Wednesday 14 September 2011

Smeća popravak

Smeća jedinica su zločesti dečki aparata svijeta. Ako usporedite neživi kućanskih aparata s ljudima, naći ćete jedinice odlaganje smeća uvijek na pogrešnom kraju zakona. U stvari jednom davno, u 1997, smeća jedinice su zabranjene u New Yorku. To je zato što je mislio da se smeće šalje dolje izlučivalo će imati štetan utjecaj na gradski kanalizacijski sustav. Međutim, unatoč svojim kistom sa zakonom, smeće prodaje su još uvijek dio kuhinje u američke domove danas. Možete pročitati više o instalirati jedan smeća.
Kada baciti u smeće dolje izlučivalo smeća, Spinners (tupa sječiva) gurnuti hrane ka izvan rubova raspolaganju. Ovo je gdje drobljenje su smještena da rasturati se smeće u komadiće. These niz Spinners se također naziva kao 'čekića', koji su povezani s okretnica koji se vrti uz pomoć motora. Kad je uređaj uključen, motor se okreće na velikim brzinama koji uzrokuje centrifugalnu silu koja vuče hranu ka Shredder. Hrana je uništen u vrlo sitne komadiće koji ide dolje izlučivalo zajedno s vodom. Neka nas pogledajte neke zajedničke probleme odlaganja otpada popravak i kako otkloniti these manje hitches. Možete pročitati više o cosumer elektronika.
Kako to Utočište Garbage Odlaganje
Zločesti dečki na svijetu kuhinje aparata, smeća jedinica također je potrebno neke povremene popravke. Ovisno o marki i tipu, vi svibanj naći postoje neke zajedničke popravak smeća savjeta koji će dokazati koristan za vas. Zapamtite, prije nego pokušaj you popravak jedinice smeća isključite napajanje i izvadite utikač iz utičnice. Vi bi također trebali maknuti splash straže da pristup lako.
Uklanjanje objekata Zaglavi u smeće odlaganje; Mnogo puta boca kapa, žlice, itd. spadaju u kapljice straže i pekmez jedinice. Najbolji način za otklanjanje smeća koji je zaglavio, je pronalaženje opstrukcije i pomoću metalne štipaljke dizati iz objekta zaglavi. Nakon što ga izvući, skrenite na snagu i omogućiti hladne vode za pokretanje kroz njega i pokušati ga uključite. Možete pročitati više o začepljen smeća u članku Kako to odčepiti jednog smeća.
Popravak smeća that bruji; Kada čujete zujanje i naći da je zbrinjavatelj se zaglavio, a zatim pokušajte gore navedeni način da ga unjam. Međutim, ako motor nije zaglavio i još uvijek čuti zujanje, to znači da imate loše motor i treba pozvati u stručnu pomoć. On će vjerojatno savjete zamijenite cijeli odlagača.
Popravak smeća koje je curi, ako te svoj otpad raspolaganju curi iz odvodna cijev, morate ukloniti odvodna cijev i zamijeniti gume brtva i pritegnite vijak koji drži drenažu brtva. If istjecanje je od vrha pečatom zbrinjavatelj blizu sudopera ili u unutrašnjosti odlagača onda nemate izbora, ali zamijeniti cijeli odlagaca.
Popravak smeća koje je na, ali ne radi; ćete naći mali crveni gumb na dnu većine disposers. This dnu svibanj imati popped out. To je zato što motor može imati je dobio previše vruća zbog preopterećenja. Motor je preopterećen kada zbrinjavatelj zaglavio ili da je uključen predugo. Sve što trebate učiniti je pritisnuti crveni gumb i slušati za 'klik' zvuk. Morate čekati 15 minuta prije prebacivanja na raspolaganju. Neka voda teče kroz i vidjeti ako motor radi. Ako se gumb cura opet nakon uključivanja jedinica, to znači da može biti zakrčen. Slijedite gornje upute o tome kako unjam jedinicu.
Popravak smeća koja raspolaže slabo; Ako je Vaš odvodna cijev je jasno, ništa se zaglavi i još hrana nije grinding Pa, to znači da odlagača se bliži kraj. U jednostavnim riječima, to je istrošeni ili zahrđao interno. To je smanjio svoju sposobnost za mljevenje hrane. Da bi se zadržati lopatice oštar, trebali hraniti jedinica s pilećih kostiju, stakla, itd. Možete čak i pokušati najsigurniji način da se pooštriti lopatice, to jest, hrane ledom.
Zajedničke smeća popravci su začepljen isprazniti ili zaglavio jedinica. Međutim, morati poduzeti neke mjere opreza kako bi se smanjio broj problema. Trebali biste izbjegavati hranjenje smeća s povrćem, kukuruz, celer, itd. Također, izbjegavajte jako masnu hranu kao i oni mogu začepiti jedinice. U slučaju da jedinica dobiva začepljen zbog masti, trebali isprati jedinicu s toplom vodom nekoliko minuta. Možete pročitati više na kuhinjski čišćenje.
To su neke savjete o smeća popravak koji će vam pomoći u slučaju vaše loše dječak daje vam nevolje. Međutim, ako ne razumjeti problem, najbolje je nazvati preko stručnjak. Nadam se da ove savjete o tome kako popraviti jedinica smeća dokazuje da bude korisno.
Upozorenje: Prije pokušaja bilo kakve smeća popravka ili ispravljanje grešaka, provjerite da li isključite aparat iz napajanja. Morate ga odspojite, ili prekinuti vezu u prekidača i osigurača kutija. Nesigurni mjere mogu dovesti do ozljede ili čak smrt.

No comments:

Post a Comment