Friday 30 September 2011

Nož šiljilo Recenzije

Noževi su dobri dok su oni čuvaju sharped i ako oni idu tup, dobro, oni mogu biti ponovno sharped. Korištenje oštriji noževa je zapravo sigurniji nego pomoću one tupe. Oštrije noževi pomoći smanjiti preko stvari jednostavno, nepotrebno puno pritiska ili gnjavaža. Noževi mogu smatrati vrijeme života ulaganja jer nisu značili i izgrađen za korištenje i bacanje svrhe. Međutim, u cilju da ih dobro iskoristiti takve alate, morate ih držati u dobroj formi i stilu. I, to možete učiniti ih oštrenje kad god ih vidite uzimajući slabe ili umiranja, tupim i zahrđao, precizno! Nabavite neke vrijedne informacije od gostiju nož ispod šiljilo i donijeti najbolje šiljilo kuće.
Najbolji nož šiljilo osvrti
Spyderco 204MF Tri-kut Sharpmaker sustava, Kao što ime kaže, ovaj sustav je dobila pozitivne povratne informacije iz različitih potrošača o njegovoj uporabi i više po tome što nježan na lopatice. The Spyderco 204MF Tri-kut Sharpmaker sustavu nudi veliki kontrolu i može se lako nositi nazubljenim i ravno-oštrice noževa. Ova značajka je nešto što je nedostajalo od strane većine priručnik sharpeners. Osim toga, to je također pogodna za oštrenje male oštrice. Korisnici moraju biti pažljivi protiv zaoštravanje šipke tog sustava, koji su vrlo krhki. If pao, oni su vjerojatno da će razbiti. Međutim, unatoč tog malog povrata, ovaj sustav lako je napravio svoj put u najbolji nož sharpeners recenzije. To dolazi s doživotnim jamstvom i uputama DVD i priručnika.
Kuhar's Choice 120 Diamond brusiti 3-stage Stručni Nož šiljilo, kada je u pitanju električni recenzije nož šiljilo, jedan od najpoznatijih imenima bih biti kuhar's Choice 120 Diamond brusiti 3-stage Stručni Nož oštrenje. Kao što je pogonjena struja, nudi quicker performanse u odnosu na ručni alat. Ovaj stroj je posebno dizajniran za nazubljenim noževima i to je tiši previše. The šiljilo je građena s proljeća vodiči i to daje prednost vođenja noževima na ispravan kut. Ovaj sustav će doći do vas s ograničenom Jamstveni period od 3 godine. Jedini nedostaci koje su povezane s ovim sustavom je njena visoka cijena, rizik grebanje noževa i naslonjena krivulja.
Uzmite neke nož oštrenje info čitajući više na:, Kako da izoštri nožem, kako Izoštri džepnim nožićem, Chef's Choice Diamond brusiti Multi-Stage 110, a to nož šiljilo je ne samo učinkovita s obzirom na njegovu uporabu, ali je trošak učinkovit kao dobro. S niskom cijenom i jednostavan za korištenje značajke, Chef's Choice Diamond brusiti Multi-Stage 110 također je ocijenjeno među the najbolji rezultati u električni rezač nož gostiju. Iako, stroj nije namijenjen nazubljeni noževi, ona je pogodna za pribor za jelo koje se mogu stane udobno u svojim utorima. To je također dovoljno dobar za džep i lovačke noževe. Nedostatke koje možete pronaći s ovim šiljilo uključuju duže vrijeme oštrenje i njegova sklonost na grebanje lopatice. Međutim, to dovoljno dobro za ljude s ograničenim proračunom. Dva-godina ograničen jamstvo je ono što dobivate s ovim sustavom.
Furi Ozitech Diamond Fingers Nož šiljilo; Još jedan jeftin nož šiljilo koji je dobio pozitivno priznanja od većine korisnika, je Furi Ozitech Diamond Prsti Nož oštrenje. To je priručnik sustav s kompaktni pull-kroz rezač. Mada ne pokreću struju, to šiljilo je prilično brzo u svom poslu i postao omiljen među mnogima, zbog svoje jednostavnosti, kompaktnosti i održavanje. Ne-tako-dobre bodove o ovom sustavu je njegov jeftini izgradnji, oštrenje dijamanata koji istrošiti brzo, društvo s ograničenom 30-dnevno jamstvo i dostupnost which je kroz samo online.
Pročitajte više na:; Oštrenje noževa opreme, Nož Brušenje savjete i tehnike; Nož Oštrenje mašine, a iznad najbolji nož šiljilo recenzije su samo doušnik vrha na osnovne i važne značajke uređaja. Da bi ih znate iznutra prema van, morate provedete neko vrijeme shopping okolo malo. Dakle, dobro ih znam, ulagati pametno i držati tvoj noževe oštra i sjajna!

No comments:

Post a Comment