Friday 21 October 2011

Lip Gloss Recepti

Sjajilo je nevjerojatno kozmetički proizvod koji ne samo da daje lijep sjaj tvojih do usana, ali i čini ih mekom i glatkom. Uvijek možete kupiti gotove sjajilo od drogeriju, već priprema svoju vlastitu sjajilo za usne može biti uzbudljivo i zabavno. Štoviše, usna sjaja domaće je siguran i zdrav, budući da su svjesni sjajilo sastojci ste koristili. Izrada sjajilo kod kuće prilično jednostavan, jer sve što trebate učiniti je taljenje sastojke i ostavite smjesu da se ohladi.
Mikrovalna pećnica, dvostruki kotao i topla voda su tri tipa metoda za topljenje sastojci usana gloss. Dok grijanje sastojke, provjerite da ste toplina smjese samo do sastojke rastopiti, nikada donijeti smjesu kuhati. To je preporučeno da bi trebao koristiti navedene metoda za topljenje navedene u recept. Uvijek koristite čiste posude za pohranu domaće usana gloss. Ako koristite ponovno koristiti kontejnere, budite sigurni da ste ih ispravno sterilizirana. Stoga, ako ste spremni da napravite svoj vlastiti usana gloss, onda ovdje su neke sjajilo receptima za vas.
Cool Lip Gloss Recepti
Usana gloss Recept # 1, stvari koje će zahtijevati; Kokos ulja - 1 žličica, na bazi ulja bombon aroma - 1 / 8 žličica za čaj, voštani papir, parafina, Candy rastopiti - 1; Vazelin - 1 čajna žličica, ribež, Ziploc torbu; balzam za usne spremnik; Smjerovi
Za pripremu ovog domaćeg usana gloss, prvi naribajte parafina na voštani papir. Zatim uklonite ¼ kašičice grated parafina i staviti u ziploc torbu. Zatim kombinirati kokosovo ulje, vazelina, ulja-based bombona začin i slatkiša rastopiti u torbu i onda pečat torbu. Donesite neke vode na čir u mali lonac za pirjanje. Izvadite tava za umake s vatre i stavite ziploc vrećicu u vruću vodu. Držite vrećicu u vodi dok sve sastojke otopiti u potpunosti. Zatim uklonite vrećicu iz vode jednom rastopiti sve sastojke. Okrenite torbu za kombiniranje sastojaka ispravno. Stisnite sjaj u čistu posudu balzam za usne, a zatim ostaviti sjaja postaviti za oko sat vremena. Stavite posudu u hladnjak oko 10 minuta i svoje sjajilo je spreman za korištenje.
Sjajilo Recipe # 2; stvari koje će zahtijevati; Pčelinji vosak - 2 žličice, jojoba ulje - 10-20 kapi, kakao maslaca - 1 žlica; Kokosovo ulje - 2 žlice, med; Smjerovi
U dvokrevetnoj kotao, kombinirati kakao maslac, kokosovo ulje i pčelinji vosak. Također možete rastopiti tih sastojaka slijedeći način dao u prethodnim receptima. Nakon sastojke rastopiti, uklonite posudu s vatre, a zatim ostavite da se ohladi. Zatim, dodati u jojoba ulje i par kapi meda. Također možete koristiti ulje vitamina E umjesto meda. Pomiješajte sastojke zajedno i sipati smjesu u čistu posudu. Pokrijte posudu sa poklopcem na pola puta. To će pomoći vlage pobjeći. Nakon što je sjajilo u posudu učvršćuje, pečat spremnika.
Sjajilo Recipe # 3; stvari koje će zahtijevati; slatko bademovo ulje - 1 žlica, meda - 1 čajna žličica, vitamina E ulje, svježe Cranberries - 10; Smjerovi
U malom zdjelu kombinirati sve gore navedene sastojke. Zatim stavite posudu u mikrovalnu i topline da otopi sastojke. Uklonite zdjelu iz mikrovalne kada se smjesa ne počne kuhati. Promiješati sastojke zajedno, a zatim satrti brusnice. Neka se smjesa ohladi za neko vrijeme, a zatim procijedite voće ostaje od njega. Nakon što se smjesa potpuno ohladi dodati ga u malim sjajilo kontejner i koristiti kako bi vaše usne meke i glatke.
Pročitajte više na:, sjajilo Sastojci; Kako napraviti sjajilo; Kako napraviti vlastiti Liquid Lip Gloss: "Ovo su neke lako napraviti sjajilo recepti kod kuće. Dakle, što čekate za? Sada kada znate kako napraviti vlastiti usana gloss, ići naprijed i pripremiti ove jednostavne recepte sjajilo.

No comments:

Post a Comment