Saturday 1 October 2011

The Worrywart's Guide to Život

Bok, moje ime je Janna i ja sam worrywart.
Ne, to nije worrywarts anonimni, no osjećam da uzimajući taj vanjska strana je jedan od načina da se dokaže valjanost ovog djela. Htio bih pomoći drugim worrywarts nadvladati svoje strahove i tjeskobe kao što sam prevladati mina.
Znam točno gdje mi je zabrinjavajuće tendencije došao iz: moje majke. She's jedan od najvažnijih neurotični, zabrinjavajuće ljudi koje sam ikad sreo. Ona čuva nas vrlo zaštićenoj kao djeca. Ovako, ja prirodno apsorbira worrywarting joj navike. Djeca su poput spužve na taj način, a ako ste worrywart s djecom vam svibanj imati novi-pronašao motivaciju za zaustavljanje svoje brige u svojim stazama. Vaša djeca mogu pronaći sebe radiš točno onako kako ste i razviti duševne bolesti kao što je generalizirani anksiozni poremećaj, kao što sam činio.
Stoga, bez obzira na vaš razlog, želite da se zaustavi svoje brige, zar ne? Pa, ne postoji siguran-vatra način za to, ali postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako sami pomoći.
Distrakcija
To je tehnika se često predložen za sve one koji pate od mentalnih bolesti poput anksioznih poremećaja ili depresije. se udaljava od naše emocije je jedan od najboljih načina da se naš um daleko od njih dovoljno dugo tako da se ugušiti. Kako možete zbuniti? Čitanje, pisanje, gledanje televizije, radiš sitni, igre, razgovor u šetnji s prijateljem, sve što drži vašu pažnju dovoljno dugo da bi vas odvratiti od svoje brige!
Ne samo opsjedati
Izdanje svoje brige i strahove s prijateljem ili pouzdanog povjerenja. To pomaže da se verbalno komunicirati tjeskobne misli i malo povratnih informacija ne može povrijediti, bilo.
Nitko razgovarati?
zapisati! Napišite u časopisu, ili ako journaling nije vaš stil, pokušajte poezije. Stavljanje stvari na papir je sjajan način da biste dobili njima vanjska strana kada postoji nitko tamo razgovarati. To je kao što se govori da se ljudi, osim ne misliti da ste ludi!
Umirujuće aktivnosti
Učinite nešto relaksirajuće. Uzmi riskirati, slušati glazbu, svjetlost svijeća, igra s kućnim ljubimcem, bez obzira na to je da može pomoći da mirno živce. Oni stres loptice squisher može raditi čudesa za neke, a drugi samo treba lijepo topla kupka. Isprobajte različite stvari, jer nikada ne znate što bi to učiniti za vas.
Saznajte činjenice
Ako osjećate kao što su vaše brige, tendira da se više stvari koje se ne vrijedi brinuti o, pokušajte uzimajući vaše činjenice ravno. Ako ste zabrinuti o pljački, na primjer, pogledati gore je stopa kriminala u vašem području. Šanse su to puno niže nego što bih pogodak. Ako bojite tornada će uništiti svoju kuću, pogledati statistike o tornado pojavama u vašoj državi. Čak i ako živite u tornada Alley, to je vrlo malo vjerojatno vaša kuća je oko biti otpuhan.
Ne mogu prestati brinuti?
Ako iskreno ne mogu zaustaviti ruminating više od stvar ili drugi, možda mogao imati poremećaj anksioznosti. Pogledajte vaš liječnik ili psihijatra te može savjetovati vas o tome što možete učiniti ako je to slučaj. Čak i ako to nije, oni možda ideje što bi mogao pomoći prigušiti your zabrinuti misli.
Mi svi brinite - samo su neke od nas više od drugih. Neke od nas imaju da se bori protiv naše brige dana u dan. Ostali nemaju skrb u svijetu. Cilj je naći ravnotežu u svim područjima našeg života, a pogotovo kada je riječ o našim umovima. Korištenje ove savjete, nadam se da ćete pronaći ravnotežu vam je potrebno i slobodu od straha!

No comments:

Post a Comment