Monday 19 September 2011

Wedding buketi cvijeća: Svadbeni buket Ideje

Jeste li, ili netko koga su blizu, planiranje vjenčanja? Ako je tako, znaš da postoje tona izbora, i tako mnoge stvari koje treba plan. Svadbeni buketi i ostali vjenčanja cvijeće su samo mali dio planiranja, no to može biti dugotrajan. Ovdje su neke ideje kako bi se premjestiti stvari zajedno.
Svadbeni buketi
Mnogi nevjeste držati bijele buketi. Mogu se sve na vrstu cvijeća, poput bijele ruže ili mini karanfile. Oni također mogu biti kombinacija cvjetnih vrsta, kao i dendrobium orhideje sa bijelim ružama i / ili karanfili. A lijepo bijelo podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde gomila će biti lijepo alternativa bijelih ruža.
Postoji mnogo lijepih boja kombinacije koje mogu biti pomiješana s bijelom ruža ili održavaju sami. Ako vam se sviđa plave ili ljubičaste, delphiniums su lijep izbor. Iris je također lijep u plavoj boji. Za one od vas koji vole pastelne boje (boje proljeća), roza i ljubičasto roza cvjetovi i ruže mogu biti pravo rješenje za vas. Iris može doći je bijela i žuta, previše.
Gomila bebe diše dodati lijep dodir na raspored. Vrpce na svadbeni buket is usually bijela, utakmicu ali možete vrpce to the wedding boje ili bridesmaid dresses ako vam se sviđa.
Vjenčani buketi
Govoreći o bridesmaids, što će oni nositi? Ponekad te žene imaju manju verziju svadbeni buket. Drugi su napravili jedan cvijet koji je bijela ili utakmica njihove haljine. Jednostavna skupina roza karanfile mogao učiniti.
Slatki grašak također su lijep nježan cvijet koji možete dobiti u lavanda, roza, bijela, ili ljepušan velik dio što god boju želite. Oni su također lijepu kombinaciju s zumbuli, koji dolaze u različitim bojama kao dobro. Vi svibanj ištanje to spremiti ruže kombinacije za Vaš svadbeni buket.
Geraniums mogu biti lijepo alternativa karanfili u ljubicastoj boji, crvena ili ružičasta. A svježi podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde je puno latica, i izgleda kao tako lijepo puni cvijet. Oni su malo veći i od fluffier karanfile, i također bi napraviti veliki alternativa karanfile.
Other Vjenčanje Cvijeće
Mali cvjetni aranžmani mogu se napraviti za kosu. Isječci sa svježim cvijeća, kruna beba udisaja, ili samo jedan cvijet kraj uha nekoliko jednostavnih nakit koje su jednostavne ali elegantne.
Corsages and boutonnieres su naravno daje roditeljima mladenka i mladoženja, mladoženja, i svadbeni party. Mogu imati odgovarajući vrpce, mašne, ili i boja, ili svi oni mogu biti jedinstveni. Cvjetovi mogu biti bijeli vrpcama djeveruša koje odgovaraju haljine, ili cvijet može odgovarati onima haljine i vrpce mogao biti bijeli. Male i srednje cvijeće bi trebao biti korišten u malom uređenje više od tri cvijeta (ne uključujući dijete diše).
Što o centerpieces, crkva ukrasa, a dvorana? U mogućnosti su beskrajne, a cvijeće skoro uvijek uključeni negdje. Jedna ideja je da se imitation cvijeće. Postoje vrlo realno i lijepa imitacija cvijeće dostupne na umjetnost i obrt trgovinama koje će poslužiti svrsi. Oni su puno lakše sačuvati, i možete ih dobiti unaprijed, bez brige o njima uvenuća. Možete ih koristiti da neke vrste cvijeća i dobiti neke ideje. Ako ste došli s nešto želite, možemo dogovoriti da ih se s imitacija cvijeće i cvjećar staviti zajedno pravi set koji samo izgleda kao ona.
Ne zaboravite se zabaviti i opustiti koliko god je to moguće. Cvijeće su ništa u usporedbi sa dugim prekrasan život naprijed, nakon što je poseban dan je učinio.

No comments:

Post a Comment