Monday 26 September 2011

Roštilj Osnove

There's nothing kao veliki roštilj udariti ljeta u velikom brzinom. Od hamburgere, kako bi se odresci, kruh, i naravno, povrće na žaru, nema granica kada je riječ o kuhanju na roštilj. Prvo pravilo roštiljanje je da bude zabavno i držati ga jednostavno. Ako ste početnik roštilj, ne bojte se, ima dosta brzo savjete i stres-free načina da zaradite roštiljanje tradiciju zabavno ljeto u godinama koje dolaze.
Jedna od velikih stvari o vlasništvo roštilj je da je vrlo društveni događaj. To vam daje priliku da se u prirodi i druženje s gostima bez brige o tome da nered u vašoj kuhinji. Možete pravedan o išta kuhati na roštilj, tako da ne moram provesti večer pranja hrpe lonci i pans kada je gotova. Umjesto toga, možete se opustiti, baciti loptu okolo i reconnect s obitelji i prijateljima.
Nothing uzima zabava iz ljeta roštilj kao što su stres. Trčanje oko prikupljanja sastojke, sastavljanje jela, pečenju hrane (i da ne izgorjeti), postavljanje stola, a imajući svoje vruće vruće stavke svibanj činiti se poput puno posla, ali to ne mora biti. Ako youve 'nikada roštilja prije, u nastavku su nekoliko jednostavnih savjeta kako zadržati razinu stresa dolje i služiti dobru hranu.
Planirajte unaprijed, mnogi od uobičajenih priloga ćete naći na roštilj se poslužuju hladne (krumpir salata, salata od tjestenine, čips i umočiti, itd). Dakle, ako ste se očekuju velike gužve, ili samo želite da biste dobili neki rad učinio prije svoje goste stići, to je stvarno lako za pripremu tih jela ispred vremena. Na taj način, kada na žaru hrana je završio kuhanje vaše hladne jela su spremni staviti na stol. Vi vjerojatno ćete uživati ​​u dan malo više, ako unaprijed planirati i pripremiti što možete prije događaja.
Ovo je također vrijedi i za vaš stol postavku. Bilo da ste planiranja rustikalni temu, ili fancy svijeća-lit stol postavku, možete barem dobiti osnove o stol i spremni širiti prije svoje goste stići. To će vam uštedjeti mnogo vremena kasnije u večernjim satima kada je hrana spreman da bude služen.
Timing je sve; Budući da sam odrastao kuhanje na roštilj na plin, nikada nisam shvatio pripremu vrijeme potrebno za kuhati na ugljen, barem dok sam koristio ugljen roštilj po prvi put sa četiri gladna gostima čekaju svoje hamburgere. Kada je riječ o brz i jednostavan za kuhanje, roštilj na plin je obično način da ide, ali ništa tuče okus možete dobiti od kuhanja over ugljen. Smicalica za kuhanje s ugljenom je znao koliko vremena je potrebno za pripremu ugljena prije nego što počnete kuhati. To može varirati ovisno o vrsti ugljena kupite, tako da je moj prijedlog bi se naći brand vam se sviđa i stick s njim. To će potrajati neko od predviđanjima iz planiranja roštilj za gužve.
Eksperimentirajte s začin, a roštilj je svestran i odličan način da eksperiment začina hranu sa travama, umacima i obloge. Ako vam treba pomoć dolaze s začinima ideje postoje različite hrane časopisima, knjigama i web stranice na raspolaganju za ponuditi savjete, ali moje pravilo je "otići sa svojim nos '. Mnogi začini ukus sličan kako su miris. Češće nego ne možete dobiti dobar osjećaj za ono što začina će kompliment vaše jelo jednostavno miris bilja i začina. Ako ste pronašli začina koji se čini kao da će raditi dobro, to probati. S vremenom ćete naučiti što funkcionira, a što ne. If začin je malo zastrašujući za vas, sol i papar samo mogu učiniti trik.
Ljeto je vrijeme za dobivanje iz kuće, trošenje vremena s prijateljima i obitelji, a nakon što je veliki roštilja. Ako youve 'nikada roštilja prije, to može biti za početak godine. Gostima donosi casual i opuštajući ugođaj blagovaonice. Možemo vam pomoći zadržati na taj način zadržati našu razinu stresa pod oblozi i druženju. Planirajte unaprijed, eksperimentirajte s novim okusima, i držati ga jednostavno, tako da vi i vaši gosti mogu uživati ​​u zabavi i roštilj donosi na svoj ljetni aktivnosti.

No comments:

Post a Comment