Friday 21 October 2011

Sunce i sunless štavljenje

Sunčanje, tamnjenje A na koži, uglavnom onih čija fer-kože, nakon izlaganja ultraljubičastom zračenju sunca, ili se zove za sunčanje sunčanje.
Mehanizam sunčanja, a ultraljubičasto zračenje stimulira prirodni fiziološki odgovor koji vodi na zamračenje. Tijekom izloženost ultraljubičasto zračenje, pigment Melanin je proizveden u stanice zove melanociti. Melanina je izdana u svojim stanicama i to zamračuje u kožu. Također štiti tijelo apsorbira višak sunčevog zračenja. Kao po genetske konstitucije, neki pojedinci smrknuti postiti dok drugi ne potamniti uopće.
UVA i UVB zrake su odgovorne za sunčanje. Potonji imaju više energije nego što bivše i mogu utjecati više štete. Uvb zrake:; nadahnuti stvaranje i izlučivanje novih melanina u koži, više su kancerogene od UVA zrake, stvaranje vitamina D u ljudskoj koži, su smanjena za gotovo sve kreme za sunčanje kao i po njihovu SPF, dovesti do starenja kože, ali na sporije od UVA zraka, može dovesti do opeklina uslijed pretjerano, UVA zrake:; objaviti već postojeći melanin iz melanocita, lead do oksidiranje of melanin i to stvara tan boje u koži, cause melanoma, jednog opasan vrlo raka kože, prisutni su još ravnomjerno cijelog dana iu svim godišnjim dobima u odnosu na UVB, blokirani nešto s odjeće i na manjoj mjeri kreme za sunčanje ne UVB, pogodnosti, kao izlaganje suncu uzroka vitamina D, to je bitno za one s Manjak vitamina D. Se razmatra that 50.000 do 63.000 smrtnih slučajeva godišnje u SAD-u zbog nedovoljne vitamina D. Oskudica ovog vitamina može dovesti do kosti bol, poteškoće u težini ležaj i na vrijeme loma, kožnih bolesti poput psorijaze i vitiliga može liječiti; izlaganje suncu u djetinjstvu rezultate u prevenciji multiple skleroze u odrasloj dobi, acne može biti tretirana sakriti ili ako je kratkoročno izlaganje suncu, opasnosti, pretjerano izlaganje može dovesti do opekotine i melanoma, u južnoj hemisferi, kao što je ozonski sloj je potrošen , opasno visoke razine UV zračenja ući u Zemljinu atmosferu povećanje učestalosti i ozbiljnosti opekline, UV svjetlo uzrokuje proizvodnju endorfina, što rezultira u prirodan osjećaj dobrobiti. Na taj način, zatvoreni sunčanja može biti zarazna, imunološkog sustava i očiju mogu biti oštećeni pretjerano, sunless štavljenje, primjena kemikalija na kožu rezultat u izgledu sličan sunčanja se zove sunless, ili Sopstvo ili UV-free solarija . Najefikasniji kemikalije su one koje sadrže dihydroxyacetone (DHA). Proizvodi koji sadrže aminokiseline tirozin su također korišteni kao sunčanja akceleratorima. Canthaxanthin je boja aditiv koji se koriste u nekim namirnicama. Melanotan hormon je melanocite-stimulirajući hormon koji je drugi izbor. Bronzers su privremeni sunless štavljenje opcije.
Mehanizam sunless štavljenje, kemijske reakcije odvija između dha i aminokiselina prisutna u mrtvi sloj na površini kože. To je potpuno netoksičan kao i kožu sigurno i oštećenja povezana s izloženosti UV zrakama odsutna. Tan proizvedena je nestalan i blijedi u 3 do od 10 dana. If Erythrulose je pomiješana s dha, dulje traje sunless tan može biti. Proizvodi koji sadrže tirozinu se kaže da povećavaju melanina formacije, ali oni zahtijevaju izloženost UV zrakama. Također, ova tvrdnja nije potpomognuti znanstvenih podataka. Nakon potrošnja canthaxanthin, ona dobiva deponirani po cijelom tijelu, a time iu sloj masnoće ispod kože. To daje koži narančasto-smeđa boja. Melanotan također zahtijeva izloženost UV zrakama kako bi bila učinkovita. Bronzers stvoriti tan da se može lako ukloniti sapunom i vodom.
Postupak, operite kožu i peel off višak mrtvih stanica kože. Žene trebaju obrijati noge, odaberite svjetlo ili srednje boji proizvod jer je više prirodnih, primjenjuju proizvod ravnomjerno i lagano. Manje proizvod mora biti primijenjen na suho ili zadebljane kože poput koljena, gležnjeva i koljena, operite ruke sapunom i vodom čime se izbjegavaju bojenje na rukama. Koristi pamuk loptu da se proizvod na vrhu ruke čekati 15 do 20 minuta do sunless kožara suši. Zatim, nositi odjeću; Opasnosti; DHA ili Erythrulose svibanj dovesti do kontaktirati dermatitis; Canthaxanthin svibanj rezultat u hepatitisa i canthaxanthin retinopatijom u kojima žutoj depozite su formirana u mrežnica oka. Probavni sustav se može oštetiti, Bronzers imaju manje sweat ili svjetlo otpornosti na vodu. Oni dovode do nekih trljati-off na usku odjeću

No comments:

Post a Comment