Thursday 15 September 2011

Kaligrafija tetovaže

Tetovaže su vjerojatno najbolji oblici izražavanja, za prikazivanje vaš način razmišljanja i vašu osobnost. Ako vam se dogoditi da se pogledati u vašem obližnjem body art trgovinama, što bi promatrati da postoje stotine različitih vrsta tetovaža dizajne i uzoraka. Ti bi vidjeti prilagođene tetovaže i one koje su izrađene isključivo za djevojčice i dječake. Međutim, u sadašnjosti, postoje posebni vrste tetovaža dizajne koji rastu u popularnosti. To su kaligrafija tetovaže, koje postaju sve popularnije među tinejdžerima i uglavnom mladih.
Kaligrafija tetovaže
Riječ 'kaligrafija' razvio se iz dvije riječi, prvi je bio 'kallos' što znači 'ljepota' i 'drugi' graphe 'što znači' pisanje '. Ovaj oblik pisanja je bio korišten od nekoliko desetljeća, s prvima se samo velikim slovima. Ali u današnjem moderan svijetu, ovaj umjetnost ima pretvorio u način prikazivanja emocija i izravne poruke s pomoću tetovaže. Danas postoje mnogo različitih tipova kaligrafije tetovaža stilova i uzorke koji su razvijeni za modne svrhe. Pročitajte više o kaligrafija abecedi.
Nošenje Designs Kaligrafija Tattoo
Kaligrafija tetovaže može nositi na gotovo bilo dijelu tijela. Oni uglavnom su napravili na poleđini vrat, ruke, podlakticama, želuca, prsima, leđa, i mnogim drugim mjestima. These tetovaže su samo riječi tetoviran na tijelu. Koji ikada skripta se odlučite da biste dobili vaše tetovaže napravio, samo bi bili sigurni da znate svoj smisao. Ne treba dogoditi da nosiš kineski kaligrafija tetovaža s vama ne znajući što to točno znači. Pročitajte više na kineska kaligrafija.
Kaligrafija Tattoo Designs
Najistaknutiji skripta koristi u izradi ove tetovaže je rukopisni pisanje, koji je također naziva trava pisanje. Nacrtima smatraju se elegantna sa svojim dobrohotan kosim i protočnim uzoraka. Obrasce slova su ponekad toliko zamršeno tkani that promatrače svibanj potrajati znati što zapravo napisano. Rukopisni ili trčanje kaligrafija skripte uglavnom koristi za velikih slova engleske abecede.
Također imate mogućnost izrade kaligrafije tetovaže s kineskim pisanju i riječi. These kasnije mogu biti izabrani biti napravio koristeći druge različite fontova. Još jedan dobar jedna je arapski stil kaligrafije tetovaže. Islamski obrasci tetovaže su uzimajući više popularan ovih dana, s Pismima iz Kurana. Dobra opcija tetovaža može biti čak i riječi u Hindski ili sanskrtu. Dobar Biblija stih može biti dobar izbor pokazati svoju duhovnu stranu narodu. Slično, možete koristiti bilo kakve riječi ili rečenica želite u izradi personaliziranu kaligrafija tetovaža za sebe.
Kaligrafija tetovaže može biti sported pojedinačno ili s drugim tetovažama kao dobro. To znači da možete odabrati imati zmaja tetovaža učinjeno, objašnjavajući njezinu poruku s japanskim kaligrafije tetovaže u odgovarajućem skriptu. Na taj način, možete kombinirati kaligrafija tetovaže s mnogim drugim vrstama tetovaže. Dolazeći na boju kaligrafije tetovaže, ovi obično su izrađene koristeći konvencionalnim crne ili zelene boje. Međutim, neki entuzijasti tetovaža čak svibanj opt za nošenje tetovaža s različitim bojama.
Pročitajte više na:; kineski Tattoos i njihova značenja; japanski Tetovaže i njihova značenja; Ako želite provjeriti koji font i uzorak kaligrafije tetovaže bi izgledati dobro na vas, postoje neke web stranice na internetu koji omogućuju vam napraviti tetovaže i pogled ih u bilo uzorak i font your poput. Možete čak ići vašim najbliže tetovaža shop i check out dizajne dostupna tamo.

No comments:

Post a Comment