Sunday 25 September 2011

Ulje peći za popravak

Ulje peći, kao što ime sugerira je ulje ispalio plamenik vrlo često se koristi kao sustav grijanja. Obično ove kuće ulje peći sustavi koji su trenutačno u uporabi su nazvao kao pritisak plamenika. U tim aparati ulje raspršuje u komori za izgaranje pri visokim tlakom, koji se potom pokreću puhaljka. Zatim je zapalio za električnu iskru. Ovo je kako toplina u tim vrstama peći. Kao što je magla je poprskan, ulje drži na gori. Sada kada je u pitanju popravak ovu vrstu peći, morate biti malo malo upoznati sa sljedećim dijelova peći - filtera, trubač, motor remenje, prekidača, i termostat. Ako imate ulje peći i zapped razmišljanje o tome kako to popraviti, ali, ovaj tekst dolazi se na ulju peći popravak može pomoći!
Kako to Utočište ulje peći
Korak # 1, uzimajući zaliha električne ožičenje unutar peći je bitno prije nego što zapravo premjestiti na popravak ulje peći. Za to, okrenuti sve peći moć da 'off', koristeći isključite prekidač. Nakon toga izvadite osigurač i pregledati ga prikazuju kroz digitalni multimetar, ili stavljajući ga u radni sustav, a zatim ga testiranja. Ne postoji mogućnost da vaše osigurač možda u lošem stanju. Zamijenite oštećeni osigurač još jedan. Provjerite puhač peći još jednom.
Korak # 2. Ti pokušao mijenja osigurač, no bez uspjeha. Ovdje je ono što možete učiniti sljedeći. Uzmi žica od prekidača u puhala i vidjeti ako je oštećena. U slučaju da prekidača pokazuje 'open ", guranje i držite tipku za resetiranje i ponovno provjeriti. Ako postoji neki problem, plamenika odmah će se vratiti na 'open'. U tom slučaju, morat ćete zamijeniti prekidač i opet dati ga metak. Nazovite je inženjer, ako je to previše ne radi uvida u ožičenje.
Korak # 3, Još jedna važna stvar za učiniti tijekom ulje peći popravak je ispitati termostat kontroliranje i reguliranje rada na puhala. Ulje peći mogu postati disfunkcionalni na račun slomljena grijanje monitor. Popraviti da, staviti džemper preko njega, koristeći krokodilska štipaljka vodi. Dok je skakač je preko termostat okrenite peć na. Ovo bi trebalo raditi ako ima je bilo problema sa termostatom. Isključite peć u slučaju da još uvijek uzrokuje probleme. Ovdje možete ili će morati zamijeniti termostat sami ili možda poziva stručnjak.
Korak # 4, filter također može biti stvarajući probleme za svoje peći. Sljedeći koraci će vam reći kako zamijeniti ili očistiti filter koji je važan za ulje peći popravak. ; Otvorite ili ukloniti pristup vrata trubač kojem će biti smještena na prednjoj strani ili peći stanovanja. ; Izvadite filtar iz tako da ga gurnete ili ga pritiskom na svoje mjesto. ; Da biste dobili osloboditi od nečistoće i prašine iz područja oko filtera, koristite usisivač. ; Neke jedinice imaju suhu pjeni filter koji zahtijeva periodične usisavanje. ; Zamijenite filter ako treba još jedan iste gustoće i dimenzije. Ako je moguće isti model savjetovao ili predložen od strane proizvođača. ; Zatvorite vrata puhač se osiguralo da se brava u pravilnom položaju, potrebne za peći za rad. ; Pročitajte više na zamjenu filtera peći.
Korak # 5.; Osim ovih postoji mogućnost da, ukoliko je nizak peći na ulje ili gotovo potpuno prazne, linije koje teku iz dna spremnika ulja do ulja peći može se popunjava previše zraka. Nadalje, na području također mogu začepiti with čađi i ulja dolaze iz dna peći. Peć ulje ne bi funkcije u ovom scenariju kao rezultat neprimjeren omjer zraka i goriva. Da biste riješili taj problem, popuniti tenk ulja i krvariti linije da biste dobili osloboditi od zraku izgraditi.
Konačnici čuvanje ulje peć čist s puhač i termostat očišćeni prije svake sezone grijanja će biti dobar za ulje peći održavanje. Ulje popravak peći onda će biti ne pitanje!
Ovo je gdje sam znak off!

No comments:

Post a Comment