Thursday 27 October 2011

Njegu kože rutinu

Nakon dnevnu rutinu njege kože pomaže zadržati kožu mlad i zdrav. Kao što naše koža izložena suncu i zagađenje dobiva pogođene, što dovodi do nezanimljiv i opaljen kože. To također uzrokuje koži da postane izrazito suhu ili masnu. Kože skrb je bitan na mnoge načine u borbi protiv ekstremne jesu li uvjeti i opora kemikalija. Ali, osim sljedećeg dnevnog čišćenja, drenažna, hidratantna rutinu, ima još što trebate učiniti za vašu kožu. Također, rutinu i ovisit će o vašem tipu kože. Ovdje su neke savjete o njegu kože rutinu za vas.
Dnevna njegu kože rutinu
Cleansing, čišćenja lice je osnovni korak svakodnevne rutine njegu kože za žene i muškarce. Uzmi dobar cleanser kvalitete i primjenjuju to sve preko vaše lice. Masaža se dobro s prstima u kružnim pokretima. Također se primjenjuju na vrat i uši. Nakon što su učinili, pričekajte za 5 minuta i očistite pamučni jastučić. Također možete preuzeti 3-4 kapi za čišćenje na pamuk jastučići i obrišite lice dobro s njim. Oprati lice mlakom vodom i osušite. Pročitajte više o dnevnim savjeta za njegu kože.
Toniranje, sada svoje vrijeme primijeniti toner. To je bitan korak u dnevnu rutinu njegu kože za masnu kožu. Toniranje nije dao značaj, ali se opredjeljuju za to čini mnogo razlika u tekstura vaše kože. To će vam pomoći učvrstiti vaše kože. Ako imate mješovitu kožu onda, sjetite se da rutinsko njegu kože za mješovitu kožu treba posebno usredotočiti na to masnu 'T-zona', dakle, ne zaboravite primijeniti toner. Toner mora biti preskočen oni imaju suhu kožu. Uzmite neke suhe savjeta njegu kože tu.
Ovlaživač, ovlaživač Kupnja je lukav posao. Pobrinite se da dobijete jedan pogodan za vaš tip kože. Oni tinejdžera koji imaju masnu kožu može preskočiti koristite ovlaživač, drugi mogu odlučiti za blagom hidratantnom kremom. Korištenje ulja poput maslinovog ulja, vitamin E ulje ili bademovo ulje umjesto druge moisturizers, prije odlaska u krevet je najbolji način da se mekom i mek kožu. To će također osigurati da vaša koža ne nema bora i drugih kožnih problema.
Tjedni njegu kože rutinu
Para, a to njegu kože lica rutinu za normalnu kožu i za sve ostale tipove kože, moraju slijediti jednom ili dvaput tjedno. Morate očistiti lice, a zatim imaju para. Para omekšava i otvara pore i pomaže očistite prljavštinu prikupljeni u pore. Možete ispuniti bazen s toplom vodom, zamotajte kosu s ručnikom i uzeti pare na licu oko 10 minuta. Pat suhu lice s mekim ručnikom i premjestiti na koži piling.
Piling, Dobro, piling i ispiranje jer se obično naziva, je jedan od najvažniji dio njegu kože rutinu za acne sklone kože. Piling kože jednom tjedno je bitan korak svaki od vas mora slijediti. Imajte na umu da rutinske njegu kože za muškarce najčešće isključuje to, kao i njihova koža je exfoliated dok su brijanje. Možete odlučiti za domaće lica pročišćavati pomoću sastojke lako dostupne u vašem domu. Kože skrb rutinu za osjetljivu kožu se mora sastojati od jedne nježne pročišćavati, drugi to može dovesti do osipa. Pročitajte više na osjetljivoj rutinu njege kože.
Masku, Primjena lice maska ​​je učinkovit način vođenja kožu čvrsto i problema slobodno. Ovo će također pomoći daju klasičan sjaj na vašem licu. Za prirodnu zaštitu kože to možete učiniti maske za lice koristite prirodne sastojke kod kuće. Koristite hidratantni maske za lice za suhu kožu. Umij se nakon 20 minuta mlakom vodom. Pročitajte o najboljih anti starenja kože skrb za 20s.
Drugih kožnih njegu
Waxing je također dio njegu kože rutinu što možete učiniti svakih petnaest dana ili ovisno o vašem rasta kose. To ne samo da će vam pomoći osloboditi od neželjenih dlaka, no i uklanja mrtve stanice kože. Pobrinite se da završiti za pranje depilacije koža s normalnom vodom i zatim primijeniti adstrigentno i antiseptičko losion. Događaj facials jednom u mjesec dana od znan ljepota profesionalni je potrebno. To će pomoći duboko očistiti kožu i držati daleko od bore i unakaziti. Mjesečni lice će učiniti vašu kožu blistava.
While nakon rutinske njege kože, pobrinite se da strogo izbjeći uporabu sapuna i uključuju najkvalitetnije proizvode njegu kože. Nakon ovu rutinu definitivno će pomoći imate lijepu kožu.

No comments:

Post a Comment