Thursday 13 October 2011

Wall Decor Ideje

Uređenje zidova svoje kuće u svakako vrlo zahtjevan zadatak, jer postoji mnogo različitih ukras stavke koje su dostupne za izabrati iz. I svaki predmet čini i osjeća se bolje od drugih. Međutim, kako bi se zidovi kuće lijepe na ograničeni budžet, možete uzeti u obzir neke jeftine ideje dekor zid.
Neke dobre Wall Decor Ideje i savjeti
Slikarstvo zidova; To je konvencionalna, a jedan je od najboljih zida uređenja ideje. Ako ste je dobio novu kuću, zidovi su se oslikane po uporabi u sobi. Ako je dnevni boravak, boja zidova u boji koji će se gosti osjećaju dobrodošli. Ako je spavaća soba, odaberite boju koja će odmoriti vaše oči i vaš um istina. Nakon osnovnih boja se primjenjuje, možete koristiti svoje upečatljiv i svijetle boje kako bi akcentima na zidovima.
Uramljene fotografije i slike, kadriranja fotografije i slike doprinose značajno ljepotu zidina. Možete dodavati okvire obiteljske fotografije ili različite dizajne i uzoraka na zidovima. Postoji niz uzoraka kao što su rukom slika, prekrasan krajolik prirode, i drugih sličnih projekata. U stavljanju up okvira i zidne zavjese, samo bi bili sigurni da ste ih na odgovarajuće mjesto udaljenosti. Nemojte postaviti previše okvira u premalom prostoru na zidu.
Wall slova, jedan od modernih dekor ideje zid je koristeći zid slova. Možete koristiti izrezati opisivanje poznati inspirativna citat, Bibliju stih, ime vaše voljene osobe, pozdravljajući riječi, dobar-to-čitanje poruke, itd. Uglavnom, zid umjetnosti slova dolaze u jednoj roli teksta i je biti primijenjen kao što su oni. Također možete koristiti drveni natpis da će dati rod berba dodir na zid. Možete koristiti ljubav citat slova u spavaćoj sobi, i motivacijski navodnika u dječje sobe.
Rasvjeta, rasvjeta aranžman ne samo da daju svjetlost u sobu i dovoljno vidljivosti, ali također služe kao ukras stavke na sobnoj zidovima. Ako želite dati sobi suvremeniji izgled, možete odabrati stakla ili keramičkih lampshades over zlato svjetla. Još jedna alternativa u kući rasvjeta je postaviti mjedi ili srebra svijećnjaci na zidovima. Korištenje boje lampshades se također može smatrati kao jedan od najboljih zida dekor ideje za domovi.
Šablone; Korištenje slikati slike na zidovima je jedan od jedinstvenih vrtić Wall Decor ideje. Postoje mnoge lijepe slikati dizajna koje se mogu kupiti od obližnjih uređenje doma trgovinama. Sve što trebate učiniti je jednostavno dodajte u boji između matrice, neka suha i dizajni su spremni. Stencil slike prikladne su za ukrašavanje zidova dječje sobe. To je također jeftin način ukrašavanja zidova.
Ogledala, dodajući ogledala na zidovima je također jedna od najboljih modernih zid dekor ideje. Postavljanje ogledala na zidovima prividno daju izgled u sobi se širi i veći. Štoviše, on također povećava rasvjete u sobi. Ako ne volite velika ogledala, imate izbora o upotrebi malih ukrasnih ogledalo okviri koji se jednostavno može biti obješen na zidovima. Jedina stvar u korištenju zrcala kao zid dekora je da ste za čišćenje i održavanje zrcala ispravno.
Pročitajte više na:; Spavaća soba Wall Decor; velike zidne uređenje Ideje, Spavaća soba Wall uređenje Ideje, postoje mnogi drugi zid dekor ideje kao što su korištenje sklopivi zasloni, zid murals, izmjenjivi zidne naljepnice i druge stvari. Dovoljno je sjetiti se kreativno i čine zidove vaše kuće atraktivan izgled.

No comments:

Post a Comment