Friday 30 September 2011

Pastelnim bojama

Jasno plava boja oceana, svježe zelene boje lišća, crvene, žute, ljubičaste boje cvijeća i naranče iz plodova. Postoji toliko mnogo boja u prirodi, koje čine život lijepim i šarenim. Čovjek je oduvijek volio otkriti i stvoriti nove boje od osnovnih 7 nijanse je duga i prilično je uspješan u tome. No, način na koji je napravio ove boje je vrlo zanimljivo otkriće. Ranije, cvijeće i plodovi bili su jedini medij za izradu boja, ali danas te boje mogu se naći u obliku poznat kao pastel. To se uglavnom Sastoji čistog pigmenta u obliku praha i veziva držati ga zajedno. These pigmenti koji se koriste u pastelnim bojama se one koriste u svakoj umjetnosti medij kao ulje-boje i vodene boje. Međutim, vezivo korišten je neutralna boja koja je niskih zasićenja i tako povezuje dobro sa pigmentima. These pastelnim art boje obično dolaze u obliku štapića ili pastele i izrađeni su u 12 do čak 95 nijansi. Bacite pogled na ono što su različite boje nalaze u ovom šarenom pastel nepce.
Što su pastelnim bojama?
Pastelne boje su definirani kao svijetlih i tamnih nijansi svake boje naći u obliku štapića ili olovke, koje su izrađene s kombinacijom boja pigmenta i veziva. Možete ste vlastiti kolekciju tih pastelnih boje bojice kao oni dolaze u svaki mogući sjeni VIBGYOR. One su klasifikacije poput hladno i toplim bojama ovih osnovnih 7 i svaki od tih 7 boja imaju tri oblika u njima viz. ton, svijetlih i tamnih svakog boje. To je prilično nezamisliv koliko boja može izaći iz ove kombinacije, ali one koje postoje su vrlo atraktivna. Postoje četiri vrste pastelne boje koje će se odnositi na u sljedećim paragrafima, naime, sredinom ton, ton boje, svjetlo i tamne boje. Više o pastelnim slikama i dugine boje u redu.
Mid Tone pastelnim bojama: "Ovo pastelnim bojama često smatra osnovnom ili sirovo bojama od kojih daljnjeg kombinacija i nijanse su napravio. Kao spomenuto, ove sredinom ton boje imaju hladnih i toplih oblici pastela i imaju oko 10 osnovnih bojama. To su kao što slijedi
Topla crvena: Stalno crveno, grimiz, maka crvena, Hladno crveno: Carmine, tamnocrvena, crvena boja crvena, narančasta: srednje i trajno narančasta, Hladno žuta: Limun žute, Toplo zeleno: Stalna i phthalo zelene, Hladno zeleni: akvamarin, tirkizna, topla plava: francuski prekomorski, duboko ultramarin, Hladno plava: Cerulean plava, tirkizna, topla ljubičasta: Crveni ljubičasta, Hladno ljubičasta: ultramarin ljubičasta ili plava ljubičasta, tih 10 osnovnih sredinom ton boje su sve što je potrebno da se presele na svoju nijansu boje. Više o što su primarne boje.
Ton pastelnim bojama; Te boje su daljnje promjene iz svake od osnovnih 10 pastelnim tonovima imate. Svaki od ovih sredinom ton boje sada su podijeljeni u 6 nijansu sjenila pojedinačno, na primjer, ako uzmete u obzir 6 nijanse nijansi hladne plave boje, onda prvo će se Tirkizna 1 koji je najmračniji i tirkizna 6 biti najlakši za ton boje . Slično, svi 10 osnovnih boje imaju svoje 6 nijanse od tamne na svjetlost i su numerirane respektivno. These pastelnim bojama su stvoreni s kombinacijom od sredine pigmenata ton boje i nalaze se zajedno sa vezivima koji se koriste u izradi ovih pastela.
Svijetlih i tamnih pastelnim bojama; Slično tonova, 10 osnovnih toplom i hladnom sredinom ton boje imaju svoje svijetle i tamne nijanse. Pozivajući se na gore navedene toplih i hladnih boja lista, svaka boja osim dvije imaju svoje svijetle i tamne nijanse. Orange, međutim, ima samo svjetlo nijanse pa tako i hladno žuti. Budući nema tamnije nijanse u tim, oni su koriste u njihovim prirodnim oblicima. Nijansu tamnije od naranče je topla crveno i tamniju nijansu žute je narančasta, pa oni su najbolje koristiti izvorno.
Ostale boje, postoje neke druge boje koja je kombinacija crne i bijele sa sredine tonova dati vrlo različite i jedinstvene pastela. Također poznat kao zemljanih boja oni su, hladno zemlja smeđa, zlato oker, spaljeno Sienna, sirovi mrk, Caput Moruum, indijski crvena i Mars ljubičica. Oni također imaju svoje tonova, svijetlih i tamnih nijansi kao i obično. Osim tih mješavina crnih i bijelih vam daje još jedan jedinstvenu boju poznat kao sivu koja može imati, neutralna, topla i hladna siva (Davy je ili sivi miš) i (Payne's ili plava siva). Više o popularnim boje boje.
Postoji mnogo više pastelnim bojama koje otkrivaju svaki dan i one spomenute u gornjem članku su samo neke od njih. Bog također ne voli crno-bijeli svijet, a time i on je napravio boje, tako da u njima uživate i slobodno dodajte još malo na moj popis.

No comments:

Post a Comment