Friday 16 September 2011

Tanke Kratke frizure

Tanke ili fine kose, kao što su oni navedeno većinu puta, su takve hair nitima čiji promjer je mnogo manje, u odnosu na normalnu kosu. Tanku kosu ne znači nužno da osoba ima manje kose na glavi, kao što postoje ljudi koji imaju tanku kosu, ali oni su prilično u izobilju, odnosno broj dlaka na glavi je slična onome što je normalna osoba će imati. Ali, jedna stvar je zajednička za sve vrste tanke kose, a to je da svi tanku kosu imaju tendenciju da padne ravno na glavu i oni su mnogo više osjetljiv na oštećenje, u odnosu na normalnu kosu.
Ljudi, osobito žene, oslanjaju se na niz tehnika dodati volumen na svoje tanke kose kao pomoću zadebljanja seruma, voluminozan šamponi i uređaja i puhati sušenja kosa, ne shvativši da te imaju tendenciju da se oštetiti kosu i učiniti ih još više šepati i tanka. Pa što treba da kao žena s tanku kosu učiniti da bi njihove elastičan izgled kose i živo? Dobro rješenje je da se odluče za tankih frizura koji čine kosu pojavljuju golema. Ako imate kratku kosu i tražite tanke kratke frizure, koje će dati vaše kose zdrav izgled, zatim tu su neke pažljivo odabrane one za vas. Pročitajte više na kratkim frizurama.
Tanka kratka kosa Cuts
Slojevi, slojevita ošišam daje svojevrstan iluzija debljine za kosu. Stoga, što ga čini jednim od najatraktivnijih apt tanke kratke frizure. Nakon nekoliko slojeva na vrh glave i jednim slojem na dnu, je više nego dovoljno da se jazz svoje tanke kose. Ako imate zaista kratkom kosom, onda možete ići za slojevite Bob izgleda previše.
Feather Cut, jedan od slatka frizura za tanku kratku kosu je pero rez. U ovom frizura, kosa na vrh glave, pa čak i na strana izrezati na takav način da oni daju privid perja padaju na lice.
Kovrče; Kovrče previše, baš kao i slojevi, daju privid da je dlaka gusta. Dakle, kovrče su još jedan od dobro prilagođen tanke kratke frizure. Možete ići u curls sve preko glave ili se možete odlučiti za takve frizure koje podržavaju ravnu kosu na vrhu glave i kovrče blizini krajevi kose i iza ušiju. Također možete se odlučiti za valovit izgled oživjeti svoje tanke kose. Pročitajte više na finom kovrčavu kosu.
Pixie Cut; A pixie rez, koji je podržan od strane mnogih poznatih osoba ovih dana kao Rihanna, Kiera viteškim i Katie Holmes, čini tanke kose izgledaju vrlo dobri i stilski. Pixie frizura su one u kojima kosa je styled na takav način da se čini da biti kratka i, u blizini glave. These frizure su dizajnirane na takav način da se može kraće ili duže kose, bilo gdje na glavi. Većina vremena, u pixie ošišam, kosa na leđa i strane ostaju dulje, dok su kose na vrhu glave prekinuta. Pixie kose može biti styled s dodacima kao što su barrettes i glave bendova, da bi dobili jedinstven i drugačiji izgled.
Pročitajte više na:; Kratka frizura za tanku kosu; Haircuts i frizura za tanku kosu; Haircuts za tanku kosu: "Ovo su neke od tanke kratke frizure, koji sigurno mogu napraviti fini kosa izgleda živo. Dakle, bez daljnjeg odgađanja, ići na neki od ovih, i dajte sebi novi izgled.

No comments:

Post a Comment