Wednesday 21 September 2011

Chin Piercing

Iako rijetko, brada piercing je jedinstveni oblik body piercing. To je učinjeno između dnu usne i brade. Imate dvije mogućnosti, vertikalne i horizontale. Izbor je čisto tvoja. Međutim, to je poželjno da ide za bradu vertikalne piercing, kao što to traje relativno kraćem vremenskom periodu. Mnogi ljudi vole da imaju kombinaciju oba vertikalne i horizontalne piercing. Tu su i mnogi koji vole da imaju dva ili više piercinga brade. Let's saznati o nekim osnovnim činjenicama o bradi piercing.
Koje su nakit za piercing brada?
Tu je i širok izbor nakita komada koji se može nositi kao brada piercing. Najčešće nosili brade piercing nakit uključuju površini dvoručni uteg, zarobljenik mjehuri prsten i zakrivljena mrena. Prilikom posjeta body piercing profesionalni, on prvo će označiti mjesta gdje želite da biste dobili proboli. On će potom umetnuti nakit po Vašem izboru u označeno mjesto. Pretpostavimo, koju ste odabrali površinu dvoručni uteg, profesionalni će umetnuti ga kroz kožu i izvedem. Bilo koja vrsta brade nakit se sastoji od jednog ili drugu vrstu metala. Ako ste alergični na bilo koji metalni, učinite obavijestiti stručno o tome, tako da možete izbjeći da se određeni metala.
Da li Chin Piercings Hurt?
Rupa je napravio sve na putu kroz kožu. Baš kao i sve druge vrste pirsing, brada piercing uzrokuje određeni stupanj boli. Bol je prilično očito kako se uzima mala količina mesa iz licu mjesta. Bol je obično podnošljiv. Vjerojatno, to je mala stvar koju morate nositi zbog mode. Chin piercing je oblik površine piercing. Dakle, to podrazumijeva visoki rizik od odbacivanja. Morate pobrinite se da piercing je učinjeno na odgovarajuće mjesto. Ona također uključuje opasnost od utjecaja migracija i štete.
Kako Briga za Brada Piercing?
U prosjeku, podbradak piercinga trajati oko 8-10 tjedna da ozdravi u potpunosti. Iscjeljenje vrijeme zapravo u velikoj mjeri ovisi o količini tkiva koje je uklonjen stvoriti rupu. Ozdravljenja period je vrlo presudan. Morate osigurati ciljnu mjesto s atmosferom za ozdravljenje. Ono što je najvažnije, zaštititi ga od uzimajući okužen. Nikada ne dodirujte bradu piercing s neopranim rukama, jer oni sadrže bakterija, gljivice, itd. Očistite proboli kožu s anti-bakterijske kvalitete sapun, ali ne više od jednom dnevno. Sapun bi trebao sadržavati chlorxylenol ili tricosan kao ove kemikalije daju dobre rezultate. Nemojte nepotrebno dirati brada piercing. Ona pomaže puno u liječenju i sprečavanju infekcija piercing brada. Vi svibanj uzeti dodataka vitamina C i cinka (samo ako je vaš liječnik pristane) da poboljšate vaš imuni sustav i prirodnu sposobnost da liječe rane. Trebali bi promijeniti nakit samo kad primijetite potpuna ozdravljenja i nema bol, crvenilo, krvarenje ili otekline u proboli brade.
Čitajte na:; lica Piercings liste; lica Piercings vodič, to je poželjno da ste dobili piercing brada učinjeno iz priznatog piercing salon. Profesionalni ne samo će učiniti piercing posao na pravilan način ali također će vam dati potrebne upute na nepromjenljiv.

No comments:

Post a Comment