Thursday 15 September 2011

Birthday Party Ideje za milost

Svatko voli malo pozornosti when rođendane navratiti, posebno pozvani gosti. Rođendan stranke favorizira, ako su dobro osmišljenim i kreativni, možete napraviti Vaši posjetitelji osjećati posebnim. Nemojte davati darove, jer svatko to čini na rođendanske zabave, a ne kupuju se najjeftinije stvari koje možete naći en masse u prodaji. Ako su obje dajete i vaši gosti dobivaju samo za pakao to, ono što je točka u svakom slučaju? Mnogi ljudi ne vole davanje slatkiši vrećice jer se osjećaju oni potaknuti komercijalne mentaliteta, u kojem slučaju osjećam, zašto poticati populističkim mentalitet ili i proslaviti svoj rođendan uopće? Daj, osim ako su siromašni prljavštine i vrat-duboko u dugovima, možete biti velikodušni i big-hearted jedan dan u godini. Kao što ste stavili gore dekoracije rođendana, uzeti malo vremena za razmišljanje o djeci i odraslima ste pozvani i uzeti u obzir njihove voli. Vi ne morati ići u more s rashoda, samo provjerite je li vaš dobar su zabavni i jedinstveni, možda čak i korisno, iako praktično ne bi trebalo biti neodoljiv briga. Ako aren'ta dijete još uvijek, ili mladi u srcu kopati your drevne uspomene za one davno dane kada ste uživali prima potpuno gluposti da ste stvarno nije moguće koristiti za. Možete doći do što više ideje party milost kao što možete i rođendansku proslavu svoje ideje i rođendan teme.
Evo nekoliko rođendana korist ideje:
1. Klađenje na svoj rođendan stranka favorizira temu rođendana. Pa ako je tema "Petar Pan", možete razdijeliti Goodies se odnose na ta tema. Za djecu, može imati olovke, kemijske olovke, bakropis, balone, naljepnice, band-pomagala, sušilo bendova, broševi, bojanje kutije, itd. ukrašen slikama Petra, Wendy, Tinkerbell i banda. Također možete dobiti male plišane lutke ovih likova kao i crtani DVD i slikovnica ih sadrži. Za odrasle, možete dobiti film DVD-a Petar Pan (iz 2006 film je odličan izbor), glazbenih CD-a, knjigama, salveta prstenova, igraće karte, kristalni i Kina figurica.
2. Organizirajte umjetnički projekt i dobiti svi koji su uključeni. To ne mora biti razrađen. U stvari imajući to jednostavno će biti zabavnije. Jesu li vaši gosti stvoriti ispisuje na košulje ili marame ili napraviti svijeće u boji ili boje lonce ili napraviti papir cvijeće. Štogod čine mogu ponijeti njima.
3. Organizirajte blago lov na vaše imovine. Dajte svoje goste vodi ili tragove (ništa što će potrajati nekoliko sati dešifrirati), da se iz jedne točke do druge i sakriti darove na putu za njih naći. Svaka osoba može zadržati poklon nađu. Također možete imati 'škrinja' na kraju, tako da u slučaju da je netko nesretni i ne naći ništa, oni ne osjećaju izostavljena. Darovi mogu uključiti dijamant u obliku papira težine, prilagođeni rođendan kolačiće, kristalno svijećnjaci, bomboni, custom-made lavande vrećice, šarene bandannas, minijaturne cijevi, čokolada novac, i tako dalje.
4. Možete dar vaš gost neke lijepe dizajner sapuni u raznim veličinama, bojama i oblicima. Sapuni u obliku ruže, tratinčice, lutke, ukrasi, ptice, životinje, zvijezde, lišće, srca, školjke, konj-cipele su sigurni da spletki i zabavljati djecu i odrasle.
5. Ako imate vrijeme možete sićušne beaded or embroidered vrećice za vaše goste. Također možete naručiti tako male torbe ili personaliziranih tote torbe. Stavite u nekoliko bombona pred vama im dati.
6. Jedan od najjednostavnijih stvari koje je postaviti veliki koš napuni zamotan darova i svaki gost uzeti sretan zamoči. Možete imati skupo ili jeftino predstavlja, ništa od kristala vina čepove za putovanje svijeće na čudno oblikovani key prstenje preskakanje užeta boji, igra-tijesto bojice to gumene lopte Frisbees to punjene plišanih medvjedića.
7. Umjesto Goodies, poklon cvjetnice biljke ili voće biljke svojim gostima. Ostale opcije uključuju kreativno zamotan sjemena i lukovica. Naravno, takve darove tek će se poštovati, a ne izgubiti ako vaš gosti imaju interes u vrtu.
8. Oduševljen vrtlari, ili ne, svi mogu cijeniti mali porculan zalijevanje-konzerve, kotača barrows, vrt pails i vrt lonci. Minijaturni svilene biljke, cvijeće i leptiri također čine velike darove.
9. Možete dati svaki od vaše gostima metvice ili kolačić kositra s personalizirane poruke i slika na poklopcu.
10. Ako vi i vaši prijatelji vole čitati ili želite poticati naviku čitanja, razmislite razmjenu knjiga. Neka svatko donijeti dar zamotan-knjiga za razmjenu s drugim gostima. Ili kupiti jeftin, remaindered knjige te ih nagomilati i vaše goste neka se njihova pokupiti.

No comments:

Post a Comment