Monday 12 September 2011

Začepljen Tuš Ocijedite

Iako uzimajući tuš, ukoliko primijetite da se voda dobiva akumulirane u nogama i ne bude u mogućnosti da teče dolje izlučivalo lako, imate začepljen odvod tuš. Tuš izlučivanje začepiti jer oni moraju stalno nositi s puno kose i krhotine. Čak i ako su određeni i provoditi redovito održavanje, još uvijek postoje šanse od vas suočavaju s problemom. Pročitajte više na čišćenje kupaonice i kupatilo dekor.
Od različite metode i načine raspravlja u nastavku kako biste jasno začepljen odvod tuš, onaj koji uključuju kemijska sredstva za čišćenje treba izbjegavati koliko je god moguće. These čišćenje može uzrokovati zdravstvene probleme, kao što postoji tendencija da ih vraća u tuš, pozira pitanja ako dah u pare. Međutim, druge metode su sigurnije i jednostavan kao dobro, samo malo više vremena i zahtijeva više truda.
Kako to Jasan začepljen Ocijedite tuš?
Prije početka procesa, trebali ukloniti sve dlake, a sapun šljam koji se nakupila u blizini otvora za odvod. Očistite ovom području svaki puta kada se tuš. Vi ćete zahtijevati sljedeće alate:; Vodoinstalater je zmija, gume rukavice, mali klip, odvijač, Kemijsko odvod otvarač, Svjetiljka, metalne vješalice, Vazelin; Korak 1; stavite gumene rukavice na i koristiti odvijač otpustiti vijka i izvadite odvod poklopac. Pick up bljeskalicu i pogledati dolje izlučivalo odgonetnuti razlog začepljen odvod tuš. Stavite dolje vješalica metal dolje izlučivalo i pokušajte čupanje zabrtviti. U slučaju da ste u mogućnosti da biste dobili metalnih vješalica u odvod, koristi klip.
Korak 2, prije nego što pokušate i ukloniti začepljenje s klip, primjenjuju vazelina na svojim rubovima. To pomaže u stvaranju pečat iznad otvora odvoda. Stavite klip na odvod i okrenite dotaknite, tako da voda ne počne dolaze u. Napunite vodu do glava klipa se nalazi ispod nivoa vode. Pumpa kontinuirano za oko 15 do 20 puta.
Korak 3; Uzmi svoju bljeskalicu i vidjeti jeste li napravili zabrtviti doći do bitni. Koristite vješalica metala i pokušajte čupanje zabrtviti. Ako ste još uvijek u mogućnosti da uzmu clog iz tuš odvod, ponovite korak iznad dok ne dobijete clog out.
Korak 4; U slučaju da je metalna vješalica pokazao se nedjelotvornim, morat ćete koristiti vodoinstalater's zmija biste dovršili zadatak. Stavite ga u slivnik, uviti ga par puta, a nakon što smislu to je dodiruje zabrtviti, povucite gore prema sebi. Uključite slavina za vodu na i provjeriti, ako ste bili u mogućnosti odčepiti odvod tuš ispravno.
Step 5; Nakon pokušavajući sve gore navedene načine, ako su još uvijek udario s tušem začepljenog odvoda, otići u obližnju home poboljšanje dućan i kupiti čišći kemijske odvod. Stavite na vašem gumene rukavice, otvorite prozor kupaonice, uključite ispušni ventilator i slijedite upute na etiketi. Postoji mogućnost da od vas gori vašu kožu i ako kemijski čišći ne rukuje dobro.
Za osobe suočavaju sa sličnim problemima s kadom, možete pročitati više na:; odčepiti Kada Ocijedite; Kada Ocijedite uklanjanje; Kako očistiti začepljene Tuš Ocijedite Naravno?
Korak 1; Ovo je jedna začepljen odvod tuš home pravni lijek koji možete koristiti da ga odčepiti. Vi ćete zahtijevati soda za pečenje, bijeli ocat, sol i gumene rukavice da ide o tom procesu.
Korak 2, pomiješati pola bijelog octa i sode bikarbone u čašu u obliku paste. Stavite na svoju gumene rukavice i ovu smjesu sipati u odvod. Stavite posudu za pečenje na odvod otvaranju da ga pokriti. ostavite ga tamo za par sati. Skinite pokrov jelo i preliti vrelom vodom u odvod to jasan začepljenja.
Korak 3, u slučaju gore navedene postupak ne uspije, stavite oko pola šalice soli propasti zajedno s octom i soda za pečenje smjesu. Sol miješa s octom i reakcije uzrokuje zabrtviti to break down. Isperite ih vrućom vodom kroz odvod i te bi trebao biti uspješna ovaj put.
Pročitajte više na:, kako odčepiti jednog kupaonica sudoper, odčepiti sudopera, kako odčepiti jedan smeća, klirinški začepljen odvod tuš je, dakle, jednostavan proces i jednostavno možete to učiniti sami umjesto pozivanja na vodoinstalater. Vodoinstalater će učiniti isto, osim punjenja vam novac.

No comments:

Post a Comment