Thursday 29 September 2011

Boem vjenčanica

U ranom dvadesetom stoljeću, kada je boem stil je došao u modu, to oslobodio HEP žena i 'ona' djevojke od okova steznik i suknje. Ne čudi stoga, takav način odijevanja bio je rezultat nezbunjiv razmišljanja i nekonvencionalne, umjetnički stil života. Iako je prvotno "boem" je akreditiran u autentičnom cigane koji su putovali iz središnje Azije, književni svijet preklopnih gore unorthodoxy njihovih života i umjetnosti. Dakle, "boem" je ovdje ostati, i postao najveći modni ponavlja u posljednje vrijeme. Dakle, ako vaš datum vjenčanja se približava, bez imate pronašli savršenu vjenčanicu, onda vjerojatno bacio pogled na neke lijepe pristupačnim boem vjenčanica nije loša ideja uopće.
Vrste Bohemian vjenčanica
Svi oni Boho-šik blushing nevjeste trebali znati nekoliko stvari o boemskom vjenčanica prije nego što izađe u dućan za laskavu svadben haljina. Etherealness je ključ za boemski stil odijevanja gore. Boem vjenčanje gowns dugo obično imaju, teče, lepršave tkanine s pravom akcentuacija na imovinu jednog tijela. Smion, avangardna haljina i savršen zemljani pribor ići s haljina je najviše tražili nakon gledati među žene koji su oko hodati niz prolaz. Dakle, neki od romantičnog boemskog vjenčanica se spominje ovdje koji će vam dati neke ideje o tome možete glam do svoje vjenčanje izgled.
Bez rukava Češki vjenčanica, kao ljeta su oko kutu, vjenčanje sezone bi se pješčane plaže wedding. I, ništa bi potaknuti mladoženja reći ću učiniti, ako on vidi svoju ljubav dama u kratko, bez rukava boemskog vjenčanica. Bez rukava ili bez naramenica boem vjenčanice su najviše najseksi svadbene haljine, tako da ako imate tijelo da se vijoriti, onda takva haljina može biti onaj koji odgovara konture svog tijela. Malo kože vidi, do ramena i dolje nogu, s teku šifona tkanina i veliki luk vezan na sredinom riff je izgled ubiti za. Kako je ova haljina će to reći sve, bolje da ne bude pretjerano dekorativni, umjesto da se ukrasni s nježnim cvjetnim bendovima glave i stvaranje divljeg, slobodnog duha tresses će biti velika.
Bohemian vjenčanica s rukavima; boemski mladenka je hipi, čudno ćudljiv i elegantno lijepa. Da biste na kalup da zadivljujuće, slobodnog duha nevjesta za boem vjenčanje, pravo svadbena haljina je potrebno. Dakle, kad je sve na Vaše vjenčanje je boem, svadben haljina treba biti mađijanje. Boemski vjenčanicu s rukavima je samo haljina koje će odgovarati prigodi. Tkanina se može tila, šifona ili čak organze. Ukrasima kao što su vez, čipka, ili izvlačenja krila može živnuti se ova haljina kat dužine. Možete eksperimentirati s kapom rukava, zvono rukavima kao kaput s rukavima svoju haljinu.
Šarene Češki vjenčanica, kao je rekao prije, boem lifestyle je počast majke prirode. Ethereal je izgled ono što najviše žena traže u ovom sirove svijet ekstravagantne šminke i phoniness. Svibanj biti vaš dan vjenčanja je dan kada možete ostaviti iza sebe sva varka i običaje, i zagrljaj prirodi s pramenast šarenim boemskim vjenčanica. Za nevjesta, govoreći bračne zavjete u bijeloj haljini je uobičajeno pravilo, ali je razbijanje out of the box riječima 'I Do' u cvjetnim uzorkom ili lisnatog haljina može biti ono što zapravo želite. Ukoliko ste se odlučili na taj način, onda ovdje su neke stvari koje biste trebali imati na umu dok odabiru Vaše boem vjenčanica. Pokušajte da ne odaberete previše strukturiran patterned haljinu, jer može samo potkopati boem stil odijevanja i čine ga izgledaju previše dekadentna. Uzorak mogu biti veliki ili mali skladu s vašim željama, tvoja haljina bi trebala privući bit hippie stil.
Boem Maxi vjenčanica, jedan od berba boem vjenčanica je haljina maksi wedding koja naglašava 'anything goes' mode sedamdesetih. Haljina vjenčanja maxi ne mora biti sivilo ili neprijatan. Možete naglasiti svoju haljinu s pripadajućim draperijama i krila, i odlučiti za malo otkriva dekoltea dodati glamurozna dodir s njim. Takva Victorian prerija inspiriran svadben gowns može biti u bjelokosti, vrhnje, ili breskvast bijelci. Takav haljina može ukrasti srce svake mladoženja i učiniti svaki djeveruše zelene od zavisti.
Boem svadbeni šminka
Budući da navedene boem vjenčanice vam dao ideju kako da bi vaš Boho vjenčanicu, idemo dalje na svadbeni šminka. Za najvažniji 'dan' u svom životu, pustiti kosu dolje i dati ga neki curls. Cvijet vijenac na kosu i maleni cvijeće ošišan u tresses će dati dojam pixie fairie. One koji imaju kratka kosa ne treba uzrujavati kao nedostatak duge brave ne znači da ne možete povući svoje Boho-šik izgled. Kad je sve o boem is hrabar i nekonvencionalan, a zatim cipele wedding također bi trebali biti daleko od konvencionalnosti. Odlučite se za balet cipele ili papuče ukrašene cvjetovima umjesto formalnog cipele. Šminka treba biti od bakra tonova da izvedeš jedan prirodnim zemljanim izgled.
Pročitajte više na:, Boem Odjeća za žene, netradicionalnih vjenčanica, vjenčanica stilova; Bohemian vjenčanica inspirirane su prirodnim netaknute ljepote i jedinstvena kombinacija kulture prošlosti i novih trendova. Dakle, dobili svoj boem haljina vjenčanja, ako ste bez straha da gazite daleko od tradicije.

No comments:

Post a Comment