Tuesday 25 October 2011

Double Noćenje Veličina

Dvostruka ili puna? Bunk ili twin? Queen ili King? Kreveti činiti se to imati onoliko imena i veličina kao njihove stanare. Ranije, terminologija je bio jednostavan, imali smo jedan krevet za jednu osobu i bračni krevet za dvije osobe, to je to. Tada dođe kreveta na kat i twin kreveta, da previše u različitim veličinama, koja dodan konfuzije. Za sve one od vas koji još uvijek misle da je bračni krevet je onaj koji je namijenjen za dvije prosječne odrasle osobe, neka mi reći da je bračni krevet je jedna od nekoliko ležaja za smještaj dvije odrasle osobe. Klasifikacija uglavnom temelji na dimenzije raznih kreveta. Dupli kreveti su također naziva kao puni kreveta. Dajte nam znati više o bračnim krevetom veličine. Više o krevetu veličine grafikona.
Standardni bračni krevet veličine
Double kreveta ili puni kreveti bili najčešći tip ležaja za odrasle do 1960. Nakon što su je dao način da svoje puno veće kolegama, kraljica size kreveta. Dupli kreveti su samo nekoliko inča većim od dva kreveta, koji su najugodniji za jednu osobu. Twin kreveti su 39''širok i 75''dugo. Tako, osoba prosječne izgrađen ima prostor 39''x75''svih sebi. Međutim, blizanci ležaja može biti premala za osobe s teškim izgrađen. Također, ne može primiti dvije odraslih s prosječnom izgrađen. Dva kreveta najviše pogodne za smještaj gostiju. Više o bračni krevet dimenzije.
Prosječna veličina bračni krevet je o 54''i 75''širok dugo. Dakle, dva odrasle osobe dijele prostor 54''x75''. Iako, ovaj prostor može biti jednako dovoljna za dvije male odrasle osobe, to doista je preuzak za dvije odrasle osobe u prosjeku izgrađen. Dupli krevet je oko 15''šire od twin kreveta, i svaka osoba dobiva oko 27''od kreveta prostora. Ako usporedite to s veličinom bračnim krevetom, ovaj prostor je daleko premalo za jednu osobu. Da budem precizni, osoba dobiva oko 12''manje prostora, ako on spava na bračni krevet nego on bi strane spavanje na bračnim krevetom. Tako, Dvostrukog kreveta su najviše odgovara za samca smještaj. Više o punopravnom dimenzije size krevet.
Double Noćenje Pros i Cons
Dupli kreveti su manji od francuskim ležajem, čije dimenzije su 60''x80''. Tako, svaka osoba ima oko 30''prostoru na njegovom raspolaganju. Iako, ovog prostora je manje od bračni krevet, to je dovoljno velik da smjestiti dvije odrasle osobe. Dakle, ako ste par s prosječnim izgrađen, vjerojatno bih ići za queen size krevet. Međutim, problem s queen veličine krevet je da to moľda neće stati u manjim sobe. A čak i ako oni to, oni ne mogu ostaviti bilo slobodnog prostora za pohranu nešto drugo. U takvim slučajevima, dvostruko kreveta mogu biti dobar opciju (uvjetom ste par pero težine!). Nadalje, bračni krevet madraca i plahte dolaze u mnogo jeftinije cijene nego queen veličine ili kralj veličine kreveta. Jedini problem s bračnim krevetima je da oni svibanj biti previše male i uske za većinu parova. Oni svibanj neće biti dovoljno velik čak smjestiti jednog korisničkog, ako je osobito velike u veličini. Više na Queen size krevet dimenzija.
Ako niste naručivanja standardne veličine bračni krevet i uzimajući prilagođeni napravio bračni krevet, možda imati tvrd vrijeme lov za pravilnu madrace i plahte. U takvom slučaju, pobrinite vas odvesti ispraviti bračni krevet mjerenja i naručite madrac kao po Vašim individualnim bračni krevet veličine.

No comments:

Post a Comment