio prozor tretmani su savršen izbor. Oni također su vrlo energetski učinkovit. These solarni nijanse se sastoji od sintetičkih mrežaste tkanine poput ekrana, smanjenje odraza koji dolazi s ove vrste nijanse su također veliki dodatnu prednost.
Classic Zavjese: To su klasični prozor tretmane koji su postavljeni na poprečnim šipki. Drapes i zavjese prozor tretmani za vrt su dobar ideja ako niste zabrinuti hladnog zraka ulaska u sobu. Postoje različite dizajne, uzoraka i vrsta materijala na raspolaganju u zavjese kako bi se slagala vaš dom dekor.
Tenda Sjenila Tretmani: Ako ste u potrazi za hladovinu za vrt prozor, ali su zadovoljni s unutar kuće dekor, onda možete uzeti u obzir ide za nadstrešnica shade vrt prozor liječenje. Ove vrste nijansi dolaze u mnogo bojama i stilova, tako možete odabrati iz različitih tipova da odgovaraju vaš dom dekor.
Rimski nijanse: Iako izolirane rimski nijanse su neobičnu opciju kao vrt vrata prozor tretmani, oni rade i tijekom zimske sezone, ili za vrata koji nije puno koristi. Biste dobili maksimalnu izolacija, izaberite rimski nijanse koji su izrađeni od prošiven tkanine ili napravljena od prošiven tkanine koja ima izoliranog unutarnju jezgru. Možete objesiti hladu blizu staklo spriječiti hladnog zraka curi iz strane prozora. Pročitajte više na uvalu prozor tretmane.
To je sve o tome vrt prozor tretmani, kao i razne opcije na raspolaganju. Dakle odaberite spored namenata prozor liječenje će služiti. Ako tražite za dobrom potrazi klasik shade onda možete ići za zavjese ili vertikalne sjenila. Međutim, kako bi zaštitili unutrašnjost od ekstremnih vremenskih možete ići za rimske nijanse ili saće prozor nijanse tretmana.

No comments:

Post a Comment