Friday 23 September 2011

Nehrđajući čelik Aparati za čišćenje

Legure željeza i sadrži 10 posto kroma je poznat kao nehrđajući čelik. Ova vrsta metal otporan mrlja, kao ime sugerira, većinu vremena, čelika otupljuje i pokazuje masnu otisci prstiju. U oblikovanju površine, krom legure se koristi za oblik površine s tvrdo oksidne prevlake - dakle, proces donošenja nehrđajućeg čelika. Ako je tvrdi oksidne prevlake se skida, čelik bi proći trošenja i korozije, čelik bi hrđe.
Nehrđajući čelici su poznati za njihovu čvrstoću, što je zašto se koristi za jelo, posuđe, counter vrhovima, sudoperi, i malih aparata. Ova vrsta metala je poznat za njegovu sposobnost da otporni su na koroziju i hrđu, i biti čistu površinu. Rizik od korozije i hrđanja je tamo ipak, kada je prljavštine, prašine i prljavština su prisutni. To je dobra stvar da nehrđajućeg čelika i dalje reagira na čišćenja, i to nikada ne nosi se - kao čeznuti kao te slijedite upute.
Ovog metala je potrebno čistiti ne samo iz estetskih zabrinutost, ali kako bi ga sačuvati od korozije. Onečišćenje od prljavštine uzrokuje koroziju od nerđajućeg čelika. Stoga, čišćenje aparata može rutinski sačuvali cjelovitost površine i nehrđajućeg čelika izgled. Grain / uzorak orijentacije, površine / uzorak, i dizajne koji omogućuju maksimalno čišćenje treba uzeti u obzir također.
Od nehrđajućeg čelika za čišćenje, pranje sapunom ili blagim deterdžentom a zatim isprati vodom je obično dovoljno za arhitektonske i domaće opreme, kao i nehrđajućeg čelika lako se čiste. Veliki rezultati će se postići ako se nakon čišćenja, možete osušite čistom krpom.; 1. Tkanina i vode, rutinski Čišćenje može postići krpom namočenom u toploj vodi. Za čišćenje nehrđajućeg čelika je to najmanje rizično. Nakon što ste obrisali tkanine s toplom vodom, suhe površine s krpom kako bi se spriječilo brljanje. Slijedite smjer za nokte linija when wiping.
2. Platno i blagim sredstvom za čišćenje (posuđa tekućine), ako ste tvrd čišćenje prljavštine, morate blagim sredstvom za čišćenje namočenom u toploj vodi. Ovo miješanje je super jer ne štete nerđajućeg čelika. Pobrinite se da nakon čišćenja površina s mješavinom, isperite ga spriječiti uočavanje and bojenje. Voda mjesta uzrokovane minerale u vodi može se spriječiti, ako ručnikom suhu površinu.
3. Sredstva za čišćenje stakla, jedan od najvećih pritužbi o stainless čelika is otiscima prstiju. Možete očistiti mrlje uzrokovane otiske prstiju s komunalnim amonijaka ili staklo čišće. Nakon temeljitog ispiranja, morate ručnik osuši. No, tu su nove vrste od nehrđajućeg čelika koji se odupiru otiske prstiju završi. Ovo je morati-imati ako ne žele ostaviti tragove na vašem nehrđajućeg čelika aparati.
4. Nehrđajućeg čelika za čistiju; Imajući mrlje ili ogrebotine, ili morate ga poljski, dobar izbor je koristiti sredstvo za čišćenje nehrđajućeg čelika. Većinu tih sredstava za čišćenje i poliranje smanjiti ogrebotina, uklanja mrlje, i poliranje jedan površine od plemenitog čelika lijepo. Ako koristite, pročitajte upute pažljivo i test u običnom mjestu. Kao i uvijek, dobro isperite i ručnik suha.
5. Tvrdokornih mrlja; Možete koristite blage čišćenje rješenja za uklanjanje mrlja. With krpe, spužve, četke ili vlakna (soft najlona, ​​stara četkica za zube, ili prirodnih čekinja), nježno ga utrljajte u nehrđajućeg čelika. Isperite i dobro ručnik suha.
6. Organska otapala, organska otapala poput acetona može se koristiti za uklanjanje ulja ili masti maraka. Nakon primjene, čisti sapunom, a zatim suho. Slijedite linije prilikom sušenja nokte.
7. Rust i drugih korozije, dodajući na devet dijelova toploj vodi s jednog dijela dušične kiseline može ukloniti hrđe. Za 30 do 60 minuta, ostavite ga, operite ga isključiti nakon isprati s puno vode, a zatim rumenilo višak tekućine. Budite oprezni s pomoću azotne kiseline rješenje, koristiti rukavice i pomiješati ga u staklenoj posudi. Nakon ispiranja, suha ručnika.
8. Satin Gotovi; ogrebotine na satena gotovih nehrđajući čelik može biti uklonjena pomoću natopljene najlon jastučići. Ne koristite čeličnu vunu - željezo jer bi to moglo uzrokovati više problema. Koristiti spužvice jastučići. Za dublje ogrebotine, koristite nokte s perut sa željezom bez abraziva. Samo slijedite linije za nokte. Očistite sapunom ili deterdžentom nakon.
9. Čišćenje pomoću prirodnih sastojaka, sljedeće može biti u zabludi kao sastojak za preljev za salatu. No, oni su stvarno najdjelotvorniji sredstva za nehrđajućeg čelika: A. Maslinovo ulje - to može ukloniti tragove, samo utrljati od nehrđajućeg čelika sudopera.; Ocat - navlažite krpom nerazrijeđen jabučni ili bijelog octa i obrišite čistom za čišćenje i poliranje nehrđajućeg čelika. Ovo se također može koristiti za uklanjanje mrlja od nehrđajućeg čelika pribor za jelo topline;. B. Club Soda - trljanje club soda iz nehrđajućeg čelika mogu ukloniti tragove ili mrlje topline.
Savjeti za čišćenje: 1. Use posuđa - To je, jela od nehrđajućeg čelika. Because stroj za pranje posuđa koristi toplu vodu i nježno čisti, vaše nehrđajućeg čelika jela bi pobjeći iz ribanje.; 2. Koristite 10% otopine dušične kiseline - Ovo je koristi industrijski. Najčešće, to je učinio za stvarno teška discolorations i mrlje., 3. Očistite često - Mali od nehrđajućeg čelika objekti su redovito čišćena. No, malo samo zna da je prljavština se nakuplja u velikim objektima. Čišćenje često će smanjiti šanse da je prljavština, što može oštetiti nehrđajućeg čelika.4. Ostavite - Da mrlja that natapanje ne može ukloniti, pa čak i blagi čišćenje, bolje je ostaviti. Više pokušaj uklanjanja, veće štete koju može uzrokovati na svoj nehrđajućeg čelika.

No comments:

Post a Comment