Wednesday 19 October 2011

Peach Tree Care

Breskve stablo je bjelogorično drvo vrsta poznata po svojim jestive sočne plodove poznat pod istim imenom. Njegov znanstveno ime je Prunus persica. Porijeklom iz Kine, danas stabla koja se uzgaja u raznim zemljama svijeta, uključujući Iran, Francuska, Španjolska, Grčka i Italija. U novije vrijeme, vrste drveća također je uveden u Sjeverna Amerika i Australija. Ako ste iz ovih krajeva, jednostavno možete rasti stabala breskve u vlastitom dvorištu pozivajući se na informacije o drvo breskve skrbi dane u nastavku.
Zahtjevi drvo breskve; Prije nego što prelazak na drvo breskve skrb, pokušajmo razumjeti različite zahtjeve ove vrste što se tiče faktora poput tla, temperatura i sl su u pitanju. , Kako raste breskve stabala, idealno trebate ilovače ili gline, ilovače tla, s pH oko 6,5 sadržajem. Drugo, to bi trebalo omogućiti pravilnu odvodnju vode, jer voda prijave često rezultira truli korijenja, a posebno za uzgoj stabala. ; Peaches zahtijevaju dovoljno topline sazrijevati što znači da prosječna srednja temperatura površine u ljeto bi trebao biti oko 20 ° C do 30 ° C. , Iako tih stabala može tolerirati temperature od oko -25 ° C i -30 ° C, pupoljaka tendenciju da se utječe na toj temperaturi, što utječe na proizvodnju koja slijedi. ; Proljeće freeze je još jedna prepreka kada je u pitanju drvo breskve skrbi. Ova stabla cvjetaju u rano proljeće, i bilo koji pad temperature ispod -4 ° C teži ubiti cvatnje cvijeća. , A druge uvjete za pravilno rast stabala breskve su redovito zalijevanje i upotrebe gnojiva, oba od kojih su od goleme važnosti. ; Zahvaljujući taj dugi popis zahtjeva, breskve stabala often raste u ograničenom opsegu u cijelom svijetu.
Drvo breskve skrb; navedeni u nastavku su različite sadnju i njegu savjeti za breskve stabala, koji naglašavaju stvari koje trebate učiniti upravo od trenutka kada ste ga biljka u trenutku kad počinje rode plodovima. , Početkom zime najbolje vrijeme da biljka breskve stabala, jer to daje korijena dovoljno vremena za položiti i održavati novi rast u proljeće. , Prije sadnje mladica drvo breskve, te idealno bi trebao potopiti svoje korijene u vodu za nekoliko sati. , A područje se odlučite biljka stablo trebali primiti sunca u izobilju, po mogućnosti tijekom cijelog dana. ; Odabir područje s slobodan protok zraka je uvijek prednost, jer to će se pobrinuti da hladni zrak ne bi nakupila u okolici tijekom noći hladan. , Kada kopanje rupe the biljka mladunče, pobrinite se da je dovoljno velik za smještaj korijena mladunče udobno. , Također ćete morati da provjerite da li voda biljka redovito, da kao jedan od osnovnih zahtjeva drvo breskve skrbi. Količina i frekvencija zalijevanje treba povećati neposredno prije berbe sezone dobiti bolji usjeva. ; Možete koristiti umjetnih gnojiva, kao i gnoja, kako bi se osiguralo da je stablo dobiva potrebne hranjive. Mineralna gnojiva mogu se primijeniti redovito, a gnoj se koristiti samo jednom u neko vrijeme, po mogućnosti tijekom jeseni. , U idealnom slučaju, trebali biste orezati stabla na početku proljeće, kao i tijekom vegetacije. To je zapravo jedan od najvažnijih aspekata njege patuljastih drvo breskve. Pročitajte više na obrezivanje stabala breskve. , Na vrijeme, možete primijetiti da žetve je mnogo više nego što se očekivalo. U takvim okolnostima, bilo bi idealno da smanji njihov broj, kao velika žetva će značiti kompromis u kvaliteti. ; To je bio kratak informacije o tome kako raste i briga za drvo breskve. Nakon što shvati osnove these drvo breskve njegu i stavite ih koristiti, su dužni da se nagrađeni sa pristojne žetve. I da, nemojte zaboraviti da peaches okus najbolji dan su pokupila, što je pohranjivanje ili ih hlađenje just koči njihov okus.

No comments:

Post a Comment