Wednesday 28 September 2011

Strijelac Žena

Žena koji je rođen između studenog 23 i 20 prosinca je rekao biti Strijelcu žena. Ovo znak je deveta među dvanaestoricom znakove zodijaka i predstavlja strijelac znak. Kao pramcu strijelac uvijek ciljeve visoka, Strijelca žena ima velikim snovima, težnje i ciljeve. Ona ima vječni traganju za znanjem, kao voli učiti o nove stvari. Zbog ovo, teško je joj držati na jednom mjestu, kao jednom ona postiže njezin cilj, ona setovi još jedan i počinje joj borba doći tamo. To čini Strijelca ženu intrigantna kao i zanimljivim. Dakle, neka nam pokušam znati neke od glavnih obilježja koja definiraju Strijelac ženu. Pročitajte više na Strijelac osobine.
Strijelac Žena osobine
Nezavisni i pustolovni; Jedna od najistaknutijih karakteristike Strijelca žene je njenom potrebom za neovisnost. Ona voli napraviti joj vlastiti izbore koji su obično pravo i iskren. Ta ljubav za slobodu također dodaje korica avanturu u nju. Ona voli putovati, craves za nove zadatke i ne um uzimanje rizika do joj ciljeva. Zbog joj neovisna prirode, to će biti teško svezati joj u odnos kao ona svibanj ne vole žrtvovati joj slobodu za ženidbe. Međutim, partner koji razumije njene slobode duha i nezavisne prirode, zasigurno će biti u mogućnosti osvojiti njezino srce. Iako joj ljubav za slobodu ostaje zauvijek s njom, jednom u počinio odnos, ona nikada neće kompromis na nju partnera i djecu. Više o karakteristikama Strijelca
Rude, ali šarmantan, Jedna od glavnih karakteristika Strijelca žena joj je šarmantan prirode. Ova priroda joj je ono što privlači ljude prema njoj. Međutim, Strijelac žena nije onaj koji vjeruje u laskanje. Ona je vrlo iskren i ne misli da govori istinu, čak i ako to boli osjećaje drugih. Također, ona može biti vrlo grub kad je ljut ili uvrijedio. Iako u ovom stanje uma, ona svibanj izustiti neke posramljujući ili šokantne stvari, mnogo puta ona ne znači ono kaže ona. S druge strane, iako ste bi biti ljut na njezin za bitak primitivan, joj šarmantan priroda će Vas privući prema njoj opet. Pročitajte više na grčke mitove Strijelca.
Sretan i entuzijastične; Strijelca Žena je sretna osoba i također ima sposobnost gledanja vanjskom svijetu u pozitivnom svjetlu. Ona ima fun loving i radostan stav koji vidi dobro u svima. On je primijetio da Strijelca žena ima dobar društveni život kao što voli u susret i komunicirati s novim ljudima. Zbog ovaj sretan ići sretnika stav ovog žena koja rođeni pod Strijelca zodijak znak, ona rijetko dobiva izvrnuti kad stvari krenu krivo. Ona ima hrabrosti suočiti se sa svijetom odvažno, čak i za vrijeme strašne okolnosti. Pročitajte više na Strijelac strijelac.
Ljubav i odnos; Kao imaju sam spomenuo ranije, Strijelca žena voli njezinu neovisnost i ovom obilježju svibanj uzrokovati probleme u joj odnos. Međutim, ona je vrlo romantičan u srcu i snažno vjeruje u se počinili jedan partner. Ipak, ona uzima vremena u odnos prije uzimanje odluke vezanje čvor. Idealni partner za Strijelca Žena je čovjek koji je neovisna, romantičan, strastveni i jedan tko posjeduju visokih moralnih vrijednosti i osobne integritet. As Strijelac je vatru znak, Strijelac žena lako gelovi s ostalim vatru znakova zodijaka koji su Leo i Ovna. Neke druge znakove s kojima Strijelca žena kompatibilan, uključuju Libra, Aquarius i Gemini. Više o svijetle Strijelcu.
Vi svibanj želite pročitati više o:; kompatibilnosti Ovna i Strijelca, Kompatibilnost znakova zodijaka, Bika i Strijelca kompatibilnosti, osim iznad dati svojstva, nekih drugih posebnih obilježja koja definiraju Strijelac žene su duhovite, pričljiv, emocionalno, sentimentalan, pouzdan i besplatno duhovit. Dakle, ako ste u ljubavi s Strijelac žena, to je važno za vas da shvatite da ne možete posjedovati joj njezin obvezujući s lancima odnosa. Umjesto toga, shvatiti i prihvatiti svoju ljubav za nezavisnost, a ona će zasigurno biti vaš za ostatak svog života.

No comments:

Post a Comment