Friday 23 September 2011

Laser Tattoo uklanjanje nuspojave

Tetovaže su vrlo česte u mainstream kulturi i ja sam, ja, veliki ljubitelj tetovaža i body art. No, problem je da se mladi danas dobiti vrlo impulzivan o uzimajući tetovirane i požaliti kasnije. Čak i ako lasersko uklanjanje tetovaža je dostupna danas, to je vrlo skupo postupak. Osim toga, laser za uklanjanje tetovaža i ima određene nuspojave i rizike koji su uključeni u to. Lasersko uklanjanje tetovaža nuspojave su rijetke i one privremene. Slijedeći su laser za uklanjanje tetovaža nuspojava koje se obično nalazi.
Nuspojave Laser Tattoo uklanjanje
Jeste li znali da više od polovine bolesnika koji prolaze kroz tretman Q-switched laser za uklanjanje tetovaža, pokazuju neke prolazne promjene u pigmentacija normalnu kožu? Takve promjene u pigmentaciji kože ne traje zauvijek i dobiva riješiti u 6 do 12 mjeseci normalno. To je jedan od najčešće naći laser uklanjanje tetovaža nuspojave. Vi svibanj ištanje to čitanje na uklanjanje tetovaža opcije.
Hiper-pigmentacija je jedna od mnogih laserskog uklanjanja tetovaža nuspojave. To je obično ovise o vrsti koži pacijenta mora. Tipove kože IV, V i VI veća vjerojatnost da pate od hiper-pigmentacija kao jedan od laser za uklanjanje tetovaža nuspojave, bez obzira na valne duljine lasera koji se koriste u postupku., Kako se nositi: Primjena hydroquinoes i visoke sunscreens dva puta na dan pomoći će u rješavanju problema hiperpigmentaciju, u roku nekoliko mjeseci. Kod nekih bolesnika je oporavak mogao potrajati i duže.
Prolazna promjene kože teksture mogu pojaviti kao jedan od laser za uklanjanje tetovaža nuspojave. Teksturne promjene su zabilježili vrlo povremeno i obično se rješava u rasponu od nekoliko mjeseci. Stalna promjena u koži tekstura se rijetko će se vidjeti. , Kako se nositi: Ako se ide za lasersko skidanje i tetovaža su vrlo vjerojatno da su pigmenta kože ili tekstura promjene, intervali liječenje treba duže.
Ponekad, žulj često žalio kao jedan od laser za uklanjanje tetovaža nuspojave. Žulj odnosno kora se formira nakon laserski tretman za uklanjanje tetovaža, na području koje se tretira kroz laserski zračenja. , Kako se nositi: Preporuča se da NE manipulirati s ovim kože promijeniti. If blister je uklonjena rano, on svibanj povećati šanse za razvoj ožiljak. Pacijent s medicinskim povijesti hipertrofične ožiljke, treba upozoriti svoje povećane šanse za ožiljke.
Q-switched laserom uklanjanje tetovaža tretman može puknuti krvne žile, vrlo rijetko. Također može puknuti aerosolize tkiva, koja zahtijeva plastični štit ili konike uređaj, kako bi se zaštitili od laserskih operatora uzimajući u dodir s krvi i tkiva. Koristeći Q-switched laseri mogli vrlo rijetko, dovesti do razvoja velikog bula. Ali, ako slijedite laser nepromjenljiv uklanjanje tetovaža, to bi moglo pomoći u smanjenju šanse za razvoj bula i ostale negativne nuspojave laserskog uklanjanja tetovaža. Koraci poput uzdizanja, odmaranje i primjeni povremeno zaleđivanje post laser za uklanjanje tetovaža, će smanjiti šanse za bula. Evo jedna stvar koju treba zapamtiti - bili sigurni da vaše laser za uklanjanje tetovaža kirurg razmatra korištenje rashladnog uređaja, tijekom cijelog postupka uklanjanje tetovaža.
Mnogi drugi laser za uklanjanje tetovaža imaju nuspojave su izvijestili, a većina od njih su alergijske reakcije, zbog Q-switched laser za uklanjanje tetovaža metodom. Iako vrlo rijetko, kada je žuta kadmijum sulfid koriste za uljepšati crvenom tintom ili žuta tinta za tetovažu, to može izazvati alergijsku reakciju fotografiju. Tretmani na ove fotografije alergijske laser za uklanjanje tetovaža nuspojave uključuju, strogo izbjegavanje sunca, interlesional steroidni injekcija ili u nekim slučajevima, kirurško uklanjanje te! Ponekad, usmeni antihistaminici i anti-upalne steroidi mogu se koristiti za liječenje tih alergijskih reakcija na tattoo ink.
Iako, laser uklanjanje tetovaža je deklarirani kao zlatni standard uklanjanje tetovaža metoda i vrlo je sigurna, postoje određene komplikacije koje se mogu pojaviti tijekom tetovaža postupak uklanjanja. To uključuje, šanse za obezbojenje od kože pacijenata (hipo pigmentacija - bijelim pjegama ili hiperpigmentaciju - tamne mrlje). Postoje vrlo uske šanse za tamnjenje paradoksalno, u kojem je tetovaža dobiva tamnije umjesto uzimajući lakše. Ponekad, u tetovaža dizajn, malo boje pigmenti kao što su žute # 7, poznati su razbiti u otrovne i otrovne kemikalije u tijelu kada su napadnuti od svjetlosti. Šanse ove pojave je više, ako su tetovaže izložene UV svjetlo ili laserskog uklanjanja, što može dovesti do degradacije proizvodi i tih otrovnih tvari mogu migrirati na pacijenta bubrege i jetru. Ti svibanj ištanje to čitanje na:; Tattoo uklanjanje troškova; Tattoo uklanjanje opcije; Laserski Tattoo uklanjanje troškova, ja sam ne pokušava kritizirati nikakve posebne metode za uklanjanje tetovaža ovdje. U stvari, lasersko uklanjanje tetovaža metoda je jedna od najviših standarda, osim što je najsigurnija metoda uklanjanja tetovaža u svijetu. Ali, trebate biti svjesni svih nuspojave koje svibanj pojaviti u jednoj lasersko uklanjanje tetovaža postupak. Što biste trebali voditi brigu o na prvo mjesto, ne dobiti stalni tetovaža samo za pakao od toga. Budite sigurni što god želite. I ako već imate tetovažu, i ti si očajan da biste dobili osloboditi od njega što prije, ne samo dobiti ga ukloniti bez radiš odgovarajuće istraživanje. Uostalom, ružna tetovaža je bolji od velikog sloja pigmentirane kože ili alergijske! Dakle, istraživanje i napraviti neke podrobnije istraživanje, ako planirate da biste dobili tetovaža uklonjena. Provjerite je li kirurg laserskog uklanjanja visoko certifikat i iskustvo u uklanjanje tetovaža i pitajte ga pregledati vašu kožu prije poduzimanja bilo kakvih radnji za bilo lasersko uklanjanje tetovaža nuspojave, tako da, ako postoje bilo kakve šanse, oni mogu biti lako spriječiti i poduzeti njegu KOSOVA. Pazite!

No comments:

Post a Comment