Wednesday 19 October 2011

Razvod Sporazum o nagodbi

Kad je netko već se suočava s problemima slomljena braka stresan i kompliciran postupak razvoda mogu dodati osobe nevolje. Za par prolazi kroz razvod, bitno je doći do međusobnog dogovora o tome tko će imati vlast zajedničke imovine, dugova i ostalih stvari. Takav dogovor se zove razvod sklapanje sporazuma o nagodbi ili bračnog nagodba.
Budući da ima mnogo pravnih pitanja uključenih u razvod kao alimentacija, kuća kredite, mirovina, itd. dokumentacija kao sporazum razvod naselje obrazac je neophodno da se izbjegne bilo kakve buduće komplikacijama i problemima. Osim toga, sve što tvrde bez dokaza smatra kao rekla-kazala ili riječ protiv vaše bivše, dakle dobro planiran razvod odvajanje ugovor mogu napraviti da stvari raditi u svoju korist. Dakle, ovdje je sporazum razvod naselje predložak koji će vam pomoći u pripremi svoj ugovor.
Razvod Sporazum o nagodbi uzorka
Ovaj Ugovor je upisan u na __________________________, 20________, uz i između ____________________________________ (muž) i ____________________________________ (supruga), čija je adresa su kako slijedi: ___________________________________________ ___________________________________________ (adresa) (adresa) ___________________________________________ ___________________________________________
(Grad) (županija) (država) (Grad) (županija) (države)
Stranke su se vjenčali ___________________________, ______.
Zbog sukobi i ozbiljne razlike, oni imaju odvojene su i danas žive odvojene i apart, i želite nastaviti život trajno apart. Oni namjeravaju riješiti ovaj sporazum bračni pitanjima, uključujući i dijete pritvora, dijete podršku, podjela imovine i dugova, i njihova prava na alimentaciju. Uzimajući u obzir ovih razloga i međusobnog obećanja obuhvaćeno u ovom sporazumu, muž i žena sporazumjele kako slijedi:
1. ŽIVOT odvojene. Muž i žena će živjeti odvojeno i odvojeno jedan od drugoga, kao da su jedno i neudana.
2.NO uznemiravanja ili smetnje. Niti jedna stranka u bilo kojem stanju uznemiravati, uznemirivati ​​ili intervenirati s druge.
3.Skrbništvo nad djecom. Stranke će dijeliti u roditeljskim odgovornostima; međutim, fizički pritvor od maloljetnog djeteta (ren), ___________________________________________________________ odobrit će se žena i muž će imati razumne i liberalni pohođenja prava.
Stranke će dijeliti u roditeljskim odgovornostima; međutim, fizički skrbništvo nad maloljetnim djetetom (djecom), _____________________________________________________________ odobrit će se muž i žena će imati razumne i liberalni pohođenja prava.
4. Diobi imovine. Muž transferi Supruga kao njezin jedini i odvojene imovine: ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________
Supruga transferi muž kao njegov jedini i odvojene imovine: ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________
5. PODJELA dugova. Muž će platiti, a ne u bilo koje vrijeme držite Supruga odgovorne za sljedeća potraživanja: ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________
Žena će platiti, i neće u svako vrijeme držati muž odgovoran za, sljedeće dugove: ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________
6. Alimentacija. Muž / žena plaća alimentaciju u iznosu od ________________ $ po ________________, za razdoblje od _______________________,, ili dok se suprug / supruga umre ili remarries, štogod se prvo dogodi.
7. UTJECAJ razvoda ili raspuštanje braka. U slučaju razvoda ili razvoda braka Razvod this nagodbi će, ukoliko sud odobri, spojiti s, uključene u, i postati dio bilo naknadnih odluke ili presude za razvod braka ili razvoda braka.
8. FINANCIAL otkrivanja. Stranke su pokazali jedni drugima potpune financijske podatke o neto vrijednosti, imovina, fundus, dohodak, i obveza, ne samo po svojim raspravama s drugima, ali i kopije njihovih tekuća financijska izvješća, kopija od kojih su privitku kao izlaže i B. Obe strane priznaju da su imali dovoljno vremena za ocjenu suglasnosti s drugih financijsko izvješće, su upoznati sa i razumjeti drugih financijskih izvještaja, nije bilo pitanja na zadovoljavajući način odgovorili, te su uvjereni da cijeli financijski objavljivanje napravljen je s druge strane.
9. NEZAVISNI ZASTUPANJE odvjetnik. Svaka stranka ima pravo na zastupanje od strane nezavisnih odvjetnika. Svaka stranka u potpunosti razumije svoja prava, te smatra odredbe ovog sporazuma da se poštenim i razumnim.
10. IZVRŠENJE potrebni instrumenti. Strane će izvršiti i dostaviti bilo koje druge instrumente i isprave koje mogu biti potrebne i praktično provesti sve odredbe ovog Ugovora.
11. CIJELI UGOVOR. Ovaj instrument, uključujući i sve prilogu eksponata, čini cjelokupni sporazum stranaka. Nikakve izjave ili obećanja su napravljene osim onih koje su navedene u ovom Ugovoru. Ovaj se Sporazum ne može izmijeniti ili raskinuti, osim u pisanom obliku potpisan od stranaka.
12. MJERODAVNO PRAVO. Ovaj Ugovor podliježe zakonima ____________________.
13. Obvezujući učinak. Ovaj Ugovor će biti obvezujući za uključene strane, te na njihovim nasljednicima, izvršitelji, osobne zastupnike, administratori, nasljednici, a dodjeljuje. ___________________________________________ ___________________________________________
Muža SignatureWife Potpis;
Vi svibanj također željeli čitati razvod sporazuma imovine naselja.
Nadam ovom uzorku će dati fer ideju o tome kako pripremiti sporazum razvod naselje koje nekako će se smanjiti teret brige s uma. Prije izrade ugovora, obrazovati se o različitim elementima potrebnim za uspješno rješavanje bilo radi malo online istraživanja ili uz pomoć svog odvjetnika razvod.

No comments:

Post a Comment