Friday 16 September 2011

Zamjena pumpom za gorivo

Pumpa za gorivo je jedna od najvažnijih uređaja u mehanizmu automobila kao što je odgovorna za ubrizgavanje goriva unutar motora. Motor oblici srce u automobilu i to treba biti isporučen s gorivom stalno na pravo pritisak za glatko funkcioniranje. Moderni automobili imaju električni pumpe za gorivo koji su zamijenili ranije mehaničkim one. U slučaju spominjanja električna pumpa ne radi u punoj snazi, te je snabdijevanje nedovoljno količina goriva u neadekvatnim tlak, to treba biti zamijenjena. U ovom članku, ja pružaju generički prikaz postupka za zamjenu pumpa za gorivo u automobilima.
Crpka za gorivo zamjena je bitna kao loša pumpa za gorivo može drastično srušiti učinkovitost vašeg automobila motor. Važno je da točna dijagnoza pumpa za gorivo je napravljen prije nego što nastavite. Zato, prije zamjene pumpa za gorivo, provjerite apsolutno siguran da je to uistinu izvor problema ubrizgavanja i nepopravljiv. Pobrinite se da ostale komponente kao što su filter goriva, tlak goriva ili regulator začepljen goriva nije krivac. Tek nakon svih ovih mogućnosti su eliminirani i ti si mrtva sigurni da pumpa za gorivo je krivac, a zatim ići za zamjenu.
Pumpom za gorivo Zamjena
Zamjena pumpa za gorivo je posao koji treba rukovati vrlo pažljivo jer ćete se bave sa zapaljivom materijalom. Pobrinite se da rade u područje koje je dobro prozračenom i imaju bliske aparat za gašenje požara PO. Alate koji će vam trebati za zamjenu pumpa za gorivo su sljedeći:; kontejnera za spremanje goriva, ravnom glavom odvijač; Phillips odvijač glave, ključ Set, Socket set, novo gorivo Lines, New Gorivo pumpa od istog modela, provjerite da li kupiti pumpa za gorivo koji je točno isto kao i stari. Troškove goriva pumpa će ovisiti o modelu vozila. Sada neka nam se početi sa zamjenskom pumpom za gorivo postupak. Kao prvo, odvojite negativni terminal baterije da se izbjegne bilo propusta zbog iskrenja. Pumpom za gorivo stvara visoki tlak gurnuti gorivo koje se nalazi u spremnik za gorivo, u sustav ubrizgavanja goriva. Čak i nakon što je automobil motor se isključuje, gorivo tlak ostaje kontinuirana. Zato, prije nego što počnete zamjene pumpa za gorivo, što vam je potrebno za oslobađanje pritiska kao inače to može dovesti do eksplozije.
Otpuštanje tlak goriva, da puštanje ovog pritisak morate pronaći relej ili osigurač koji je povezan s pumpom za gorivo. Start automobila i držati ga praznom hodu. Onda izvadi osigurač ili pumpa za gorivo ili relej, koji će učiniti motor umrijeti za sada i pusti sve zaključani tlak unutar goriva linije. Zatim isključite auto i pustite da se ohladi za neko vrijeme.
Pristupite post pumpe goriva, ostatak dio pristupa pumpa za gorivo, to ukloniti i zamijeniti ga. Električni pumpe za gorivo obično smješteni su u dvije zasebne načine u različitim modela automobila. Jedan tip električna pumpa za gorivo je montirana na spremnik goriva sebe i drugi tip je instaliran pod automobil uz spremnik goriva. Let us razmotriti zamjenu pumpa za gorivo se u potonjem slučaju na prvom mjestu.
Jack svoj auto i stavi je na Jack stoji čvrsto. Tada klizna ispod, morate smjestiti pumpa za gorivo nalazi se u ispred spremnika plina. To se može prepoznati po gorivo linija koja povezuje Spremnik goriva pumpa. These pumpe za gorivo su pokrivene u izolacijskim rukavima koje treba ukloniti unbolting.
U slučaju vaše vozilo ima pumpa za gorivo koji je instaliran unutar spremnik za gorivo, morat ćete ga ukloniti iz spremnika. Za to ćete morati pristupiti spremnika unutar kroz grotlo koje se normalno nalazi ispod na stražnjem sjedalu, podu ili kroz trup katu. Za uklanjanje pumpe u oba slucaja, jedan je isključiti sve ostale komponente i žice u prilogu na njih. Za uklanjanje pumpe iz unutrašnjosti spremnika, morat ćete prvi sifon za gorivo iz spremnika koristite odgovarajući aparat.
Isključite Gorivo linijama i ožičenje; U oba slučaja, gorivo linije trebaju biti isključen prvi. Za pumpa koja je instalirana unutar spremnika, nakon što gorivo je isušen, morat ćete isključiti samo jedan redak koji je spojen na vrhu pumpom za gorivo. U drugom slučaju, bit će dvije linije spojen s pumpom koja će morati biti isključen. Da biste se odspojili ove retke u oba slučaja, prvo trebate dobiti Stezaljka crijeva drži linije raskliman. Nakon da ćete biti u mogućnosti to maknuti linije.
Pobrinite se da curi gorivo iz prekida linije se skuplja u posudu i ne prosuti okolo. Zadnji dio je uklanjanje električnim priključcima su napravljene na pumpa za gorivo. Tu će biti tlo žica i glavne žice u prilogu. Oba treba ukloniti. Provjerite jeste li zapamtiti redoslijed žica, dok ih reconnecting na novu pumpu.
Ukloni & Zamjena pumpe za gorivo, Uklonite bilo koju vijaka ili zagrade da se držite pumpe u mjestu. Uz to, pumpe lako može biti uklonjena. Zamijenite novim pumpe i mjestu u isti položaj kao i stare pumpe. Zamijenite stare goriva skladu s novima u oba slučaja. Napravite električne veze opet i ići u točne reverse spojite sve natrag opet po starom. Stavite ventila motor pumpa ili relej nazad u mjesto. Ponovno baterije automobila i vaš posao je završen.
Pročitajte više na:; pumpom za gorivo zamjenski trošak, pumpa za gorivo problemi, simptomi loše pumpa za gorivo, Kako Da biste promijenili filter goriva, postupak zamjene fuel pumpa je jednostavan dovoljno. Međutim, pobrinite se da ste pročitali pumpom za gorivo upute za zamjenu za vaš automobil modela (kroz Hayne priručnika) i slijediti ih u riječi. Ako ste upitan o postupku, to je najbolje ostaviti posao profesionalno. Nadam se da ovaj članak vam je dao grubu ideju o tome kako zamijeniti pumpom za gorivo u automobilu.

No comments:

Post a Comment