Thursday 20 October 2011

Anti tragus piercing

Uho piercing je najčešći tip body piercing, ne samo među ženama, ali također među ljudima. Međutim, uho piercing više nije ograničena na tradicionalnim ušna školjka piercing, radije, postoji nekoliko druge opcije za ljude kada je u pitanju uho piercings. Danas, postalo trend probiti druge dijelove ušiju osim iz uške koja uključuje spirale, tragus, grakuša, ljuštura, lagodan, daith, itd. Među tim uho piercinga, najnovija jedan je anti tragus piercing koja je učinjeno točno nasuprot onoj tragus piercing. Anti tragus je samo iznad ušna školjka, jedan klapni hrskavice blizini zvukovod. Međutim, ovaj tip piercing je vrlo rijetka, jer većina ljudi imaju vrlo mali anti tragus zbog čega oni misle da oni ne mogu dobiti proboli. Ipak, to nije istina, radije to je zapravo moguće dobili ovaj piercing učinio, čak ako nečije anti tragus je vrlo mala uz pomoć mikro-nakit. Dakle, ako nađete anti tragus piercing biti zanimljivo, trebate znati više o svoj postupak i nakon njegu. Znati više o vrstama uha piercings.
Anti tragus Piercing Informacije
Anti tragus piercing dolazi pod kategoriju hrskavice piercing. Stoga, ovaj piercing treba učinjeno s iglom i nikada s uho pištoljem. To je zato što je koža hrskavice je vrlo gust i uho pištolj ne može probiti debele područje kao što je napravio posebno za piercing ušna školjka. Dakle, ako vaš šilo preporuča provrtjeti tvoj protu tragus s uho pištoljem, trebali biste nikada suglasni to jer hrskavice piercing s pištoljem mogu dati ustati na infekciju. Uz ovaj umu, uzmimo pogledajte neke više informacija o anti tragus piercing.
Anti tragus Piercing - Postupak; Anti tragus piercing učinjeno s ravna ili zakrivljena iglu. Kada odete na piercing studio kako bi dobili svoj anti tragus proboli, morat ćete potpisati neke dokumente dao svrdlo. Jednom ovo je učinio, ćete biti odveden područje studio gdje stvarni piercing je učinio i će biti pitan lagati dolje u udoban stolac sličnu onoj koji nalazimo na liječnika's klinici. Nakon toga, šilo će očistiti uho s alkoholom obrisak i označiti mjesto gdje piercing će biti učinjeno. Zatim on će vas pitati da provjerite označene područje i ako su fini s njom, on bi nastaviti s postupkom. Kada šilo grofova tri, morate zadržite dah i on će punkcija tvoj protu tragus s iglom. The anti tragus piercing bol je rekao da se prilično strog kako se koža na tom području je vrlo gust. Nakon igla je preuzet iz probušene područja, šilo bi umetnite nakit u nju i čisto tom području opet. Više o uzimajući vaše uši probušene.
Nakit koristi za anti tragus piercing obično zarobljenik perla prsten, iako je redu koristiti dvoručni uteg previše tijekom razdoblje cijeljenja. Međutim, je zamijetila da anti tragus piercing s zarobljenik zrno prsten vjerojatno liječiti brzo nego mrena. Nakon što je piercing potpuno zacijeli, to je u redu da ga promijeniti i eksperimentirati s različitim tipovima jewelries. Jedna stvar koja privlači ljude prema anti tragus piercing je njegov trošak. Iako anti tragus piercing trošak varira od mjesta do mjestu, na prosjeku sasvim je jeftinije nego druge vrste pirsing. Dakle, prije nego te dobiti tvoj anti tragus piercing, istraživanja na različitim studijima i odlučiti na jednoj nakon usporedbe cijene. Pročitajte više na tragus piercing nakit i hrskavice naušnice.
Anti tragus Piercing - Liječenje i Aftercare; proces ozdravljenja anti tragus piercing traje 8-16tjedan, iako ponekad čak svibanj uzeti godišnje za piercing liječiti potpuno. U ovom periodu, važno je da se krajnji brigu o piercing. Jedan je vjerojatno iskusiti krvarenja, boli i hrskavost tijekom prvih nekoliko dana nakon piercing. Međutim, to ne bi ostati za dugo vremena, a ako to ne, važno je konzultirati se s liječnikom ili vaš šilo odmah. Baš kao i svi drugi pirsing, anti tragus piercing treba čistiti s morem rješenje, barem dvaput svaki dan. One također moraju čistiti piercing područje sa anti bakterijskim sapunom jer to pomaže u sprečavanju protiv tragus piercing infekcije. Više o piercing uho skrb.
Vi svibanj želite pročitati više na:; li hrskavice na uškama Piercings Hurt, piercing uho aftercare; Hrskavica piercing infekcija, nadam se ove informacije o anti tragus piercing je korisno za vas. Nakon što je dobio svoj piercing učinili, to je vrlo presudan da slijedite protiv tragus piercing briga dao svrdlo vrlo pažljivo, ako želite uživati ​​u ovom rijetki, ali jedinstvena piercing za dugo vremena.

No comments:

Post a Comment