Sunday 16 October 2011

Kupaonica prepraviti: mala kupaonica pregradnja ideje

Pregradnja vaše male kupaonice:; pregradnja mala kupaonica može biti lukav prijedlog, posebice ako želite stvoriti dojam veće prostor, uklopiti se sva dodatna oprema na raspolaganju u jednoj i izbjeći nered, sve bez kompromisa u ukusna učinak i funkcionalnost. To zahtijeva neke pažljivim planiranjem i, ako ste idući u biti događaj bilo veliko pregradnja, i građevinske dozvole od nadležnih gradskih vlasti.
Izrada plana:, da li se odlučite za napraviti Vašu kupaonicu pregradnja sami ili zaposliti stručnjake, izradi plan će olakšati rad. Možete spremiti sebi vrijeme i trošak, ako unaprijed znate što točno želite učiniti i kako to ide o tome radi. Počnite od strane collecting dizajn ideje iz fotografije, časopisa i svih drugih izvora. Napravite popis pribora i značajke koje želite uključiti u Vašu kupaonicu. Nacrtajte pribor i ima na krljuštima dolje veličine na papir i izrezati oblike. Napravite dva grube nacrte s točnim, smanjenom mjerenja vaše kupaonice, jedan koji pokazuje trenutni dizajn s svim svojim značajkama, a drugi prikazuje nacrt novog željeni jedan. Mjesto cut-out oblika na drugom grubi nacrta i premjestiti ih oko vidjeti ako možete stati u pribor i kako možete najbolje iskoristiti raspoloživi prostor.
Spremanje prostor:; Spremanje prostora u vašoj kupaonici ugradnjom kliznih vrata umjesto onih šarkama. Vrata koja slajd u u zid šupljini i izgledaju prilično cool, tako da je još jedan plus. Također možete pričvrstiti vrata udice that preklopivi stan kada se u šupljini i na neki drugi način može se koristiti za objesiti odjeću i ručnike iz.
Instalacija umivaonikom s policama na temelju njega, gdje možete pohraniti sapuni, zubne paste, kozmetike i druge takve stvari. Ormar ili police na wc ili visoki ormarića uz prazni zidovi također može ponuditi mnogo-potrebna prostora za pohranu. To mogu držati sve potrebne stavke, kao i ukrasnih predmeta koji uljepšati kupatilo.
Kupka-kadom je prostor-devourer, pa razmislite o instaliranju tuš umjesto. Nabavite kabine tuš sa zakrivljenim strane kao da će se više štedi prostor. Možete ga cordon sa svijetle tuš zavjese koje upotpunjuju Vašu kupaonicu pločice.
When pregradnja mala kupaonica, važno je imati na umu da možete samo dati iluziju prostora ne produžiti dostupna jedan-osim, naravno, ti si idući u srušiti zid ili dva. I tako, vi svibanj ne biti u mogućnosti da stane u svim pribor koji želite. Mislite realno i pustiti svih ne-osnove ako nereda na tom području.
Davanje iluziju prostora:; Svjetlo daje prostrani osjećati u prostoriji, pa arrange prozora na način koji omogućava u obilju prirodnog svjetla i istovremeno osigurava privatnost. Ako je moguće, uzeti u obzir instalirate nebo svjetlo.
Instalacija umjetnim svjetlima u kupatilu i uglovima, ako možete, neonske svjetiljke uz zidove. Uz dobre osvjetljenje, Vaše kupaonice može izgledati veća nego što zapravo je.
Ogledala se mogu optimizirati na svjetlost i dodati dojam prostor, ali ne pretjerati s njima, previše će stvoriti mrtvački ličinki u malom prostoru. Idi za samo jedan ili dva. Pokušajte okićen ili venecijanskog zid ogledalom strateški postavljena za dobre refleksije svjetla, koja će također služiti dekorativnu svrhu. Zapravo, ima puno sorti u zidu ogledala. Uzmite si vremena da pronađete onaj koji ide uz cjelokupni dizajn sheme.
Plan shema kupatilo boja koje će unaprijediti postojeći prostor. Što znači, ići za svjetlo ili pastelne boje nego tamno one za podu, zidovima i stropu. A, čak i sa svijetle boje, ne pokupiti cijeli skala. Jednostavnost i dobra koordinacija boja je ključni ovdje. Drugi važan faktor je uzorak, koji, ako se primjenjuje na vertikalne način, može dati dojam povećanja visine na svoju kupaonicu. So boja zidova u okomite pruge, ili u formi zid papir i kupaonica pločice u vertikalnom uzorak. Također možete crijep cijeli zid i dodati obrub različite boje u blizini stropa. Koristeći velike, identično u obliku pločice s uskim talog linije za zidove i podove može također pomoći.
Dodajte malo ukrasne dotakne sa biljkama u sitnim lonci i atraktivan kupka stavke koje idu dobro uz dekor. Držite sapuni, zubne četkice i druge takve stvari pravilno dodijeljene im mjestima. Manje pretrpan soba uvijek izgleda veća, da ne spominjemo neater.

No comments:

Post a Comment