Monday 19 September 2011

Betonski Driveway popravak

Većina driveways su sastavljene od betona ili asfalta bilo. Ovih dana, beton je postao popularan zbog različitih dekorativnih mogućnosti koje pruža, čineći vaš kolovoz izgledati lijepo bez gori rupu u džepu. Kvaliteta upotrijebljenih materijala, uz izrade će odrediti koliko dugo vaše konkretne kolovoz ostaje dobro.
Beton se koristi za izgradnju vaše kolovoz je sastavljena od četiri osnovne sastojke - šljunak, cement, pijesak i voda. Pijesak i šljunak se drže zajedno zbijeno od cementa. To se događa zato što je kemijska reakcija se odvija kada je voda se dodaje cement u prahu, što rezultira u formiranju malih kristala. Ovi kristali tada obliku mreže koja drži sve nepravilan pijeska i šljunka čestice zajedno. Dakle, više kristali formiraju, jači obveznica, a više o Vašim konkretnim kolovoz će trajati.
Kada se razvije pukotine na betonu kolovoz, to je vrijeme za popravak betona posao. Pukotine na kolovoz su izazvane zbog vrlo niskim temperaturama, korijenje stabala ili kretanje u tlu. Umjesto da troše mnogo novca i dobivanje novog kolovoz, možete lako popravaka tih pukotina. Jedan od jednostavnijih konkretnih kolovoz popraviti metoda je objašnjeno u nastavku.
Beton Driveway Crack popravak
Materijale potrebne za beton Driveway popravak, otopina za čišćenje, lopatica, Kanta s 5 galon kapaciteta, crijeva, miješanje, Beton Mix resurfacer, Produženi držač, Voda, akumulatorske bušilice, perač, Float, Broom, Gumeni gletera s dugom ručkom, upute za beton Driveway popravak
Korak 1; Koristeći moć pranje, temeljito očistite cijeli betonske kolovoz. U rezervoar energije za pranje, dodati posebno proizveden za čišćenje rješenje zidane u vodu. Dok čišćenje cijeli kolovoz, uvjerite se da plaćate dodatnu pažnju na mjesta gdje su formirane pukotine i uklonite sve nakupljene prašine iz tih područja. Ako se prljavština ne uklanja iz pukotina, postoje šanse za brtvljenje ne smije držati dobro i držite ispucati.
Korak 2, pogled na pukotine i procijeniti koliko je betona bit će vam trebaju ispuniti ih. U skladu s tim ispunite vode u 5-galon kantu i dodati ga u mješavinu cementa resurfacer. Kako je vrijeme pripreme za cement mix nije puno, to možete učiniti više kasnije ako je potrebno. Imajte miješanje tih sastojaka u kantu za uz pomoć bežični bušilica s priloženom miješanje, dok se dobije gusta i osjeća kao puding.
Korak 3; Ispunite sve pukotine u betonske smjese ste pripremili, a zatim koristiti gleter gurati smjesu tight u pukotine. Nakon što su pukotine ispunjene, povucite plutaju preko njega, tako da površina postane glatka. Ostavite pukotine na suho oko 14 do 16 sati, po mogućnosti preko noći.
Korak 4; Sljedeći dan, pripremite vodu i beton resurfacer miješati smjesu u kantu, ali ovaj put, čine ga tankim dodavanjem više vode i manje od resurfacer mix. Pljusak vode na cijeli kolovoz s crijevom. Sipati dolje sve smjese pripremljene ste upravo na cijelu površinu, te koristite gumene gletera se širi ravnomjerno u cijeloj. Pobrinite se da sve vaše kolovoz je prekriven smjesom.
Korak 5; Kako bi površinu s teksturom izgled, to pomesti s metlom. To također učinit će Vaš kolovoz manje skliske za vrijeme je mokra. Priključite vanjske drške metle obrađuju, tako da čak možete doći daleko mjesta. Ostavite da se osuši beton kolovoz za 6 - 8 sati, nakon što možete hodati na njega. Vozite Vaš automobil tek nakon 24 sata je prošlo.
Pročitajte više na:; Betonski vs Asfalt Driveway; Kako Seal jedan Betonski Driveway; Kako resurface Betonski driveways; Konkretna trošak driveway popravka, ako to učiniti sami, treba manje kao što bi biti trošenje samo na materijale potrebne za popravak pukotine. Međutim, ako želite da biste dobili Internet ispunjavanja profesionalno, zatim trošak mogao biti bilo gdje između US $ 2 do US $ 6 po četvornih metara, ovisno o opsegu štete i ukupnu kolovoz području. Konkretna popravak kolovoz, ako je učinio ispravno, treba napraviti kolovoz prošle za još 8 do 12 godina bez problema.

No comments:

Post a Comment