Wednesday 14 September 2011

Popravak žbuke zidova

Nakon što je proveo puno novca i truda redizajnirati svoju kuću, unslightly pukotina i čips na vaš zid narušava izgled vaše sobe. Iako ove pukotine nisu zbog bilo kojeg strukturnih mana zgrade, oni mogu izgledati prilično loše, osobito ako oni pokrivaju velike površine. Popravak these unslightly pukotine postaje vrlo važno sačuvati izgled svog doma. Jedan od načina popravljanja gips zidova i stropova je primijeniti punila unutar i oko pukotina, a zatim slikarstvo područje s podudaranja boje kao i ostali dio zida. Ovdje ćemo raspravljati o tome kako da popravi gips zidova sebe. Pročitajte više o home poboljšanje.
Sanacije žbuke zidova Uglovi
Prvo mjesto koje je žbuka općenito čips od su uglovima zidova. Žbuke obično chips off udaraca i ogrebotina. These usitnjeno žbuke can Mar izgled prostorije i tako je potrebno za popravak žbuke zidova. Sve što trebate izvršiti ovaj projekt je pogodan plastične punila. Prvi korak u popravak žbuke zidova koji su usitnjeno na uglu je započeti sa četkanjem oštećenih područja. To je učinjeno kako bi se protjerati sve prljavštine i prašine. Koristite vodu prskalica odnosno navlaženom kist lagano navlažite područje pazeći da ne namočite u gipsu u potpunosti. Sada, uz pomoć širokog sječiva punila nož, nanesite debeli sloj punila u oštećena područja. Pobrinite se da dok se prijavljuje punila nema pora ostaje na površini i područje u potpunosti pokriveno. Napravite površina čak i trljanje donjoj punila nož s obje strane u kutu. Nakon punila počne da otvrdne, vlaže prst s vodom da se formira zaobljeno kutu na ivicama. Punila koja se koristi za popravak žbuke zida može zahtijevati nekoliko aplikacije kao što to shrinks nakon stvrdnjavanja. Između svakog zahtjeva punila na uglovima, lagano izbrusite površinu sa papirom komad and navlažite površine nakon svake primjene. Više o drywall popravak pukotina.
Popravak Žbuka Zidine sa Drywall
Za popravak žbuke zidova koji imaju mali otvor, možete koristiti metodu koja se daje u nastavku. Za to će vam potrebna, drywall spoj, tupim nožem i šmirgl papir. Prvo uklonite sav višak krhotine i prljavštine po rubovima otvora, a zatim napraviti gustu smjesu drywall spoja s vodom. Nemojte napraviti smjesa previše tanak ili neće pridržavati za zid. Sada primijeniti spoj u rupu uz pomoć tupi nož u brzom polukružnim pokretima. Širiti ravnomjerno, pazeći da ostavite glatku teksturu koja se stapa s ostatkom zida. Ostavite drywall spoj na suho za više od 24 sata.
Pijesak područje sa brusnim papirom da bi ga glatko i bez kvrga i grebena. Sada boja područje s bojom koja točno odgovara ostatak zid. Žbuka za popravak zidova koje imaju veće rupe, možete kupiti komad drywall i sheetrock. Izvaditi starom dijelu suhozidom uz pomoć tupim nožem, osiguravajući da su stare metalik privjescima zid i dalje su izložene. Sada izrezati novi odjeljak drywall i pričvrstiti ga na izložene metal studs. Seal of šavova drywall novoj odjeljak s drywall traka i nježno ga slavina s leđa tupim nožem. Sada nanesite tanak količinu složenih duž rubova drywall i trake. Ostavite da se suši oko sat vremena te ponovo primijenite debeli kaput od drywall spoja. Nakon oko od 24 sata, spoj will potpuno suha. Uz pomoć šmirgl papir, pijesak dolje prostor zid da bi ga glatko. Sada se primjenjuju dva sloja boje i svoje zid će biti kao nov. Također bi željeli znati više o; Popravak Drywall rupa; Popravak Drywall Pukotine u stropu, tako da sad znate kako se popravak žbuke zidova možete popraviti bilo kakve pukotine koje se pojavljuju na zidovima svoje kuće. Trošak popravka žbuka zidovi značajan tako da je dobra ideja da znam kako da popraviti gips zidovima.

1 comment:

  1. Bazen gips popravka ili bazen popravak betona ne trebaju biti posao koji ste da outsource na neki majstor, ako je skala oštećenja je mala. Male pukotine i zakrpe mogu lako popraviti bilo tko s strpljenje koje je potrebno da poduzme takve poslove. Evo, ja obris generički postupak za bazen gips popravak.
    Žbuke

    ReplyDelete